Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.121
Cevap
117
Favori
369.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle tokyo game show'da gösterileceğini düşünüyorum.

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

kesinlikle tokyo game show'da gösterileceğini düşünüyorum.

Gosterirler ve buyuk ihtimalle yeni nesilede gelecegi icin yen nesil grafiklerle tanitacaklardir.

• Tokyo game show açışında xbox var. 24 Eylül.
    27 Eylülde Bandai Namco var ama Elden Ring programda yok.

Dua edelim de 24 Eylül de xbox tanıtımında sahne alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Tokyo game show açışında xbox var. 24 Eylül.
    27 Eylülde Bandai Namco var ama Elden Ring programda yok.

Dua edelim de 24 Eylül de xbox tanıtımında sahne alsın.
    TGS'de gösterilmez boşuna beklemeyin, en yakın yeni XBOX etkinliğinde gösterilebilir, ama ben ondada gösterileceğini düşünmüyorum.

Edit: Hocam sizi yanlışlıkla alıntıladım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 6 Eylül 2020; 17:20:20 >
  • sorun yok hocam
  • Geçenlerde 4chan'da bazı sızıntılar düştü ama gerçek mi değil mi söylemek zor.

-Skyrim'den daha büyük bir haritaya sahip ve Dark Souls 1'deki gibi her yer birbiri ile bağlantılı
    -Covenant'lar hem PvE hem de PvP konusunda büyük rol oynuyor
    -Bazı bölgelere özel Covenant'lar yer alacak, ki bunlar da coop için çok önemli
    -Oyuncular parti oluşturup beraber keşfe çıkabilecek
    -Bonfire mevcut sistem ile aşağı yukarı aynı
    -Vahşi doğada düşmanların dinamik yapay zekası olacak, mesela daha önce bulduğunuz bir yaratığı başka bir zaman ilgisizce uyuyor olarak bulabileceksiniz
    -Küçük ve büyük silahların oynanış tarzına etkisi çok fazla
    -Silah tercihleri ve karakter build, daha önce ki oyunlara göre çok daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 6 Eylül 2020; 17:40:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Geçenlerde 4chan'da bazı sızıntılar düştü ama gerçek mi değil mi söylemek zor.

-Skyrim'den daha büyük bir haritaya sahip ve Dark Souls 1'deki gibi her yer birbiri ile bağlantılı
    -Vahşi doğada düşmanların dinamik yapay zekası olacak, mesela daha önce bulduğunuz bir yaratığı başka bir zaman ilgisizce uyuyor olarak bulabileceksiniz
    Gayet yeterli benim için eğer gerçekse.Bu sene bir şey görür müyüz acaba ?

• Bu oyun Sekiro ile paralel geliştirilmeye başlanmış, ellerinde gösterilecek illaki bir şeyler vardır. Neden göstermiyorlar, bilmiyorum. Umarım sebebi geliştirmenin aksaması değildir. Paranın sorun olacağını sanmıyorum, From Software ses versin yapımcıların tamamı kapıda kuyruk olur. Paragöz Activision bile yayıncılık yaptı adamlara, sorgusuz sualsiz, ingame purchasing yok, servis oyunu değil, düz, linner single oyuna dağıtımcılık yaptılar, düşünün.. Sorun bence para da değil. Ama ne işte?

bir anda, "alın size oyun" diye üstümüze atmaları çok olası.
  • "Skyrim'den daha büyük bir haritaya sahip ve Dark Souls 1'deki gibi her yer birbiri ile bağlantılı"

Bu madde benim hayalim ya, böyle bişey için dünyaları veririm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Geçenlerde 4chan'da bazı sızıntılar düştü ama gerçek mi değil mi söylemek zor.

umarım doğrudur, okuyunca çarpıntı oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    duydun tabii pvp'yi çarpıntı oldu:) yakıcan milletin canını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

duydun tabii pvp'yi çarpıntı oldu:) yakıcan milletin canını
    nokta atışı 🙈:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 8 Eylül 2020; 0:37:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bilgiler geldi.

Elden Ring News

-The story is a grand but very painful fantasy drama that deals with the two opposing themes of history & mythos.
    -From a human perspective, there are themes of racism, politics, citizenship, & so forth.
    - Larger & deeper world than anything FromSoft has done.
    -Vast open areas to ride horses and “other things”.
    -Characters at surprisingly human-like, grounded and believable
    -Game Director Hidetaka Miyazaki decided the thematic elements first to develop the motifs and world view

• Teşekkürler.
    Lütfetmiş sayın Miyazaki. Bu kadar gizem neden anlamadım ki? Yine yarım ağızla konuşup çok az şey söylememiş sağolsun.
    -Hikaye, tarih ve mitolojinin iki karşıt temasını ele alan büyük ve çok acı verici fantastik bir drama olacak. - GRR Martin etkisi..
    -İnsan bakış açısından ırkçılık, siyaset, vatandaşlık vb. Temalar vardır. - GRR Martin etkisi, daha derin karakterler ve belki FromSoft'tan alışık olmadığımız kadar açık bir hikaye anlatımı bekliyorum
    - FromSoft'un daha önce yaptığı her oyundan daha büyük ve daha derin bir dünya. - Açık dünya olacak denmişti.
    -At sürebileceğimiz ve "başka şeyler" yapabileceğimiz geniş açık alanlar.
    -Şaşırtıcı derecede insan benzeri, temeli ve inanılır olan karakterler. - Şaşırtıcı derecede diyerek oyunda çok fazla fantastik karakter görmeyeceğiz demek galiba. Ben öyle anladım.
    -Oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki, oyunun dünyasını, atmosferini yarratmak için önce motifleri ve tematik unsurları tasarlamış.

• 39:37'den itibaren Elden Ring hakkında konuşuyorlar. Reddit'ten biri çevirmiş:

Özet için direkt aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

• Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

Şöyle bir foto sızdı ne kadar doğrudur bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEKOKOBE35

Şöyle bir foto sızdı ne kadar doğrudur bilmem.
    fake.
    https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/p/CFe8rqfDuRf/%3Figshid%3Dpiz55avwqltm

• Önümüzdeki yıl çıkar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon sızıntısına göre çıkış tarihi 15 ağustos 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Ekim 2020; 13:0:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

amazon sızıntısına göre çıkış tarihi 15 ağustos 2022

Koskoca 2 yıl var. Umarım doğru değildir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.