Şimdi Ara

Elantra alma arifesindeyiz Yardım 100 bin liraya kadar aile arabası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tertemiz a4 alın o paraya 2.el.Rahat rahat uzun yıllar bınersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSCE TE IPSUM

tertemiz a4 alın o paraya 2.el.Rahat rahat uzun yıllar bınersınız

Bunu demek için gelmiştim . O paraya temiz bir a4 çok rahat bulursunuz .
  • annenize alcaksaniz suv alin guzelce, subaru xv cvt otomatik tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalamayın.. Volvo nere Elantra nere (ismini bile düzgün yazdığımdan emin değilim)

Gidip 80 bin lira verdim Hyundai aldım diye düşününce içiniz rahat ediyorsa söyleyecek bir şey yok zaten.. Ederinin arabası olduğunu düşünmüyorum.

Sedan ve bagaj hacmi istiyorsanız 508,superb,octavia gibi araçlarada yönelebilirsiniz.
  • 1.8 cvt avensis
    süperb
    5008
    latitude

• 508 Allure 1.6 Hdi alin bence
  • Hocam 5 kişilik aileyiz rahat etmeliyiz diyorsunuz v40 bakıyorsunuz?? Değil v40, v60 bile kurtarmaz 5 kişilik aileyi. Buradaki yorumlara çok takılmayın kendiniz gidin görün bence. Burada sizin bütçenizde size uygun araçların birden fazlasını binen adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kiminı amcası elantrasında iki tur attırmış her araba tavsiyesinde hyundai önerir, 50 binlik araba 80 bin eder der; kimi internetten gördüğü mazda 3 resimlerini beğenip sınıfındaki hiç bir araca bakmadan sınıfının lideri der. Burası forum yani bilen de konuşuyor bilmeyen de. Takılmayın buralara kendi ihtiyaçlarınıza göre seçin arabanızı.
  • Accord + Tüp yada Avensis+ Tüp ... Sorunsuz ve yakıtı kasasına göre optimum araçlar. Bulursanız Mondeo 2.0 tdci iyi olur :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nissan.com.tr/araba-modelleri/yeni-qashqai

bende yeni qashqai ye özeniyorum. 90000 e 1,6 dizel otomatiğini veriyoar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

quote:

Dizel+otomatik hastalığı olmasa Comfort Passat 86.000TL'ye mis gibi araba.

Zenonsuz,kumaş koltuklu,yol,rüzgar sesi alan bir araç nasıl mis gibi oluyor anlamıyorum. 86 bin ver ampul farla gez. Anti vw ci değilim. Cc sahibiyim bende fakat comfort passat segmentine göre gerçekten bomboş bir araç

Rüzgar sesi fln almıyor, 120km hızla en ufak bir ses yok araç içinde.

Ayrıca halojen far ve tekstil koltuk gayet normal şeyler.

Soğutma ve ısıtmazsız deri koltuk tamamen kompleks işi.

Boş fln da değil.

6'lı cd değiştirici bile var araçta.

6 lı cd değiştirici 2007 model Ford connect glx lerdede var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zenonsuz,kumaş koltuklu,yol,rüzgar sesi alan bir araç nasıl mis gibi oluyor anlamıyorum. 86 bin ver ampul farla gez. Anti vw ci değilim. Cc sahibiyim bende fakat comfort passat segmentine göre gerçekten bomboş bir araç

Boş fln da değil.

Anlamadığım nokta şu, ne istiyorsun?

O kadar lüks araç aldım, hiç böyle komplekslerim olmadı.

Mesele 86 bin tl lik dizel manuel comfort passata mis gibi araba demen. Geçen sene 85 e metalik renk+sunroof+dsg kombinasyonu ile 84 küsür ediyordu. 86 binlik araçta insanlar gönlünü hoş edecek bir şeyler ister öyle değilmi ? Kumaş koltuk ya da ampul far her araçta var. 6 lı cd değiştrici bile var diyosun Gidip manual elegance superb mis gibi araç desen anlarım. Ama passatın mislik bir kısmı yok.

• opel meriva,astra,insignia

• İnsigna mantıklı bir seçim olabilir sizin için
  • Superb veya octavia ,
    Mazot parası da cepte kalır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boş fln da değil.

Anlamadığım nokta şu, ne istiyorsun?

O kadar lüks araç aldım, hiç böyle komplekslerim olmadı.

Mesele 86 bin tl lik dizel manuel comfort passata mis gibi araba demen. Geçen sene 85 e metalik renk+sunroof+dsg kombinasyonu ile 84 küsür ediyordu. 86 binlik araçta insanlar gönlünü hoş edecek bir şeyler ister öyle değilmi ? Kumaş koltuk ya da ampul far her araçta var. 6 lı cd değiştrici bile var diyosun Gidip manual elegance superb mis gibi araç desen anlarım. Ama passatın mislik bir kısmı yok.

Hala anlamıyorsun, kumaş koltuk veya tekstil döşeme kötü bir özellik değildir. Aksine araçta 4 koltukta da alttan soğutma ve alttan ısıtma yoksa, diğer türlü alınan deri koltuk tamamen kıroluktur. F30 BMW 316i aldım sattım, 328i araştırdım aylarca, bir tane deri koltuklu F30 yoktu, artık firmalar tercih etmiyor, özel istek olursa yapıyor, deri koltuk araba için iyi bir şey değil. Geçen sene ki fiyatları konuşacaksan, zaten 86.000TL'ye sıfır km F30 316i alıyordun, onu geçelim. Şuan fiyatlarına göre 86.000TL'ye Passat gayet mis gibi araçtır, Comfortline gayet yeterli. Senin söylediğin donanımlar ihtiyaç değil, tamamen lükse giren şeyler.

Deri koltuktan kastım alcantra yarı derı koltuklar. Golf'un comfortunda standartken passatta neden değil ? 60-70 binlik bir araç için normal kabul edilebilir yinede. Fakat 86 bin tl lik bir araçtan bahsediyoruz. Parasını hakeden mis gibi bir araç değildir passat.

• Elantra iyidir, sürüşü en keyifli araçlardan. Güzel seçim olur, şimdiden hayırlı olsun.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    srt8,mustang,camaro,charger,taunus,sacmalik mi?yoksa turbo ile maliyeti azaltan emisyona önem veren almanlarmi?amerikalılar zevk araçlari üretir almanlar ise emisyona ve maliyete önem verir.amerikan araçları>alman araçları.srt8 in mustang un doğal motor sesiyle hoparlörler den ses veren bmw m serisi araçları kiyaslamak saçmaliktir.

• Mazda 6 skyactiv şahane bir otomobil. Yeni kasa. İnsanlar afallayarak bakıyor hala. Biraz daha ekleyip az kullanılmışını kapabilirseniz çok memnun kalırsınız.
  • Deri koltuk araba için iyi bir şey değilmiş...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.