Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox da Online hatası çözüldü bugün. Gayet güzel çalışıyor.

• Gostocu kesersek oyun kötü anlamda etkilenir mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    yukarıda bir olasılık belirttim bunun ile ilgili. kesin cevap yok henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twinblade ve Uchigatana buldum, yalnız anlamadığım şu an her ikisinin de Dex'i, bu silahları kullanabilmem için yeterli görünmemesine rağmen equipment'tan atayabiliyorum ve kullanabiliyorum. Orada kırmızı olarak belirtilen Dex 18 bu silahın potansiyeli için mi gerekli?

• bynedim kullanıcısına yanıt
    silahın gerekliliklerini karşılamıyorsan çok az vurmaya başlar. statlardan da görebilirsin, kırmızı ile eksiye kayar.
    çift elle tutmayı dene, penaltıdan kurtulabilirsin çok fazla mevcut statın ile fark yok ise.

• Haritada gezmekten ve biraz da oraya mı baksam şuraya mı baksam şunu kessem ne olur ne olmaz endişesiyle görev mörev yapamıyorum oyun inanılmaz olmuş şu haritaya dizilen düşmanlar itemler vs bile o kadar özenli ki bu oyuna şu an 95 puan bile az 😀

Onu kesmedim. Su an item satıyor

• haydar. kullanıcısına yanıt
    Kesmek istiyorum şu rune yüzdesini düşürdüğü için ama bilemedim

• Yarı büyü ile oynadığım için tek el kılıçta kalkansız pek savunamıyorum kendimi, şu an Dex'i yeterli seviyeye çekmeme 2 level kaldı zaten ona kasıyordum ama acaba bir hata mıdır diye merak etmiştim.

Teşekkürler.

• Şu silahı 2 el ile tutmayı bir beceremedim nasıl yapılıyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

Şu silahı 2 el ile tutmayı bir beceremedim nasıl yapılıyor acaba ?

Y + (RB ya da LB)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bana vermedi çaldığı runeları. Öldürmek yerine kale içinde sizi takip ederken yakalarsanız çaldığı runeları verip sizi takip etmeyi bırakıyormuş ama ben denemedim onu.

Bu arada Gostoc item satıyor ama onu öldürdükten sonra düşen çanı Roundtable Hold'da Twin Maiden Husk'a verirseniz aynı itemlerı alabiliyorsunuz.

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Hemen hemen yarısı bitti. Şimdiye kadar yaptıkları en iyi Proje olmuş.

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Benim karakter o silahın bir tanesini tutsun yerden kaldırması 10 saniye sürer. İki eldeki silahlar ayrı güzel, o kadar flask ve rune'u bir arada görmek ayrı.

Müthiş olmuş bu seviye. Level kaç bu görselde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 27 Şubat 2022; 23:0:8 >
    Teşekkürler hocam, oyun o kadar iyiki kapatmak mümkün olmuyor.

Bu stüdyonun tüm oyunlarını bitirdim. Sekiro ve Dark Souls 1 dahil hepsinden daha iyi bir iş çıkarmışlar.

Level:80
    2 tane güçlü talisman kullanıyorum. 1 tanesi toplam
    12 level arttırıyor.(3 Str 3 Dex 3 Vigor 3 Endurance) 1 Tanesi de Vigor Endurance ve Stamina'yı arttırıyor.

Zırhın ismi ise Enchanded Knight, merak edip gidip almak isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Şubat 2022; 23:4:1 >

Enchanted Knight ilk network testlerde yükseldiğimiz sınıftı, sonradan ona yakın Prisoner'ı tercih etmiştim birçok kişi gibi ama %100 shield vermedi tabi. Zırhının olduğunu bilmiyordum, onu da bulabilirsek çok iyi olur.

• Vegabond için sağlam zırh nereden bulucaz üstümüzdekileri mi upgrade ederek ilerliyecez ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam oyunda zırhları ve silahları artıya basmak için taşlar bonkör olarak dağıtılıyor mu gönül rahatlığıyla harcayamıyorum çok sınırlıdır diye?

Zırhlar için farklı bir item gerekiyor. Ama silah eşyaları fazlaca bulunuyor. Tabi ne kadar keşif yaptığına bağlı.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.