Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kesemedim onu canı gitmiyor ki :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende kesemedim ama sebebi canı gitmemesi değil ben tek yiyorum :)

Az güçleneyim neler yapacağım ona :)

• Ayrıca önereceğim cok önemli bir şey de; hiçbir şekilde Spirit Ashesları bosslar harici kullanmayın, inanılmaz şekilde boss savaslarinda bosslari iyi oyaliyorlar böylece onlar oyalarken siz skilleri ustune bosaltirsiniz ve bir miktarda olsa hasar veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 25 Şubat 2022; 15:58:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bandai Namco'dan açıklamalar: (Google Translate ile tercüme edilmiştir)

ELDEN RING'deki bazı performans sorunları hakkında bir mesaj

ELDEN RING'i oynadığınız ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

Şu anda oyunun bazı koşullarda düzgün oynamasını engelleyen bazı sorunlar yaşıyoruz.

Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınızı rica ederiz.

Revize edilecek ana maddeler

PC versiyonunda farenin çok hassas olması sorunu ile ilgili olarak:

Yakın gelecekte bu sorun için bir yama göndereceğiz.

Steam hesap adı 2 bayt karakterlere ayarlandığında, Easy Anti-Cheat'in başlatılamaması sorunuyla ilgili:

Bu sorunun nedeninin farkındayız ve yakın gelecekte bir yama sağlayacağız.

Oyun sırasında kare hızı olgusu ve diğer performansla ilgili sorunlarla ilgili olarak:

Oyunu çeşitli PC ortamlarında ve platformlarında rahatça oynanabilmesi için sürekli olarak geliştirmek için çalışacağız.

PC sürümü için, grafik kartı sürücülerinizi en son sürüme güncellemek performansı önemli ölçüde artırabilir.

PlayStation 5 sürümünde doğru kaydedilmeyen oyun verileri olgusu hakkında:

PS5 konsolu oyun oynarken veya dinlenme modunda beklenmedik bir şekilde kapanırsa, kaydedilen veriler doğru şekilde kaydedilmeyebilir.

Bu sorunun nedeninin farkındayız ve düzeltmek için bir yama üzerinde çalışıyoruz, ancak yama çıkana kadar, lütfen düzenli olarak oyundan çıkarak oyununuzu manuel olarak kaydedin.

OPTION düğmesini kullanarak sistem menüsünü açıp "Oyundan Çık"ı seçerek oyundan çıkarsanız oyun verileri doğru şekilde kaydedilecektir.

Ayrıca, gerektiğinde birkaç başka hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi üzerinde çalışıyoruz. Başka sorunlarla karşılaşırsanız lütfen destek ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

ELDEN RING'e verdiğiniz sürekli destek için teşekkür ederiz.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Xbox'la ilgili tek kelime bile görememek üzücü.

• @hEro_

O parlak kuru kafaların ne olduğunu oyunun başında anlamayıp top gibi yuvarladım geçtim, sonradan rune verdiğini farkettim.

Bu arada kırmak için de kılıç vs. uğraşmayın, Torrent'e binip üstünden geçmeniz yeterli.  

• Ben gamepad'i bu şekilde 5 dakika tutarsam parmaklarıma kramp girer :)

Vagabond.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Oyun basindaki atli boss'un ben oyun basinda kesilmemesi gerektigini, sonradan kesilmesi gerektigi dusundugum icin oyalanmadim onunla. Cunku ciddi az vuruyordu karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 17:0:20 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt

Sorun bende demek ki

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ben o oyun başındaki altın zırhlı bossun yanına yaklaşamıyorum bile direkt pert ediyor adama kılıç sallıyorum etkilenmiyor bile level de kastım yine beceremedim.
  • -Oyunda hızlı koşma hangi tuş?

-Katanayı iki el ile nasıl tutuyoruz?

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Oyunda alevlerden kaçacağım bir bölümde ölüp ölüp delirirken hızlı koşmayı keşfettim :) Böyle birşeyden haberim yoktu.

Torrentte de karakter ile ilerlerken de (B) tuşuna basılı tuttuğunuzda koşmaya başlıyor.

Silahları iki elle tutmak için de (Y) tuşuna basılı tutarken [RB]'ye basıyorum.

• bynedim kullanıcısına yanıt

Kaçma tuşu bana çok ters geliyor alışmak biraz zaman alacak. Parry olayı da L2 güzel oturmuş sanki sen yapıyorsun hissi veriyor :)

Her silahı iki elle tutabiliyor muyuz ?

• böyle oynaya biliyorsan bravo

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Parry işini ben daha kullanmadım, onun yerine sürekli LB basılı tutup darbeyi savuşturduğum gibi RB ile kritik hasar vermeyi deniyorum daha garanti. Malum Parry boşa kaçarsa ölme ihtimalimiz yüksek. :)

Aslında (Y) tuşuna basılı tuttuğunuzda [LB]'ye basarsanız o an sol elinizde ne varsa onu, [RB]'ye basarsanız da o an sağ elinizde ne varsa onu iki eline alıyor. Yani önce iki elle kullanmak istediğiniz aletin elinizde olması lazım, değilse kalkan dahil herşeyi bu yöntemle iki elle tutabiliyoruz.

• Oyunun başındayım müthiş bir şey oldu 🤣 çok ağır spoiler olduğu için yazmıyorum bile 🤣

Hocam oyunun hikayesinde çok büyük bi kırılma noktası mı oldu? Yoksa bi olay sırasında oyunu kıran acayip bi bug ile falan mı karşılaştınız?

• Bug falan yok hocam oyunla alakalı hikaye

• Hocam bence o cok sonra kesilmesi gereken bir boss. Oyun basi bizim karakter hic vurmuyor ona. Bence onu zorluk olarak kistas almayin. Bir gorev yapisi olmadigi icin nereye gidilcegi belli degil. Neresinin bizim lvl'imizi uygun, neresinin uygun olmadigi belli degil. Zoruluk bunu bulmakta yatiyor sanirim. Ben cok zorlandim mi ayni yerde inat etmiyorum lvl'imi uygun yer bulmaya calisiyorum acikcasi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 17:13:14 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Gezmeye devam hocam o zaman kılıç kalkan ekibi 🤣

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.