Bildirim
Elamidasa başladım yardım lazım arkadaşlar.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
elamidasda moonlu çar satılır +7 set 3 b gold vs. pazarlık yapılır -
Merhaba arkadaşlar Silkroad Pvp Server 'a başlamak istiyorum biraz araştırdım ama herkes pvp server açıyor hangisine başlasam bilemedim.Zevk alabileceğim pvp servera para yatırmak istemiyorum o yüzden bana önerebileceğiniz kalabalık bi silkroad pvp serveri varmı? Teşekkür ederim. -
Elamidas'a bende gelmeyi düşünüyorum da kaç tane parola denedim hiçbirini kabul etmedi bir türlü kayıt olamadım. Siz nasıl kayıt oldunuz :D -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 4 Ekim 2014; 18:32:46 > -
Kanıt varmı kanıt siz onu söyleyin.Burda iftira atmak kolay :) -
İftira attığım falan yok. Eğer öyle bir amacım olsaydı bulduğum bug'ı sizlerle paylaşırdım lakin kaldırıldığından emin değilim. eğer bug'un fixlendiğini kesin bir şekilde öğrenirsem sizlerle paylaşırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X