Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de series s,te oynuyorum performans modunda kapalı mekanlar 50-60 hissettiriyor açık alanlarda ise bir düşüş söz konusu ps5te daha stabilmiş inceleyenler öyle diyor dün de videolar paylaşıldı zaten. Bu oyun ömürlük yani zaten 1 sene sonra da patch gelse ben okeyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @blackprague Öyle oyunun ömrü çok fazla sadece 60 fps sabit verir diye beklerken görememek üzdü.

Kapalı alanlarda zaten pek fps sorunu yaşamadım.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ashes ne işe yarıyor ben bunları hiç bir şekilde kullanamıyorum
    3 tane oldu
    Wandering noble ashes
    Noble sorcerer ashes
    Başlangıçta aldığım fanged imp ashes

Bide staminan altında bazen efekler gözüküyor ama ne veriyor anlamıyorum bunu nasıl öğrene bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CounTRy678 -- 24 Şubat 2022; 22:16:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki Spirit Ashes rehberine göz atınız.

• Arkadaşlar souls like türünde yeniyim. Oyunu bugun 2 saate yakın iki farklı karakterle oynadım. Başta prisoner ile başladım ama beceremedim sanirim, mantığını çok çözemedim yada. İkinci oynayisimda Confessor karakteri ile başladım bu sefer, o daha iyi geldi bana, kalkanı falan kullanışlı geldi. Bu tarz bir oyuna yeni başlayanlar için sizin tavsiye ettiğiniz bir karakter var mı başlangıç için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin gibi türe yeni olanlar için en uygun class Vagabond'tur.

• Rehberi okumuştum ama o kadar şey varki genede unutmuşum teşekkürler.

Kan kaybı yada zehirlemede nasıl bie yol izlemek gerekiyor inşallah bunun gibi detaylarıda rehbere eklersiniz

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Rica ederim.Henüz işte olduğumdan kendim bile başlayamadım oyuna ama rehberi bayağı bir genişleteceğim imkan buldukça.

Bu arada flask sayımızı artıran Golden Seed lerin oyunda 20 veya daha fazla olduğunu öğrendim.En kısa zamanda rehberini konuya ekleyeceğim.

• Başlasam mi beklesem mi bilemedim ya tam anlamıyla hakim olamadım ama bilgi sahibi olmaya devam ediyorum. Merak ettiğim bi kaç birsey oynayanlardan vurus hissi sekiro kadar var mi o hazzı alıyor musunuz ? Bide hikaye kısmında İngilizce seviyesi konuşmalar fazla mi diyaloglarda seçenek falan var mi ? Çünkü cok hakim değilim İngilizce hep oyunlardan öğrendiğimiz çat pat o kadar.

• Oyuna ön sipariş verdiğinden beri yeni zellanda yapmayacağım falan demiştim kaç saattir oyunuyorum şimdilik aldığı puanları hak ediyor dedirtti güzel oyun güzel baya güzel halo ve cod multisini oynamaktan beni alıkoydu gerçekten

• Tamamdır hocam, deneyeceğim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• Ali_80 kullanıcısına yanıt

Ben de Confessor ile oynuyorum, şu an için memnunum. Confessor oynuyorsanız incantation'larını kullanmak büyük avantaj. Örneğin heal incantation'ı bayağı hayat kurtarıcı flask'lar bittiğinde.

• blackprague kullanıcısına yanıt

2-3 ayda çözülemezse büyük sıkıntı bence. Sadece optimizasyon sorunlarından ne oyunlar gömülüyor, bunda çıt yok resmi incelemelerde. 97 puana güvenemedim şahsen.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Bu benim düşüncem, yani benim mantığıma uymuyo yarın öbür gün patch çıkarıp fpsyi düzeltmeleri. Sonuçta bu adamlar oyunu çıkardılar bu şekilde zamanları vardı. İnceleme yapanlara da bu şekilde oynattılar yani bunu sorun olarak görmüyorlar belki de. Bununla ilgili firmadan bir açıklama gelmemiş olması kısa vadede bu tarz bir patchin falan olmayacağını gösterir bana göre. Ama her şey bi tarafa ben rahatsız olmadım pek yani fps mevzusuna takılan biri olarak beni rahatsız etmiyor üstelik series s’teyim ben

• Vagabond sınıfıyla oyuna başladım cok aşina değilim soulslike türüne. Bi npcden büyü öğrendim ama yapamıyorum soluk görünüyor yuvada. Neyi atladım acaba bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet oyuna başladım bende, ilk kampı crouch ile temizleyip ardından Torrent'i alıp hemen 2 adet Golden Seed topladım ve şimdilik kapadım sabah devam edeceğim.

• Arkadaşlar girişte Checking Network Status: Failed diyor, Log in çıkıyor New Game altında basıyorum yine failed diyor, New game diyip başladım ama gerekleri itemleri almama rağmen multiplayer soluk gözüküyor, internetimde sorun yok, nat türüm de açık, anlam veremedim, var mı başına gelen ?

• haydar. kullanıcısına yanıt

Ben de o npc'yi arıyorum henüz bulamadım. :)

Tahminimce ya büyü asasına ihtiyacınız var ya da seviyeleriniz o büyü için yeterli değil.

Inventory'den öğrendiğiniz büyünün işaretini bulup üstüne gelirseniz sağdaki açıklamalarda kırmızı renkli yetersiz stat'ı size gösterecektir veya ne kullanmanız için ne gerekiyorsa açıklaması da orada yazıyor olmalı.

Vagabond'da eğer level up yapmadıysanız muhtemelen intelligence yeterli gelmeyebilir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.