fromsoftware'nin elden ring'den sonraki projesi ile ilgili bilgiler (kaynak : 4chan) https://boards.4channel.org/v/thread/536328706 General information
Some Storyline information ( I don't know too much about it)
Story aspects
Gameplay information
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Aralık 2020; 17:32:7 > |
Elden Ring [PC ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149237748
Geçmişte Sekiro ve Elden Ring fragmanları yayınlanmadan önce bu tarz heyecanı arttırmaya yönelik mesajlar atan Omni, yine bir mesaj atmış. Elle tutulur bir şey öğrenmediği sürece böyle bir mesaj atmayacağını da söylemişti. Bu sefer geliyor gibi.
Summer Game Fest: 10 Haziran
E3: 12-15 Haziran
-
-
21 Ocak 2022
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Haziran 2021; 22:48:51 > -
-
Grafikler direkt Dark Souls 3'ün aynısı diyebilirim. Gameplay görmek lazım. Yenilik olarak neler getirdiler ona da bakmak lazım.
-
Arkadaşlar merhaba, bu oyunun Türkçe dil şecenegi cıkma olasiligi nedir ? Eğer yoksa ? Türkçe dil eki icin Platform oluşturup imza verelim. Herkese ulaşmasi icin ? Harekete gecelim..
-
3 dakika bile beni bu dünyadan alıp götürmeye yetti. Tüm zamanların en iyi oyunu geliyor...
-
Galaksinin en iyi oyunu arkadaşlar aksini iddia eden hayatın boyunca bir tek pepsi oynamıştır başka da oyun oynamamıştır.
-
Grafikleri ortalamanın üsttü gözüküyor bana yeter, esas o mekanikleri ve dünyası ah bee 7 ay beklemek baya üzecek..
-
Müthiş üstü müthiş. Summer Game Fest'i kurtaran ve Geoff'un benden küfür yememesini sağlayan duyuru: Elden Ring!
Fragman her ne kadar sızıntı görüntülerden farklı bir şey sunmasa da açıkçası baya beğendim. Grafikler zaten FromSoftware den beklediğimiz son şey o açıdan kafaya takmıyorum. Çeşitlilik ve oynanış açısından ise efsane bir oyun bizleri bekliyor gibi. FromSoftware'in açık dünya anlayışını ise merakla bekliyorum. Kendilerinin tabiri ile bu Souls oyunlarının bir sonraki basamağı ve burada göreceğimiz yenilikler tıpkı Dark Souls'un oyun dünyasına etkisi gibi yeni bir etki bırakabilir. Çıkış tarihini ise açıkçası şüpheli buldum. Mart'a ertelenme olasılığını da cebimde tutuyorum.
Yayıncının Bandai Namco olması ise Elden Ring'in fiyatının Sekiro'ya nazaran çok daha uyguna gelecek olması ve sürekli indirim görecek olması açısından beğendiğim bir gelişme oldu. FromSoftware'in bir daha Activision ile çalışmaması dileği ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 11 Haziran 2021; 10:18:42 >
-
Herkes grafiklere takılmış ben souls oyunlarına ds2 ile başladım ve çıkışından yıllar sonra oynadım hiç gözüme batmadı çünkü ds serisi oynanışı ile ön planda oldu bnm için hep ama insana deamon soulsu görünce beklentiye girmiyor değil onlara da hak veriyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Souls like oyunlarda grafiğin hiçbir önemi yoktur ve asla da olmayacaktır. Grafik arayanları Playstation exclusive oyunlarının veya Battlefield, Far Cry falan gibi oyunların başlıkları altına alalım lütfen. Gına geldi grafik yorumlarınızdan. Bu oyun 2 boyutlu grafiklere sahip bile olsa ayıla bayıla oynayacağız gençler. Çünkü grafiklere takmak için veya oyunun çevre tasarımlarını izlemek için pek vakit olmayacak oynarken. Souls like oyun lan bu. Umarım şu ana kadar ki en zor souls like oyun olur da şöyle orgazm ola ola bitiririz bu bebeği. <3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Souls like değil hocam bizzat kendisi soulsun.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames
Souls like değil hocam bizzat kendisi soulsun.Souls serisi bitti hocam. Üçüncü oyun son oyundu.
Hocam bildiğim kadarıyla fromsowtware oyunlarına özenip benzer yapılan oyunlara souls like diyorlar, bu da direkt kendileri yağtığı için öyle demiştim ama haklısınız tabii siz de.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames
Hocam bildiğim kadarıyla fromsowtware oyunlarına özenip benzer yapılan oyunlara souls like diyorlar, bu da direkt kendileri yağtığı için öyle demiştim ama haklısınız tabii siz de.Hayır hocam Demon Souls ve Dark Souls'un bu oynanış mekaniklerini kullanan ilk oyunlar olması ve bu türe öncü olmaları sebebiyle bu tarza benzeyen oyunlar için souls-like terimi kullanılmaya başladı. Bloodborne ve Sekiro'da souls-like oyunlar.
Miyazaki röportaj vermiş. Elden Ring hakkında baya bilgi var. Flood u okuyabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X