Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya da en kötü çay demler manzara seyrederiz ahahahah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 saat 42 dakika oynadım ne atı buldum ne level atlayabiliyorum harita sistemini çok karışık buldum. 5000 rün birikti üstümde kaybedicem diye tırsa tırsa gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 24 Şubat 2022; 19:50:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun cok devasa hissettiriyor 4 saate yakin oynadim daha ilk bolgeyi bile tam kesfedemedim hic boss kesemedim. Cok uzun surecek boyle giderse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saat oldu daha yeni kalktım başından 3 mini boss kestim oyun efsane ama optimize kısmı yerlerde.

XSX grafik mode seçmeyin çünkü oyun bile açılışta fps mode seçili geliyor. Fps mode 35-40 fps anca verir iken grafik seçili olur ise 30 fps sinematik bir deneyim elde ediyorsunuz (35 fps üstü zor görürsünüz) ama bu bana çok kasıntı bir görüntü geldi hemen değiştirdim patch ciddi anlamda gerekli.

Gizlilik oyunda çok önemli daha dünyasına adım attığın gibi boss ile karşılaşmanız bu oyunun bir parçası. Özellikle daha oyunda gezmeye başlamışken bir dev troll görüp ana bu ne anca arada ayakları ile yere vuruyor deyip daldım tabi canı yarıya inince abimiz benim 5 katım boyutunda 2h kılıç çıkartmaz mı tabi ki sonrası malum sonuç. Kalkan oyunda şart yada büyü + 2h yoksa bu oyun size acımaz çok ölürsünüz. Sekiro tarzı bir block arkası hemen ağır saldırı ile millete fatality çekmek çok eğlenceli ama bu bazı düşmanlara işlemiyor. Geceleri gizli modda tüm bir camp görünmeden kesmek inanılmaz zevkli. Çok detay var ama cidden fps dropları hariç oyun rahat benden 100 üstünden 97 alır o 3 puanı da droplardan kestim.

At ile kapışma çok eğlenceli ama ne yazık ki arada çok lag oluyor ve bazen bastığınız skiller çok geç algılanıyor, bunlar biraz cilalanır ise bu oyun tadından yenmez. Grafik kısmı fps modda bile bana inanılmaz güzel gözüktü grafik mode drop sorunu bitse ve ona geçsem artık vereceği zevki düşünemiyorum.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Arkadaşlar Melina gelip benle konuşmasına rağmen at vermedi bana oyunum bug'a mı girdi acaba?
  • Bende başladım

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

Yaklaşık üç buçuk saattir oynuyorum inanılmaz keyif aldım. İlk kez açık dünyaya çıktığımda hafiften bir tırstım napıcam nereye gidicem diye ama yavaş yavaş keşfedip 2 boss öldürmüş oldum. Hala surları geçmedim, önce civardaki her yere girmeyi düşünüyorum sonra surları geçerim.

Bu arada oyunu Series S'te oynuyorum her şey çok iyi, FPS olarak kaliteyle performans arasında değecek fark olmadığı için kalitede oynuyorum. One S'te de oynama imkanım oldu, 2013 model donanımda bile çok iyi çalışıyor tabii grafikten biraz kısmışlar haliyle. O dönem çıkan ekran kartlarını bile kimse hatırlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Şubat 2022; 20:40:42 >
  • Allah peygamber aşkına spoiler vermeyin, veriyorsanız da spoiler içine alın oyun daha bugün çıktı en az 1 ay spoiler meselesine dikkat edilmesi lazım.

• # Ace # kullanıcısına yanıt

From Software şu an aldığı puanların sarhoşluğunu yaşıyordur. Bu fps sorunu böyle 2-3 ayda çözülecek bir şey değil bence yani şahsi görüşüm.

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]IGNyoutube
    Elden Ring, like Dark Souls before it, can be difficult. Hopefully we can make it a little easier with a few tips. Here are 11 things to do first in Elden Ring. From learning how to get your horse, to how to level up, there's a lot of things in Elden Ring that will make your life easier if you do them first. To prepare to fight every boss, make the most of all the classes, and the most efficient way to use your magic and travel the maps, check out this Elden Ring gameplay and guide video to give yourself the help you need to succeed. #IGN #EldenRing
    https://www.youtube.com/watch?v=qWqdcZxzfhI&feature=youtu.be

• blackprague kullanıcısına yanıt

3. Sites of Grace e ulaştığınızda cinematic giriyor ve melina geliyor, konusmanin sonunda veriyor Torrent'i cagiran esyayi

Hocam mesajımda spoiler vermedim ama dikkat etmeye çalışıyorum. Yine de spoiler içerisine aldım uyarı için teşekkürler.

• Spoiler,

Hocam ya sinematik girdi melina konuştu sonra kayboldu benim oyun bug'a girdi bence :(
  • Katze kullanıcısına yanıt

Hocam olabildiğince dikkat edilsin diye diyorum ya bu oyunun sürprizlerini oynayanların direkt görmesi gerek ondan yani yoksa sorun değil.

Oyunu kapatip tekrar açıp SoG ta iken Melina ile Talk seçeneğini aynı şeyi tekrarlayana dek konusmayi deneyin.

• Tamam hocam bir bakacağım sağ ol

• oyunu durdurup 15 dk düşündüm.

ve iade etmeye karar verdim, bilmiyorum belki tarzım değildi,

bir heves aldım, denedim ama olmadı.

Series S performansı da tatmin edici gelmedi bana.

Erken veda...

Bu arada yeni zelanda konumundan bağlanıp başladım oyuna.

İnşallah iadede sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 24 Şubat 2022; 21:2:37 >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Ben henüz bıraktığımdan beri geri dönemedim ama özellikle biraz biriken rune ile seviyemi yükselteyim dediğimde site of grace’de bana o seçeneği sunmadı. Yanlış hatırlamıyorsam o ilk kampın orada torrenti de aldığımız ara sahnede anlatılarak bu özellik bize sağlanıyordu.

Bu gece oyuna döndüğümde ilk işim bu özellikleri açıp aynı anlattığınız gibi bir süre statları yükseltmek level atlamak olacak. Sonrasında keşif sırasında daha rahat ve korkusuzca ilerleyebilirim.

Akabinde ise Prisoner’ın asıl potansiyelini çıkarabilmek için biraz sorceries bulmak istiyorum, hazır gelen ‘magic glintblade’ haricinde çok daha efektif kullanılabilecek direkt düşmana etki eden büyüler var.

Tabi çoğunu keşfedip yavaş yavaş oluyoruz diyebilene kadar bu oyuna aylarımızı gömeceğiz anlaşılan. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 24 Şubat 2022; 21:19:45 >

Oyun bende pc içinde alınmış bekliyor kart vs. sistem iyi ama konsol devam ederim gibi pc'de işler daha kötü olacak çünkü oynayanlardan pek iyi geri dönüş yok.

Bu sorunlar genelde fps dropları ve cidden sinir edecek noktada deniyor. Benim gözüm 60 fps alıştığı için grafik mode seçili girdiğim gibi değiştirmem bir oldu. Fps mode en azından şimdilik 40 fps civarı buda yeterde artar zamanla bir şekilde yerine umarım oturur. XSX çok güçlü bir alet umarım pc çıkışı tüm platformlara yeni bir patch gelir.

Elimden geldiğince spoiler vermeyeceğim ciddi anlamda oyunu birçok kişi bekliyor yarın herkese açılsın daha detaylı konuşulur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.