< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 24 Şubat 2022; 15:12:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (28. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyun performansı nasıl sx ve ss te? Fps drop var mı? Görüntü kalitesi izlediğimiz yayınlardan daha iyi mi yoksa aynı mı? Kısaca spoiler vermeden bilgilendirin bizi 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 saat 15 dakikada karakteri tamamladım, hikayeyi izledim, garip bir Prisoner olarak doğduk bakalım devam ederiz.
Bu arada güncelleme oyun üzerinden eklentileri yönet dediğinizde görünmüyor ancak oyuna girdiğinizde sağ altta v1.0.2 şeklinde oyunun güncellenmiş olduğunu teyit edebiliyorsunuz.
-
Adventure guide ve Ring gesturesi indirmeye açıldımı?
Hocam prisonerin tipi şemali nasıl kılıç ve büyü kullanıyor sanırım warlock gibi eğlenceli mi ?
Bakamadım hocam oyunda napcağımı şaşırdım 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda yön bulma konusunda Grace's Guidance olduğu belirtilmişti. Bazı Sites of Grace lerin bu güce sahip olduğu ve altın renginde ışık huzmesi ile gidilecek yolu gosterdigini aciklamislardi.
aşırı bir fps drop yok ama 60 fps olmadığı da belli 40-50 fps civarı çalışıyor oyun muhtemelen.
-
Daha oralara gelemedim hpcam her duvara yuvarlanıyorım hidden vardır diye
Akşam olsa da eve gidip bizde başına otursak takipteyim buradan iş yapamıyorum aklım sizlerde :) paylaşımlarda kalıyor sürekli
-
Series S performansı nasıl beyler? Patch sorunu çözmüş mü?
-
Adventure gudie indirmeye başladım ama ring gesture göremedim neden acaba
Ne reklamı yapıldı bu oyunun anlamadım bir dark souls olabilecek mi? merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer ön sipariş verdiyseniz, karakter oluşturup oyuna başladığınız anda ekranın altında belirmesi gerekiyor. Red Bull yayınında öyle olmuştu en azından.
hiç fark etmedim
-
Oyuna girdik bakalım,
Bu oyun bitmez çok büyük keşfede keşfede oynayacaklara allah sabır versin.
Series S'te performans modunda fps stabil değil stabil olmaması biraz sıkıntı patch ile çözülür mü emin değilim ama oyunda kasma takılma vb. bir his almadım.
-
İlk oynamada all bosses 120 saati geçer.
Tüm gizli bölgeler, mekanlar, zindanlar vs. derken 200+ saati çok rahat görür.
-
Muhtemelen fazlası olacak, open world dark souls 4 :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X