Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.121
Cevap
117
Favori
368.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba biz mi biraz abarttık Xbox özel bir showda Elden Ring beklemek ile, bazı yerler öyle yazmış ne bekliyordunuz ki diye.
  • Her sunum öncesi bir heves oluyor ama fıss. Ben iptal olma ihtimalini aklımın ucundan bile geçirmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Her sunum öncesi bir heves oluyor ama fıss. Ben iptal olma ihtimalini aklımın ucundan bile geçirmiyorum.
    iptal degil de 2022 e kadar yalan oldu bence
  • Gamescom diyorlar şimdi de:D, ama bu sefer beklentiye sokmam kendimi. Belki Tokyo Game Showda bişeyler gösterilir.Böyle giderse MART 2021 teorileride hikaye oldu :D
  • oyunla ilgili halen bir ses yok. ertelendi mi acaba?
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Onu bile bilmiyoruz.. Miyazaki'ye sorduklarında; "Ne, Elden Ring'mi? O nedir?" diye cevap verecek diye çok korkuyorum.

Şu sayfa halen umut var diyor;https://www.fromsoftware.jp/ww/
  • Çıkmasını beklediğim tek oyun. Başka hiç bir oyun umurumda değil excmiş mexmiş hikaye. Gel artık kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofbet

Çıkmasını beklediğim tek oyun. Başka hiç bir oyun umurumda değil excmiş mexmiş hikaye. Gel artık kral
    Benimde öyle ama pek yakında geleceğe benzemiyor.
  • Ağzımıza bir parmak bal çalsalar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofbet

Ağzımıza bir parmak bal çalsalar bari
    Keşke hocam, iki dakikalık bi trailer beni 1 sene daha götürür.
  • Bir de bakmışsınız oyun açık dünya olmuş. İtemleri geliştirmek icin çeşitli mini bosslardan malzeme kasiyormusuz falan.Nasıl olurdu acaba bi souls oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Bir de bakmışsınız oyun açık dünya olmuş. İtemleri geliştirmek icin çeşitli mini bosslardan malzeme kasiyormusuz falan.Nasıl olurdu acaba bi souls oyunu.
    Oyun zaten açık dünya olacak.
  • Bende yazmadan önce yabancı bı haber gördüm açık dünya olma şansı var diye de açıklanan birsey mi yoksa tahmin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende yazmadan önce yabancı bı haber gördüm açık dünya olma şansı var diye de açıklanan birsey mi yoksa tahmin mi?
    Yok hocam Miyazaki açıklamıştı açık dünya olacağını fakat nasıl bir formül geliştirecekler çok merak ediyorum.
  • quote:

Bende yazmadan önce yabancı bı haber gördüm açık dünya olma şansı var diye de açıklanan birsey mi yoksa tahmin mi?
    soulborne tarzında open world olucak demislerdi ama soulborne tarzını nasıl open world e entegre ederler hiç fikrim yok
  • Açık dünya olacağı kesin kendi söyledi çünkü, fakat klasik şuanki açık dünyalara benzeyeceğini düşünmüyorum, yok soru işareti peşinden koştur,yok bandit kampı temizle, yok birine ilaç götür para getir, böyle oyunu uzatçam diye hepsi birbirinin aynısı şeylerle dolu olacak açık dünya olacağını zannetmiyorum.Assassin's creedler,Horizon Zero, Ghost of Tsushima hepsi aynı bok. Elder Scrollsun daha karanlık versiyonu olur gibime geliyor.Krallıklar olacak dediler, muhtemelen bu krallıklar normal Dark Souls mapleri gibi olur, ama bu krallık dışı mekanlar Atla gezeceğimiz açık dünya olur gibi.
  • Ben bu oyunun Dark Souls'dan çok farklı olacağını düşünüyorum. Dövüş mekaniklerinde At da olur gibi geliyor daha farklı bir oyun bizi bekliyor, Fromsoftware bir yenilik deniyor bakalım ne olucak.
  • konu ne zaman uplansa yeeni haber var diye atlıyorum hemen :(
  • Tokyo Game Show kaldı birtek, onda da yoksa elveda :D
  • Ne zaman o show?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.