Bildirim
Elazığ Depreminden sonra 3 operatör'den açıklama geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Allah razı olsun bütün operatörlerlerden,yapmış oldukları hâyrî hizmetlerden.
Başta Elazığ olmak üzere; depremden zarar gören bütün yerleşim yeri halkına büyük geçmişler olsun.
Allah ülkemizi,milletimizi her türlü bela ve musîbetlerden korusun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel gelişmeler bunlar. -
Turkcell ve özellikle Vodafonu tebrik ederim Vodafone hiç kesilmedi Turkcell de anlık sonlandırmalar oldu tt iptal oldu iletişim ihtiyaçlarını açısından hepsine teşekkürler ama tt çoğu yerde iptal olduğu için kullanilamadi zaten Tt un öncelikle altyapılarını önem vermesi gerekiyor depremde insanlar kullanmadiktan sonra bir anlamı kalmıyor yinede sağolsunlar
TT bu depremde de çaktıysa asla kullanılmaması gereken operatör. En son İstanbul depreminde TT ile çok fena mağdur olmuştum, şuan vodafone'dayım ve kafam rahat.quote:
Orijinalden alıntı: AL3lMA
Turkcell ve özellikle Vodafonu tebrik ederim Vodafone hiç kesilmedi Turkcell de anlık sonlandırmalar oldu tt iptal oldu iletişim ihtiyaçlarını açısından hepsine teşekkürler ama tt çoğu yerde iptal olduğu için kullanilamadi zaten Tt un öncelikle altyapılarını önem vermesi gerekiyor depremde insanlar kullanmadiktan sonra bir anlamı kalmıyor yinede sağolsunlar
Vodafone'un çok mantıklı ve TT uygunluğunda tarifeleri var. Değerlendirmekte fayda var. -
TT uygun falan değil.
Hizmet farklılıklarını, içerik farklılıklarını, kapsamayı hesap edersen TT açık ara pahalıdır.
Ayrıca dedim her zaman. TT buradakilerin şişirdiği balon bir operatördür, tek hat kullanırken onuda TT'dan kullanmak akıl işi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Ocak 2020; 11:48:9 >
4K Video 45 dk izledim 5 GB internet den 100 mb bile kalmadı
4k'ya dayanırmı reis ya, 720p yapıyorum hep.
Turkcell geçen baz istasyonu da calisma yaptı band 7 getiriyor gibi gelir ise band 3 band 7 band 20 toplam
50 Mhz alırsa off ne kadar hiz alır ki ?
250'lere vurması lazım çok rahat.
Dayımların orda vardı sanırım 7+3+20 ile 360 görmüştüm akşam 5'te.
Bu tarz paket tanımlamaları nasıl yapılıyor hocam? İkameti o bölgelerde olanlara mı yoksa o illerde bulunan istasyonlara bağlananlara mı? Bu süreç nasıl oluyor tam olarak?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İkamet ile alakası ya da hattın alındığı yerle alakası olduğunu sanmıyorum. Sistemde özellikleri tanımlı paket vardır, acil durum paketi gibi bir adı falan vardır. Belli bir zaman diliminde bölgedeki santrallerden ya da baz istasyonlarından hizmet almış aboneler sorgulanır. Sorguda çıkan abonelere de bu paketler tanımlanır fikrimce. Diğer türlü deprem bölgesinde o bölge dışından pek çok abone bulunabilir ve bu abonelere tanımlama yapılmaması da sıkıntı çıkarabilir. Böyle bir durum olsa mutlaka sosyal medyada yazılırdı, Turkcell şu kadar paket tanımladık dedi ama bizde yok diye... -
Anladım hocam çok teşekkürler. -
Malatya da deprem olmuştu 2017 veya 2018 de turkcell 100 dk 100 sms 2 gb vermiş bende adıyaman daydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X