Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim aklımda cuma akşamı gece 12 olarak kalmış o zaman akşam direk değiştireyim bölgeyi.

Flask konusunda çok pimpirikliyim hemen canım indi mi kullanasım geliyor. Onu kullanınca da ilerde güçlü bir şey vardır diye geri dönüyorum. Bir bakmışım kısır döngüdeyim :)

Askeri kampın oradaki site of grace görmemişim hep en geriden başlayıp durdum. "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" Bu oyuna çok güzel uyuyor Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Murat3425 M kullanıcısına yanıt

Oyunun olayi boss kesmek zaten. Baska bir olay yok ki oyunda. Boss kesmeyip dag bayir gezecekseniz daha guzel oyunlar var.Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 15:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehber hazırlamanın faydaları oldu tabi, ayrıyetten souls oyunları hatim etmiş biri olarak ilerlemem zor olmadı benim için.

*Harita üzerinde gezdiğiniz ve daha sonra uğramak istediğiniz yerlere işaret(mark) koyun.

*Yeni karşılaştığınız düşmanlara ilk vuran siz olmayın, bırakın ilk hamleyi o yapsın yani düşmanın saldırı biçimini öğrenip ona göre saldırı planı yapın.

*Kalkan kullanmayı unutmayın, kalkan hayat kurtarır.

*Kalabalık düşman gruplarını temizlemek için geceyi ve çalıları kullanarak ve çömelerek yaklaşıp temizleyin.Asla direk kalabalığa bodoslama girip birden çok düşmana karşı savaşmayın.

*Birebir dövüşlerde zıplayarak vuruş yapın.

*Üstünüzde fazla rune ile dolaşmayın, biriktikçe gerektiği şekilde harcayın.

@CounTRy678 Flaskları Golden Seed eşyasını Sites Of Grace üzerinden artırabiliyoruz.Golden Seed'ler parlak sarı renkteki ağaçlardan drop alıyoruz.Standart olarak 2 adet flask geliyor(HP ve MP).Ayrıyetten farklı Tears eşyalarını toplayıp ve bunları SoG ler aracılığıyla karıştırarak farklı efektli flask olusturabiliyoruz.

@cnbzkrt Hocam yazdıklarının hepisini okudum sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına eline sağlık.Sürü psikolojisi ile hareket edip duygusal davranmamak gerek :)

• Dark souls 1 icin hakli bir elestiri ama dark souls 3 ve ozellikle bunda bonfire'lar yani tekrardan dogdugun yerler bosslara cok yakin koyulmus. Direk dibinde hatta bazi yerlerde. Ebesinin seyi elestirisinin bu oyun icin gecerli oldugunu dusunmuyorum.

Edit: Ozellikle bu oyunda fast travel cok kolaylasmis fast travel yapmak icin bir yere gitmeye bile gerek yok. Oldugun yerden haritayi acip fast travel yapabiliyorsun Bos bos kosturma olayi geride kalmis diyebilirim.

Genel olarakta zaten arayuzler duzeltilmis. Oyuncunun elinden tutan bir hale gelmis. Yapimcinin yaptigi daha cok kisi oyunu bitirebilecek yorumu cok dogru bence. Eli yuzu duzgun tutorial bolumu bile var oyunda. Cogu izdirap uygulama terkedilmis diyebilirim. Boss'a kadar kosma da onlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 15:6:32 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Kesebildiğimi keserim olmadı devam ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha çok kişi bu oyunu bitiremez bence daha önce souls oynamamış birisi bu oyuna en fazla 1 saat dayanır. Oyun Dark Souls serisinden daha zor. Ben Ds serisini, bloodborneı bitirdim ben bile zorlanıyorum şu an.

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bu durum seni rahatsız etmiyor olabilir ben ufak tefek şeylere takılan biri diyilim örnek cyberpunk bitirdim elden ring kadar beni rahatsız etmedi açıkcası bu şekil de devam eder düzelmezse dediğim gibi iade basarım direk

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Oyunda bug yok fps kısmında sorun var eğer şikayetiniz onaysa haklısınız.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Fps şikayetim evet aşırı rahatsız ediyor beni umarım düzelir de rahat rahat oynarız

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    60a alışmış herkesi rahatsız eder normal yani bu durum umudum olmasa da inşallah yamayla düzelir

• Üstünüzde fazla rune ile dolaşmayın, biriktikçe gerektiği şekilde harcayın.

Fazla rune ile gezmek ilerde kaybede bilceğimiz anlamamı geliyor?

Zıplamayı bir yere çıkmak dışında kullanmıyorum o kadar etkisi oluyor mu Sanki daha fazla damage vuruyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşin gücün arasında 'dur bir level atlamalık takılıp kapatayım' diye girdim 1 saat daha geçmiş. Yaptığım da tam anlamıyla ve günümüz ifadesiyle 'farming'. Şu anda oyunu rouge-like tarzında oynuyorum. Tamamen stat'ları yükseltmek amacıyla zaman harcıyorum, bu sırada da haritaları ve yeni SoG noktalarını bulmaya çalışıyorum. Büyü işini hep sevmişimdir o yüzden ona yatırım yaparak ilerliyorum. Int 24 oldum, büyünün daha kuvvetli vurmaya başlaması güzel oldu. Level scaling olmaması da iyi, güçlendiğimi hissediyorum.

Bu arada yerdeki parlak kuru kafaları kılıçla vurmak niye bu kadar eziyetli yahu :) bir kez dokununca top gibi sıçrıyor tee öteye. Beşinde koştura koştura maç yapıyormuşum gibi hissettiriyor :p

Torrent'i çağırmak için en rahat yol nedir? Ben Y+dpad_down tuşlarına atadım ama hiç rahat olmadı. Özellikle kaçarken ellerim birbirine giriyor :) Doğrudan X tuşuna atadığımda da bazen sıralamasını ayarlamayı unutuyorum boş yere can dolduruyorum vs. En iyi yöntem nedir acaba?

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    O kuru kafalar gerçekten zor vuruyor bide prisoner oynuyorum saplama ile vurmam gerekiyor benim için daha da eziyetli oluyor.

Bazen korkuyorum böle toplu yaratıkların arasına gidecek beni linç edecekler diye 😂😂

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Diyelim üstünüz de 5000 rune var ve herhangi bir düşmanla savaşırken kaybedip öldügunüzde o 5000 rune yere düşecektir ta ki siz öldugunuz yere gidip alana kadar ama siz tekrardan doğup gidip o dusmanin olduğu yerde o düşündüğünüz rune ları yerden alamadan tekrardan bir düşmana ölurseniz iste o zaman o 5000 rün yok olacaktır.Soulsborne oyunlarında cok yasanilan bir durumdur bu yuzden üstünüzde tutmamanizi oneririm.

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Bir kere öldüğünde rune'ları öldüğün yere düşürüyorsun. Yeniden doğduğunda başlayan oturumda bir önceki öldüğün yere gidip rune'ları toplamadan tekrar ölürsen hepsine kalıcı olarak veda ediyorsun. O yüzden can sıkıcı bir yerde düşürüp tekrar alamama ihtimaline karşılık fazla biriktirmeden harcanması tavsiye ediliyor. Harcayarak yükselttiğin statlar ya da satın aldığın eşyalar öldüğün zaman kaybolmuyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Valla oyun basi bana bir tik kolay geldi. Ozellikle diger oyunlarda siradan moblar bile oyun basinda 2 vurusta olduruyordu bizi burda oyle bir sey yok. Oyun basindaki moblar bana gucsuz geldi rahat rahat kesip gezebiliyorsunuz. Bloodborne'un basinda daha cok zorlandigimi hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 15:41:11 >
  • Tabi hocam ona çok dikkat ediyorum. Benim kafamda item olarak canlandı bir an dedim o topladıklarımızda mı gidiyor.

Hatta öleceğim yeri kolay yakın bir yer seçiyorum ki daha rahat hareket edeyim.

Karakter ne büyücü mü sizin?

• Belki de 1 saat oynayıp bırakmayalım diye yapmışlardır. Oyun başındaki atlı mini boss denediniz mi ?

Büyük ihtimal oyuna alışık olanlar onda çok zorlanmadan kesmişlerdir.

@hEro_ Orda ben yanlış anlamışım. Ona çok dikkat ediyorum

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Hangi d-pad e atarsaniz atayin karışıklık olacaktir.Ben su sekilde yapiyorum; sol alt kısım ekranda gozukmediginde Y ile görünebilir tutmaya calisiyorum ve gamepadi "claw grip" denen tutus sekli ile tutuyorum böylelikle gamepad uzerindeki hakimiyetim artiyor.Orneklemek gerekirse resimdeki tutus bicimini sadece sol el icin yapiyorum, sag el icin onermem.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.