Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim XSX evde. Ön sipariş de vermiştim. Valla yaz gelsin de oynayalım diye heyecanlıyız ama oynarken sinirden duvarları yumruklayacağımı biliyorum. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Series X'de dünden bu yana sadece 1 tek bug ile karşılaştım o da yanına gidince bizden bayır aşağı yuvarlanarak kaçan dağ keçilerinden biri, yuvarlanırken kayanın birinin içine girdi. Kayaya vurarak kestim kendisini.

• Kirazoğlı video atmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bestbuy ulastirdi benim on siparisi zamaninda. On siparis icin ekledikleri steelbook cover iyimis baya.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Sonra bu japonlara hakaret edince milletten laf işitiyoruz. Xbox üvey evlat. Biz oyuna ödeme yapmıyoruz ya xbox için neden herhangi bir düzeltmeye gitsin. Ulan işte bal gibi de adamlar taraf tutuyor. Allahtan oyun tarzım değil. Alın oyununuzu başınıza çalın.

• Hayin caponlar, o kadar muhteşem oyun yabmissiniz efpiyes drop oluyor, boyle oyun olmaz ossun.

ironidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series S'te oynuyorum. FPS düşüşleri olsa da keyif bozacak düzeyde kesinlikle değil, oyundan büyük keyif alıyorum. Bence harika bir iş çıkarmışlar Series S adına. 3200 liraya aldığım cihazdan şu oyunu oynayabiliyor olmak bir mucize. Gelecek güncellemelerle fps düşmelerini düzelteceklerdir zaten ek duyuru da yapmışlar bunun için.

Ayrıca VRR'ın bu kadar etki ettiğini bilmiyordum. Teknoloji siteleri Elden Ring'in oynanabilir en iyi versiyonunun, VRR açık bir şekilde Xbox Series konsollarında olduğunu söylüyordu, haksız değillermiş. VRR destekli bi monitöre geçmek şart oldu gibi...

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]Gaming Techyoutube
    0:00 Intro 0:09 PS5 Version "Better" 0:25 Loading Times PS5 vs Xbox Series 1:00 VRR Support on Xbox Series 3:44 VRR 60Hz BUG 4:17 Quality vs Framerate 5:47 Fade In / Pop In issue 6:22 Summary - VRR is a Gamechanger
    https://www.youtube.com/watch?v=AGMAWr3SAQA&feature=youtu.be

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

Evet beni rahatsız etmiyor çok takılan biri değilim hatalara, takılmam için ne bileyim saveim uçması lazım ya da oyunun çökmesi falan lazım. Bu arada ufak tefek şeylere takılan biri değilim deyip cyberpunk bitirdim elder ring kadar beni rahatsız etmedi demenizde ayrı bir ironik olmuş, şuan oyun piyasasında hataları ile bezdirecek hangi oyun var derseniz liste başını Cyberpunk çeker tabi şuan bir ton yama ile oyun oynanabilir hale geldi bakın altını çizdim, Cyberpunkın aksine Elder Ring te benim gördüğüm sadece FPS dalgalanması sorunu var başkada bilinen ya da benim bildiğim ciddi denebilecek bir hata yok oyunda.

• Arkadaşlar online olamadım bir türlü var mı aynı sıkıntıyı yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Oyunu quick resume den mi baslatiyorsunuz eger oyle ise komple kapatip tekrar deneyin hocam.

• Multiplayer Co-op deneyen oldu mu?

Sadece boss'lar için sise girmeden önce başka bir dünyaya gidip önce boss'u deneyimleyeyim, sonra da kendi dünyama birini çağırıp beraber indirelim istiyorum.

Bunun için ne yapmamız lazım tam çözemedim. Boss öncesi summoning pool var önce onu aktif mi etmek gerekiyor?

• Ds3 u knight la oynamistim. Yine aliskanlik vagabond la basladim. Aktif kalkan kullanimi keyifli geliyor. Oyunu baya begendim. Epey saat gomecegiz anlasildi :)

• Daha başta network status check failed diyor

• Arkadaşlar oyunu ayarlardan offline oynaya ayarlarsanız quick resume çalışıyor

• Astrologer ile başladım uzaktan güzel indiriyor ama yaklaştıklarında çok rahat öldürüyorlar 4 saat kadar oynadım class değiştirip baştan mı başlasam bilemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpercck kullanıcısına yanıt

Aynı sebepten dolayı Astrologer yerine int yüksek olan Prisoner seçmiştim ki iyi ki seçmişim, uzaktan asa ile önce sayıyı azaltıyorum veya yarasa / duvardaki yaratıklar vb. ulaşılamazları alıyorum, arkasından da kalkanı alıp yakın dövüşe giriyorum. Hatta yakın dövüş kısmını geliştirmek için bulup da kullanamadığım great sword için str geliştireceğim, her iki şekilde de kombata girebilmek oldukça keyifli.

• Co-op yapmak isteyen varsa eklesin.

NORMANCI4676

• Vasıfsız adam lazımsa iş çıkışı koşa koşa gelirim :)

• Kalkan ve tek el sikahlı build başlangıç için ideal gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.