Şimdi Ara

ABD Başkonsolosu: 40 yıl önce İstanbul'a ilk kez geldiğimde dünyanın sonuna geldiğimi sandim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ABD Başkonsolosu: 40 yıl önce İstanbul'a ilk kez geldiğimde dünyanın sonuna geldiğimi sandim.

İstanbul’da 2 yıldır ABD Başkonsolosu olarak görev yapan Scott Frederic Kilner, kente ilk kez 1972’de, Viyana ve dönemin komünist Doğu Avrupası üzerinden 48 saatlik tren yolculuğuyla geldiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'na konuşan Kilner, Sirkeci Garı’nda trenden indiği anı, “20 yaşında, California’lı, ABD’nin dışına ilk kez ancak birkaç ay önce çıkmış bir delikanlıydım. Yün takkeli, yıpranmış paltolu, sigaranın birini söndürmeden öbürünü yakan, kirli sakallı adamlarla dolu Sirkeci Garı’nda trenden inince, dünyanın sonuna geldiğimi sandım” diye anlattı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nu Eylül 2010’dan bu yana sürdüren Kilner, 40 yıl önce Sirkeci Garı’ndaki düşüncelerinin artık kendisini gülümsettiğini söyledi. Kilner, “Çünkü İstanbul artık kendimi evimde hissettiğim, her geçen gün daha da kozmopolitleşen, modern bir dünya kenti” dedi.

• dayi ortakoy'den cikmamis herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

dayi ortakoy'den cikmamis herhalde

• yobazlardan bide barzolardan arınsa sadece onun için değil istanbullular içinde çok iyi olacak.
  • evet boşkonsolos kadınların heryeri açık geziyolar her yerde apaçi dolu bu mu modernlik anlayışın yada az paran kaldı anca istanbulda yaşıyabilirim mi oldun dümbük.
  • Beyler biraz daha çabalarsak bizi daha çok beğenecekler. Ben çalışmalara başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

Beyler biraz daha çabalarsak bizi daha çok beğenecekler. Ben çalışmalara başladım.

Helal olsun bee !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.