Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.121
Cevap
117
Favori
368.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu Cyberpunk oynayacağımız gün bir de Elden Ring duyrulursa game awards ta tadından yenmez valla.

• Devamlı bunu izleyip kendimi gaza getiriyorum. Haftaya yeni bir şeyler görürüz inşallah.

• O kadar usta iki kişi ve bir o kadar da başarılı bir firma var ki oyunun arkasında, kötü çıkma ihtimali bile yok.

• Cyberpunk 2077 bekleneni veremedi gibi insanlara. Acaba Miyazaki bi tokatlar mi CDPR ı
  • Bu gece game awards 2020'de gameplayini görmeyi sabırsızlıkla beklediğim oyundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:42:23 >
  • Ulan bunu kazandik ya helal olsun bize ya :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.

3 saat bunun için izledim kendimi kesecem.Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

• Arkadaş bu nedir ya, bu sefer kesin demiştim çok şaşırdım, böylelikle 2021 teorileri iptal oldu minimum 2022 Bahar görünüyor.

Bence E3 2019 da fragman göstermek hataydı, fragmanı bu sene görsek bu kadar büyümezdi olay.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:42:42 >
  • Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

Allah rızası için artık bir şey göstersinler. Lütfen.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:42:55 >
  • Tek merak ettiğim oyun dövüş sistemi umarım Dark Souls veya Bloodborne'a benzemez Sekiro gibi yenilikçi olur.

• Teşekkürler bilgiler için.

Ben 2021 de çıkacak olan bir oyunun şimdiye çoktan gameplay traileri birşeyi gösterilirdi diye düşünüyorum. Bence E3 2021 e kadar bişey görmeyiz.

• Ellerine sağlık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Tek merak ettiğim oyun dövüş sistemi umarım Dark Souls veya Bloodborne'a benzemez Sekiro gibi yenilikçi olur.

Ds ve bb nin combat sistemi kotu mu? Git ninja gaiden, devil may cry, ghost of tsushima, spiderman ve god of war oyna combo sistemini cöz oyle gelipte gelistirsinler de. Ds ve bb nin oyun yapisi fazla degismez bir iki ekleme yaparlar. O zaman yeni bir sekiro yaparlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

Ds ve bb nin combat sistemi kotu mu? Git ninja gaiden, devil may cry, ghost of tsushima, spiderman ve god of war oyna combo sistemini cöz oyle gelipte gelistirsinler de. Ds ve bb nin oyun yapisi fazla degismez bir iki ekleme yaparlar. O zaman yeni bir sekiro yaparlardi.

Alıntıları Göster

Yazdığım şeyden Soulsborne un kötü olduğunu beğenmediğimi nereden çıkardın?

Yeni bir ip olduğu için Sekiro gibi kendine has bir yapısı olmasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Yazdığım şeyden Soulsborne un kötü olduğunu beğenmediğimi nereden çıkardın?

Yeni bir ip olduğu için Sekiro gibi kendine has bir yapısı olmasını bekliyorum.

Alıntıları Göster

Souls oyunlarinin sekiro'dan daha fazla ruhani yani bire bir kopyasi olacak teknoloji imkanlarindan yararlanilmakla birlikte. Yoksa bir sekiro da ki gibi dovus sistemi olacagini hatta daha iyisi olacagini hic sanmiyorum. Ama yine de dedigim gibi eklemeler olacaktir, buyuk konusmamak lazim. Benim dusuncem bu yonde.Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.

Oba 👍

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.