Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıldırmalik :)

Before
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

After

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Great-jar's Arsenal isimli talisman yük taşıma kapasitesini artırır, bu esyayi bulmaya calisin.

• Şu level nerede atlanıyor arkadaşlar.
    Büyücü başladım. 50 kere öldüm her oyunda bolca olurum zatenn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 26 Şubat 2022; 15:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Yeterli rune toplayıp Sites of Grace e oturup Level Up kismindan level atlaniyor.

• Vagabond büyü yapabiliyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizde mi prisoner oynuyoruz örnek stat ve item paylaşabilir misiniz?

Bide her öldüğümüzde öldüğümüz yerden aldığımız rune azalıyor mu?

• Teşekkürler. Bonfirede flask ile ilgili birşeyler var sayısını azaltıp çoğaltabiliyoruz bize ne gibi faydası var hocam.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Toplam flask sayinizin ne kadarinin Hp ne kadarinin Mp olacagini belirliyor.

• Henüz 2 tane talisman bulabildim biri aleve dayanıklılık diğeri de ok mesafesini arttırıyor ancak ikisi de henüz benim için kullanışlı değil. Great-jar's Arsenal'e denk gelirim umarım, çünkü oyun kılıç kalkan efsane gelişiyor ama yükten dolayı üzerimde kıyafet kalmaycak.

Merak ettiğim bu talisman yuva sayısı veya sorcery yuva sayısını arttırabiliyor muyuz?

• hayalet002 H kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibiydim, ilk defa Souls oyunu oynuyorum ama anlaşıldı ki bu iş baya ders çalışır gibi çalışarak terimleri öğrenmek ve oyun içinde de o eşyanın ne işe yaradığını deneyerek görmeye bağlı.

Güzel tarafı Elden Ring size bu zamanı ve imkanı oyun içinde tanıyor, herşeyi öğrenip kendi planınızı oturtana kadar hemen aksiyona girmek zorunda değilsiniz. Oyunda bulduğunuz her eşyayı önce inventory'den açıp inceleyin, ne işe yaradıkları orada da anlatılıyor.

Rehber olarak ilk sayfadaki ilk mesajı okuyun derim, sorduğunuz tüm soruların cevabı Türkçe olarak orada mevcut. Ben de ara ara dönüp bakıyorum.

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle hocam, kardeşimin hesabı online oluyor ama benim olmuyor, aynı konsolda denedim. Bende ana menüde sağ altta kalibrasyon versiyonu 1.02 gözüküyor, kardeşimin hesabı ile girince 1.02.1 olarak gözüküyor ve online olabiliyor. Twitter’da herkes konuşuyor şu an bu durumu. Sadece xboxta var. Anlamsız bir hata, ufak bir yama bekliyoruz ama herhangi bir paylaşım falan da yapılmadı, ben sırf şu hata yüzünden oynamıyorum, yama gelmesini bekliyorum.

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Talisman 2 adet yuva var, sorcerery de ise memory stone buldukca yuva sayisi artiyor.

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Prisoner. Öldüğünüzde yere düşen rune lar azalmaz ayni kalır.

Dex ve int veriyorum esit sekilde, az birazda Mind veriyorum ki yarı büyücü olduğum için manamı yüksek tutmam lazım.

• Genelde kılıç kullanıyor iseniz critical vurduğunda can veren ''Assassin's Crimson Dagger'' talisman bulduğunuz gibi oyun easy mod oluyor. Bu talisman ile genelde canım hiç azalmadan tüm haritayı farmlıyorum bosslarda başka talismana geçiyorum onlarda pek işlevi yok.Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]Gamer Guruyoutube
    How to get the Assassin's Crimson Dagger in Elden Ring. You get this Talisman for defeating the Boss in Deathtouched Catacombs. #EldenRing
    https://www.youtube.com/watch?v=JleGiwR0t9k

Ben genelde tüm souls oyunlarında kılıç kalkan giderim, bunda iş farklı tam bir melez karakter yapıyorum büyüler inanılmaz güçlü ve zevkli oyunda.

Bow özellik ekleyip uzaktan gerilip mana kullanarak ok sallamak olsun inanılmaz güçlü 5 mini boss bu şekilde kestim. Oyunda her silah çok kullanışlı misal bazı bosslar kalkan dahi kullanmanıza izin vermiyor tamamen rolling yapma becerinize bakıyor. Birde harita inanılmaz büyük açıldıkça açılıyor aylar alacak gezmesi ve bitirmesi gördüğüm içi en dolu oyun olmuş.

• Bende yeni öğrendim hocam malesef beklemekten başka çare yok tek başına oynanmaz bu oyun

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Benim için sıkıntı tek başına oynamak değil de nasıl anlatsam, insanlar yere yazılar bırakıyor ediyor bu benim hoşuma gidiyor ama mecbur bunlardan da mahrum kalıyorsun, her şeyi geçtim sonuçta bir sıkıntı var ve sıkıntının giderilmesini istiyorum bu da en doğal hakkım hepimizin hakkı.

• Vallah hocam benım runeler baya azaldı önce 3000 di hatta geldiğim yere kadar topladıklarımda üstüne ekleniyor diye düşüyordum. Sonra kontrol etmeye başladım. Grace gelip herşeyi sıfırladım en yakın yerdekilere bilerek öldüm ve geldiğim daha da az vermeye başladı.

Bunu kuleye çıkarken yaşadım normal gezinirken böle birşey yoktu

• Hocam online için game live olması gerekiyor.
    Bide ağ ayarlarından nat açık mı?

Xbox o ayarı olmazsa online giremiyoruz çünkü

• Hocam nat tipi açık, sorun internette değil oyunda, Twitter’da birsürü gönderi var bununla alakalı, bandai namco durumun farkındaymış çözüme bakıyorlarmış.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.