Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox'iniz üzerinden Ayarlar > Sistem menüsüne girip açılan menüden "Dil ve Konum"a giriyoruz.Buradan bölgeyi Yeni Zelanda yapip hemen sağ tarafta bulunan Yeniden Başlat seçeneği ile cihazınızı yeniden başlatın.

*Oyun bu gece 00:00 itibariyle TR içinde çıkış yaptıktan sonra bölgeyi Türkiye olarak değiştirebilirsiniz.

*Bölge değiştirmek herhangi bir ban vb gibi olaya sebep olmaz, gönül rahatlığıyla bu işlemi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 24 Şubat 2022; 15:12:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyun performansı nasıl sx ve ss te? Fps drop var mı? Görüntü kalitesi izlediğimiz yayınlardan daha iyi mi yoksa aynı mı? Kısaca spoiler vermeden bilgilendirin bizi 🙂

• 1 saat 15 dakikada karakteri tamamladım, hikayeyi izledim, garip bir Prisoner olarak doğduk bakalım devam ederiz.

Bu arada güncelleme oyun üzerinden eklentileri yönet dediğinizde görünmüyor ancak oyuna girdiğinizde sağ altta v1.0.2 şeklinde oyunun güncellenmiş olduğunu teyit edebiliyorsunuz.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Adventure guide ve Ring gesturesi indirmeye açıldımı?

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Hocam prisonerin tipi şemali nasıl kılıç ve büyü kullanıyor sanırım warlock gibi eğlenceli mi ?

• Bakamadım hocam oyunda napcağımı şaşırdım 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Oyunda yön bulma konusunda Grace's Guidance olduğu belirtilmişti. Bazı Sites of Grace lerin bu güce sahip olduğu ve altın renginde ışık huzmesi ile gidilecek yolu gosterdigini aciklamislardi.

• aşırı bir fps drop yok ama 60 fps olmadığı da belli 40-50 fps civarı çalışıyor oyun muhtemelen.

• Daha oralara gelemedim hpcam her duvara yuvarlanıyorım hidden vardır diye

• Akşam olsa da eve gidip bizde başına otursak takipteyim buradan iş yapamıyorum aklım sizlerde :) paylaşımlarda kalıyor sürekli

• Series S performansı nasıl beyler? Patch sorunu çözmüş mü?

• Adventure gudie indirmeye başladım ama ring gesture göremedim neden acaba

• Ne reklamı yapıldı bu oyunun anlamadım bir dark souls olabilecek mi? merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Eğer ön sipariş verdiyseniz, karakter oluşturup oyuna başladığınız anda ekranın altında belirmesi gerekiyor. Red Bull yayınında öyle olmuştu en azından.

• hiç fark etmedim

• Oyuna girdik bakalım,

• Bu oyun bitmez çok büyük keşfede keşfede oynayacaklara allah sabır versin.

Series S'te performans modunda fps stabil değil stabil olmaması biraz sıkıntı patch ile çözülür mü emin değilim ama oyunda kasma takılma vb. bir his almadım.

İlk oynamada all bosses 120 saati geçer.

Tüm gizli bölgeler, mekanlar, zindanlar vs. derken 200+ saati çok rahat görür.

• mvlt42 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen fazlası olacak, open world dark souls 4 :D

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.