Şimdi Ara

Elantra alma arifesindeyiz Yardım 100 bin liraya kadar aile arabası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az bekleyip PASSAT B8 1.6 TDI 120 alın. 2.0 MAZDA 6 SKY ACTIVE alabilirsiniz 2.elde 100 bine alınır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-sifir-gibi-mazda-6-2.0-179840785/detay
  • S60 alabilirseniz alın olmazsa SuperB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Dizel+otomatik hastalığı olmasa Comfort Passat 86.000TL'ye mis gibi araba.

Zenonsuz,kumaş koltuklu,yol,rüzgar sesi alan bir araç nasıl mis gibi oluyor anlamıyorum. 86 bin ver ampul farla gez. Anti vw ci değilim. Cc sahibiyim bende fakat comfort passat segmentine göre gerçekten bomboş bir araç

• B8 kasa passat bakin derim. Hatta şimdiden siraya girin. Şimdi millet eksi atar bana ne passati vw mi alinir diye ama siz aldirmayin. Aradiginiz kriterler var aracta. Vw'yi ben de pek sevmem ama passat, scirocco,amarok hariç...

• dusau kullanıcısına yanıt
    s60 ve forester 2.el durumundan elendi, diğerleri 5 kişi olmamızdan dolayı elendi. Astra ve focus konusuna bi şey diyemeyeceğim biraz da onların benzinli otomatiklerine bakayım. benim dizel için psikolojik sınırım 10.000km ve üzeridir onu da belirteyim.

@donald 407 ve captivamız var, açıkçası captiva gibi 50 kuruş yakan araba almayı kesinlikle düşünmüyoruz, 12 litrenin altına indiremedik aracı.

@buffa bahsettiğin araba 115 civarında ve beğendiğimiz bir araba fakat hem yakıtı ekonomik değil hem de 2.0 vergisi yüzünden eledik gibi ama 95 civarına premium 2.0 düşürürsek neden olmasın diyoruz

@19can84 annem kesinlikle lpg istemiyor

@maxstar s60 sevmiyoruz, superbe bakıyoruz(bütün vag önyargılarımıza rağmen)

@obmann passata karşı gerçekten önyargılıyım, bomboş bir araca 100.000 lira vermem 5-6 sene sonra satarken 3-4 lira kazandıracak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Mazda ve Subaru bilinçli kullanicilarin araçlaridir.Türkiye de de bilinçli insan sayisi az oldugu için mazda ve Subaru az satmaktadır.bu durum Amerika da tam tersidir.Amerika da bilinçli kullanicilarin sayisi fazla olduğu için mazda ve Subaru çok satmaktadır.Türkiye de insanların %99 u amblemde bakip araç almaktadır.%1 lik kismi ise bilinçli kullanicilar oluşturmaktadir.ornegin Amerika da iihs testleri önemliyken Türkiye de sadece amblem önemlidir.

Hadi be oradan, tüm Avrupada satamıyor bir tek bizde sanki.

Amerikalılar bilinçliymişmiş, o adamlar arabadan anlasa saçma sapan modeleri kullanmazlardı, amerikan araçlarına bakın detaylarda hep zayıf avrupaya göre. Anca koy büyük hacmi gitsin.

• elantra ve 100bin ilginç geldi, bari d sınıfı bir araca yönelin
  • Jestia kullanıcısına yanıt
    Elantra yetiyor bunlar yetmiyorsa bu işte bir gariplik var. C sınıfı sedan neticede. O zaman d sınıfı araçlara bakılacak avensis ve mondeo otomatik bütçenize göre yok. Superb ve passat dsgli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2012-mazda-cx5-power-4x4-otomatik%2Csadece-4.920km-gri-emsalsiz-177395086/detay

• elantra hayatımda 3 defa bindim 2013 elantra full+full rahmetli eniştem kanserden vefat etti 2 senedir boğuşuyordu. araba içi günümüz arabaları kadar konforlu ve donanımlıydı. 1 defa arkadaşımın vasıtasıyla uzun yol yaptık oldukça kaçan diri bir araba accent era lardaki o meşhur basar basmaz kaçan araba modelini bu araçtada gördüm gerçekten kasa hafif kalıyo motora ama gel gelelim içi ne kadar cancanlı ne kadar güzel kaçan arabada olsa 74 bin çok para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Website'lerinde gördüm, ben şahsen gerçek kullanımda imkan vermiyorum bu değere, şehir dışı anca.

Üstat üst mesejımda söylediğim gibi Elanradaki Motorda İ30'da ve Accent blue'da kullanılan motordan bir kaç ufak farklılıklar var ve bu farklılıklar tüketimini epey düşürdü ben Fazla trafiği olmayan bir şehirde Karma kullanımda 5.0 LT Gibi değerler elde edebileceğine eminim.Şehir dışı 4.0 LT-3.8 Civarı yakıyor.

Şehir dişi 3.8 çok fazla en çok3.0 lt yakar
    Ben jJetta ile karadeniz sahil yolunda 3.5 lt yakaladim ama 80 sen yukari cikmadim 3.8 lt 110 km sabit biz icin Afaki rakam

• i30 kullanıcısı olarak hyundaıye okadar para bağlama arkadaşım. ikinci elde cok zarar ettirir ayrıca satarken uğraşırsın.focus alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Elantra yetiyor bunlar yetmiyorsa bu işte bir gariplik var. C sınıfı sedan neticede. O zaman d sınıfı araçlara bakılacak avensis ve mondeo otomatik bütçenize göre yok. Superb ve passat dsgli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2012-mazda-cx5-power-4x4-otomatik%2Csadece-4.920km-gri-emsalsiz-177395086/detay

ikinci almak veya almamak bir tercihtir ve ben bunu çok istisnai durumlar haricinde tercih etmiyorum, ama fiyatı tatminkar geldi bir bakayım

@zgbayraktar o tip kullanımımız hiç olmuyor biz genelde basmayı tercih ediyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• skoda octavia combi 4*4 alınır 10 sene binilir
  • Audi a6

• quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

Audi a6

kriterlere uygun bulun alalım 15 dakika içerisinde

• O kadar para harcamanıza gerek yok, 60bin civarına temiz ikinci el bir otm, 2lt ecoboost mondeo alın. Mis gibi araba 240 beygir, hayvan gibi bagaj, ferah ferah iç mekan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-ford-mondeo-2.0-selective-orjinel-69000-km-dir-179827687/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

O kadar para harcamanıza gerek yok, 60bin civarına temiz ikinci el bir otm, 2lt ecoboost mondeo alın. Mis gibi araba 240 beygir, hayvan gibi bagaj, ferah ferah iç mekan.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-ford-mondeo-2.0-selective-orjinel-69000-km-dir-179827687/detay

elimizde 12 litre mazot yakan bir kan emici varken 12 litreden az yakmayacak bir benzinli araç almak biraz aptallık olur bizim açımızdan, kendime alacak olsaydım alırdım ama anneme alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

O kadar para harcamanıza gerek yok, 60bin civarına temiz ikinci el bir otm, 2lt ecoboost mondeo alın. Mis gibi araba 240 beygir, hayvan gibi bagaj, ferah ferah iç mekan.

elimizde 12 litre mazot yakan bir kan emici varken 12 litreden az yakmayacak bir benzinli araç almak biraz aptallık olur bizim açımızdan, kendime alacak olsaydım alırdım ama anneme alıyoruz

O zaman bol donanım, geniş iç mekan ve bagaj, şi 6.3 tüketim, 6 ileri yağlı sorunsuz dsg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-ilk-sahibinden-yetkil%2Ci-servis-bakimli-kazasiz-boyasz-180207231/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-40-binde-2012-passat-2.0-tdi-highline-servisbakim-nergisotomotiv-178838104/detay

ya da mesela şi 8-8,5 tüketim, çok ferah olmayan arka koltuklar ama mercedes konforu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-c180-avangarde-ciziksiz-boyasiz-14000-kmde-orjinal-179413870/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-orjinal-7500km.de-2011-model-garaj-arabasi-179004322/detay

Aslında bütçenizi birazcık arttırsanız mis gibi temiz 320i ed alınır o fiyata en iyi araba ama 100binden fazla olmayacak demişsiniz. Şöyle bir 10bin daha koyabilseniz kaçmaz bmw. tüketim çok düşük, performans iyi, şanzıman sorunsuz, arkalar c serisinden ferah, piyasası iyi vs.

• 2014 insignia yada v40 benim tercihim olurdu (max. 100binlik bütce için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

merhabalar, aileye 3. arabamızı bakıyoruz benim okulun değişmesiyle birlikte 2. araç bana geçti ve acil bir araç ihtiyacı doğdu, görünürde bu araç anneme alınacak fakat babamı küçük araba almaya ikna edemedim(volvo v40 hariç onun da bagajı aşırı küçük geldi)

babamla v40 ve v40cc bakmaya galeriye gittik araba güzel fakat bagajı bize aşırı küçük geldi dolayısı ile vazgeçtik. 96.000 liraya ellerinde v40cc advance paket vardı ona baktık sonrasında hyundaiden mail ile teklif aldık 79 bin liraya elite otomatik dizel teklifi aldık (cam tavan ve geri görüş kamerası var) açıkçası bu teklif kafamızı karıştırdı ve elantra üzerinde düşünüyoruz. Elantranın güncel tüketimi nedir (genelde otobanda 150 civarında seyrederiz, istanbulda oturmamıza rağmen aşırı trafiğe girmiyoruz.)
    veya şu şu sebepten elantra alma diyeniniz var mıdır? Aşağıdaki kriterlere göre başka araç tavsiyelerinize de açığız

5 kişilik bir aileyiz gerektiği zaman en azından 4 kişi rahat yolculuk yapabilsin istiyoruz.
    100 bin liraya kadar bir bütçemiz var üzerine çıkmayı düşünmüyoruz
    dizel-otomatik veya az yakan benzinli-otomatik düşünülebilir fakat ilki daha avantajlı geliyor.
    senede ortalama 12-14 bin km yol yapılacak bu araçla problem çıkarmazsa 4-5 sene bineceğiz gibi görünüyor.
    2 litreye kadar motor hacmi önemli değil (beygiri 3 haneden az olmamak şartıyla tabii ki) 2000 üzerine çıkmayacağız(zaten araç yok bu fiyat bandında)

Kafalar karışık acele araç almamız gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyoruz.
    İyi forumlar

Arkadaşım parasını son kuruşuna kadar hak eden bir araçtır. Özellikle çok yakışıklı ve kaliteli araç, en önemlisi de Hyundai otomobiller en sorunsuz araç markalardan biridir, 5 yıl garantisi de cabası

Yahu bir marka sevilebilir, hayran olunabilir vs. Ama elantra 79 bin tl eder demek gerçekten mantık sınırlarının dışına çıkmaktır.

Konu sahibine, hocam bence 2. el düşünürseniz a4 bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.