Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler cevap için. Dediginiz gibi ders çalışıp gibi kafa yormak gerekecek 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimdeki talismanlar işlevsiz geliyorken bu hayat kurtarır, aslında artık video izlemeden keşfin keyfine vermiştim zamanımı ama hazır büyüden kılıca geçmişken, yeni Souls'cu olmanın da arkasına sığınarak bu gece bu videoyu takip ederim.

Teşekkürler..

• Anladım hocam peki oyunu silip tekrardan denediniz mi çünkü versiyom farkı var.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt

o kalkan degil, kalkan seklinde bir talisman. talisman’larini kontrol et bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim evet talismanlarda var

• Dostlar okçuluk için hangi yeteneği yükseltmek gerek ?

• Şuan nie böle oldu bilmiyorum ama her öldüğümüzde geri alsak bile üstümüzdeki rune belli bir oranda kayıp oluyor

Baya test ettim sürekli aynı yerde öldüğümüzde rune kayıp yaşıyoruz ve aynı yaratığa gelene kadar geçen zamanda doğal olarak oyunda stat olarak ilerleme yapamıyoruz Farm yapıp öle gelmek gerekiyor

• Çoğu Xbox kullanıcısında online'a bağlanamama problemi var. Dünden beri yabancı forumlar dahil herkes bundan şikayetçi. Nedeni ise bazı xbox kullanıcılarına yeni update gelmemesi. sürümün 1.0.2.1 olması gerekirken online'a giremeyenlerin sürümü 1.0.2 Oyunu silip yüklemek neti restlemek falan bir işe yaramıyor. fromsoft'un update yayınlamasını bekliyoruz. Bandai sorunun araştırıldığını söylemiş şimdilik beklemekten başka çare yok.

Keşke ilk günden bu kadar sorunlu çıkmasaydı. bu tarz teknik problemler dışında oyun şahaser.

• splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt

PC tarafında da bazı izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla takılma ve atlama söz konusu. İzlediğim görüntülerde de oldukça sık yapıyordu.

Series X'de de bu şekilde olsa sanırım iyileştirme gelmeden oyuna başlayamazdım, keyfi yarıya düşürür. Neyse ki henüz en ufak bir problem dahi karşılaşmadım.

• bynedim kullanıcısına yanıt

Bende online severim souls oyunlarında ama dayanamayıp 10 saat falan offline oynadım. hala da oynayasım var ama online bir başka oluyor o yüzden patch bekliyoruz.

• splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt

Hak veriyorum, Online bu oyunun ruhunun bir parçasıymış girince onu görebiliyorsunuz gerçekten.

Yerde bırakılan notlar; hem size önemli ipuçları bırakabiliyor, hem tuzakları uyarıyor, hem de sizin gibi o noktada aynı düşüncelere kapılan kişilerin olduğunu bilmek keyifli oluyor.

Benim gibi cesaret edemeyenlere de 1-2 kişi bulup sislere öyle girmek oyunu ilerlenebilir hale getiriyor. Şahsen ilk karşılaşacağım ana Boss için tek güvencem cebimdeki Finger Remedy'ler..

Ben series s’te oynuyorum fpsde dalgalanmalar olsa da oyunun tadını kaçıracak seviyede değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Zaten normal gidişatta 5-10 fps değişiminin göze batacağını sanmıyorum. Ki oluyorsa da kombat sırasında düşüş artar ona da o sırada dikkat etmek zor. O gözle hiç bakmadığım için sorun yaşamadım, değilse Series X'te de düşüşler vardır mutlaka.

Hocam oyuna girerken hata alıyorum. Sonradan On-Line olmak için bir şey yapmanız gerekiyor mu? Birde online yardım için dediğiniz şeyden mi kullanmamız lazım?

Son olarak coop iki kişi oynayabiliyor muyuz bu oyunu.

BİRDE oyun açık dünya nereye gidecez bilemedim. Heryere gitmek istiyor insan kafa karışık.

Coop için arkadaş olarak eklemek mi lazım Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

bigbooss7939

ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Şubat 2022; 23:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 11.5 saat oynamışım. Hala ilk bölgedeyim. Torrent'i edinmek dışında hikayede hiç ilerlemedim. Haytalık peşindeyim. Prisoner başladım, Level 50'deyim. Status durumu şu an için şöyle:

21 Vigor, 15 Mind, 11 Endurance, 11 Strength, 24 Dex, 32 Int, Faith 6, Arcane 9

Dex destekli yüksek int değeri sayesinde büyü vuruşum etkili olmaya başladı. Yakın dövüşlerde de dikkatli olduğum sürece fena değilim. Ancak savunmam düşük olduğu için kuvvetli zırh giyeyim dedim o da ağır olduğundan dodge süresini uzattı, kaçamıyorum :))

Bu arada çirkin kasklarınızı bir çıkartın da güzel yüzünüzü görelim :) Ben ucuz çin mobil oyunlarındaki gibi bir karakter yaratmıştım ama keyif alıyorum, eğlenceli oldu :p

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• bigbooss kullanıcısına yanıt

Oyuna girerken bana hata vermiyor, sadece multiplayerı anlatan bir ekran çıkıyor her seferinde.

Oyunda ayarlarda, ''Network'' bölümünde, Send Summon Sign : Enable yapın. Launch Setting : Play Online yapın.

Ben sadece bu iki ayarı yaptım menüden, sorunsuz.

Co-op oynanabiliyor, gerekli itemlar varsa Multiplayer menüsünden ister tanıdığınız kişilerle (şifreli bağlanıp) serbest takılabiliyor ister tanımadığınız kişilerle bosslara girebiliyorsunuz. Ayrıca bir arkadaş eklemeye gerek yok. İki kişinin de oyun içinden yapması gereken işlemler var.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

O çirkin kaskımı takabilsem keşke.

Prisoner'ım ama şu boyumdan büyük kılıç ve kalkanı heavy load'a girmeden kullanbilmek için ilk sefil kıyafetlerime dönmek zorunda kaldım.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
  • Şu Alexander nerede arkadaşlar bulamadım. Birde kafam göre geziyorum hikaye işi nasıl olacak bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Aynı, runeların üçte biri kayboluyor geri aldığımda. Oyunun başında böyle değildi sanki, level atlamayı zorlaştırıyor baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 27 Şubat 2022; 2:30:36 >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ölünce galiba bir yerden sonra kaybetmeye başlıyorsun açık dünya döndüm biraz takıldım normale döndü şuan

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.