Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gel hocam tabi, yardim edeyim bosslarda :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun hikayesi sebebiyle mi cağıryoruz çağırırken item gidiyor mu? Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CounTRy678 -- 26 Şubat 2022; 11:50:8 >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    İsteğe göre cagirilabilen bir npc, cagirirken birsey gitmez.

• Anladım hocam teşekkürler

Oyunda kolay mod var gibisinden bişey okumuştum bu npc ondan mı çıkıyor yoksa herkese çıkıyor mu?

Bu arada bende sizi xboxtan ekledim hocam

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Souls oyunlarinda zorluk modu olmaz hocam.Herkese çıkıyor.

Kabul ettim hocam, yardim lazim olunca mesaj atarsınız bana konsoldan.

• Merhaba. Oyun login hatası veriyor. İkinci olarak da kalite modu oynasak çok performans kaybeder miyiz acaba!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Login hatası bende alıyorum henüz online olamadım oyunda yabancı forumlarda yoğunluktan kaynaklandığını yazmışlar bekleyip göreceğiz bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sabahtan beri onlineyim hiçbir sorun yaşamadım online olmakla ilgili.

• İncelediğim bazı videolarda ilk defa bu oyunu oynayacaklar için Astrologer ve Confessor önerilmiş. Siz ne tavsiye edersiniz hocam acaba? Tabi ilk mesajda rehber niteliğinde çok güzel bir yazı yazmışsınız ama oyunu oynadıktan sonra şu sınıf yeni oyunculara daha çok hitap ediyor dediğiniz bir sınıf var mı acaba?

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Online girebilen arkadaşların sürümü 1.02.01 mi acaba? Ben de giremiyorum ve benim de 1.02 sürüm

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    Benimde sürüm sizinkiyle aynı online giremiyorum oyuna

Vagabond ile baslamanizi öneririm hocam.

• Tamamdır teşekkür ederim

• Takip.

• Oyuna Prisoner'la girdim ama bir yerde bulduğum Great Sword ve İri kalkanı kullanabilmek için STR basınca INT sahibi bir Vagabond'a dönüştüm. Şu an boyumdan büyük kalkanım ve boyumdan büyük kılıcımla yakın dövüşe giriyorum. Mini Boss'larda da Co-op çağırıp arkadaşlar kapışırken ben uzaktan uzaktan büyü basıyorum. Gözümde büyüttüğüm düşmanlar co-op ile 60 sn. dayanmıyor.

Tabi bir de Heavy Load denen bir illet varmış ki sonra farkettim. Karakter üstündekilerin ağırlığından dolayı, yuvarlanamıyor, yürüyemiyor, kaçamıyor. Onun için de END basınca biraz büyücülükten uzaklaştık sanırım.

Anladığım kadarıyla başlangıç karakterinizin sahip olduğu statlar sonradan anlamını yitirmeye başlıyor, fakat level yükseldikçe de talep ettiği rune sayısı oldukça fazla arttığından dolayı başta bastığınız statlar daha hızlı gelişiyor, sonraya bıraktıklarınız ise daha yavaş.

• Bu str, int, end, rune gibi terimleri nasıl öğrenebilirim. Bu oyun tarzını ilk defa oynuyorum bu gibi temeş şeyleri öğrenebileceğim bir video bir rehber var mı acaba? Çok çok acemiyim bu oyun tarzlarında

• Oyunun başlarında haritanın sağ kısmında bir mağara var kurtlar olan ve sonunda mini boss olan. Orda bosla aynı anda öldüm kalkan ekrana geldi ama y tuşuna basmadığım için kalkanı alamadım. boss tekrardan respawn olmuyor. Hala oyunun başında olduğum için yeni oyuna başlayabilirim. Nasıl değerini o kalkan yeni başlamaya

• Oyunu yaklaşık 7 saat kadar oynadım lv şuan 21 de int dex gidiyorum büyü ile rahat ediyorum ama yakın dövüşte biraz zorlanıyorum. İlk bosu geçtim zar zor ama sonraki yerde yaratıklar cok vuruyor. 2 ve 3 damage ölüyorum direk. Başlangıctan beri aynı kıyafetler ve silah ile devam ediyorum hiç bana göre bişey çıkmadı.

Bu ölünce rune geri alma olayı her defasında eksiliyor bu normal mi?

3000 rune vardı öle öle 1500 kadar getirmişim atladığım bir yer mi var acaba

Şimdi mola verdim akşama doğru tekrar denicem.

Benim böle değil alttaki versiyon farklı ve online açık bende tabi biriyle oynamadım daha

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.