Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum herseyi test ettim problem yok ama düzelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme bakıyorum o da yok, ama oynayan bir arkadaşımda konfigürasyon sürümü 1.02.1’imiş. Bende 1.02 olarak gözüküyor. Ana ekranda sağ altta Offline yazıyor. Tam onun altında, bir bakabilir misiniz sizde de configuration 1.02 mi?

• Kapattım konsolu uykuya gecmdddn foruma bakayım dedim sabah bakarım cevap veren çıkmazsa yazarım size

Tamamdır hocam sağolun, ben de bilgi alırsam söylerim, oyunu sildim tekrar yüklüyorum şuan.

Hocam sildim oyunu tekrar yükledim ama aynı, oyunun serverlarında bir sıkıntı var muhtemelen.

• Bende vegabond ile başlayım dedim öldüm kere öldüm ama oyun sardı varmı alengirli skiller vegabondda napıyo bu abimiz tam özelliği ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ilk tanitim fragmani ciktiginda grafiklere laf etmistim ama dediklerime pisman oldum dun oynarken cok begendim grafikleri. Ozellikle isiklandirmalar cok guzel gozukuyor. Oyun zaten muthis beklentileriminde otesinde olmus ama bir kolaylasmis gibi geldi oyun basi ozelinde ama ilerde ne oluyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 7:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ilk havlu atan ben oldum heralde 😄 Ölmek hiç sorun değil yüz kere de bin kere de ölsem eyvallah ama niye beni geriden respawn ettirip de bir sürü koşturuyosun? Ben istiyorum ki diğer oyunlar gibi mesela ubisoft oyunları gibi çok save alsın beni yormasın. Akşam işten gelip de çocuktan vs firsat bulup da 1-2 saat oyun oynayan adamın harcı değilmiş bu onu anladım.

• Ula nereye gideceğimi şaşırdım başlangıç bölgesi bile benim seviye üstünde acaba vagabond bırakıp büyü karakterimi açsam yakın mesafe oyunu değil sanki bu

• Oyun "quick resume" dönüşünde network hatası alıp ana menüye dönüyor, bu kısım kötü olmuş. Elden Ring "Quick Resume" desteklemiyor denebilir.

Birkaç sorum var :)

1. "Golden Rune"ları doğrudan kullanıyorum (use) ve Rune miktarımı artırıyorum. Farklı bir kullanım amacı var mı?
    2. "Gold-Pickled Fowl Foot" sanırım kullanıldığı andan sonra belirli bir süre rune kazanım oranını artırıyor. Doğru mu anladım? Henüz kullanmadım.
    3. "Glowstone" açıklamasında yerleştirdiğin yerde ışık yayar diyor. Ee yani? :) "Sat gitsin" mi diyoruz bu öğe için yoksa atıyorum karanlık bir mağarada yolumuzu kaybetmemek için mi kullanacağız :))
    4. Kullanmadığımız ya da muhtemelen kullanmayacağımız öğeleri (kılıç, kalkan, bot vs) satalım mı? Dismantle vb bir mekanik var mı?
    5. Örneğin bir satıcıdan yay almak istiyorum ki ok kullanabileyim. Yayın isterlerinde örneğin 11 str, 12 dex var. Benim karakterim de 11str 15 dex prisoner. Alıp kullanabilirim ancak bu mantıklı bir seçim mi? Int ve dex ağırlıklı ilerliyorum şimdilik. Büyüden şaşmamalı mıyım yoksa ok/yay ile de devam etsem verim alır mıyım:?

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnt. 1 eksikti onu arttirdim ancak olmadi. npc glinstone key yoksa akademiye kabul edilmezsin vs. dedi. Sanirim o taşı bulmam lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün gece atı aldım bıraktım bi mağra keşfettim onun bossunda bir 10 kere öldüm ama yendim sonunda.

Karekter olarak prisoner seçtim. Kılıç vuruş şeklini sevmesemde büyü ile beraber ilerleyeceğim için sorun etmedim.

Anladım kadarıyla statlar yeterse her türlü silahı ve büyü kullanabiliyoruz. Her bir stat bir leval veriyor. Level sınırlaması var mı bilmiyorum ama bu şekilde istediğim şekilde oynabiliriz.

Başlangıçta baya güçlü başlıyoruz sanki büyü ile coğu tek yiyor.

Öldürme hissi combat gayet güzel.

Xbox serires x oynuyorum öle takılma anlık drop birşey hissetmedim gayet keyif aldım.

Akşam olsada tekrardan başına otursam diye bekliyorum

• daha önce hiç bu tarz oyun oynamadım. (sifu yu saymazsak.onu da 2. bölümü bitirip bıraktım:D ) elden ring te full büyücü bir karakter kasabiliyor muyuz?

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Quick resuma desteklemiyorsa sıkıntı. Oyun daha yeni bikaç güncellemesi ile daha oturaklı olabilir. Ben kararsız kaldım alsam mı yoksa güncellemeleri mi beklesem. Bikaç kişi fps düşmelerinden de şikayetçi

• Murat3425 M kullanıcısına yanıt
    Abi fps düşüşleri için patch match gelmez he seneye oynarım diyosanız bekleyin. Bence kararsızsanız da almayın hiç. Muhtemelen iade edersiniz bir saate

• Hocam bu souls like türü biraz oyun mazoşistliği gibi birşey. Ölüp ölüp diriliyorsunuz, eziyetten zevk alan hardcore oyunculara göre. Hack and slash türündeki bol save noktalı oyunlardan değil maalesef  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün işten geldikten sonra makineyi yeni Zelanda yapıp girdim oyuna, 1 buçuk saat kadar oynadım ilk basta biraz garip geldi nedense bildiğin açık dünya başka bir firmanın RPG oyunu gibi hissettirdi ama ne zaman boss ve büyük canavarlara gelince dedim he evet bu souls oyunu fazla heveslenme uçarım kaçarım diye. Oyuna gelicek olursak biraz karmaşık geldi bayağı, bir sürü item falan var, yeni bir skill sistemi gelmiş ve en sevdiğim yanı bonfire yerine gelen sistemin açın dünya için değiştirilip fast travel hale getirilmeside çok iyi olmuş, bakalim artık öle öle cozucez oyunu. Birde herkesin sözünü ettiği performans sorununu ben sadece çözünürlük modunda hissettim, FPS modunda iken oyun yağ gibi akıp gidiyor artık monitörde vrr mi var o yüzden mi rahat oynadım ya da ben mi fark etmedim bu sıkıntıları bilmiyorum ama benim gözüme çarpan birşey olmadı açıkcasi.

• Series x bariz sıkıntılı açık dünya da yer yer fps düşüyor ve beni rahatsız ediyor 1 ay beklerim olmadı iade ederim bu şekilde oynamam ps5 tarafın da bile iade edenleri görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 25 Şubat 2022; 11:50:1 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.