< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (42. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Keşif yapmaktan ilerleyemiyorum ki :) o zaman basayım elimdeki dandik silaha. Vagabondum şöyle hafif orta ağırlıkta bir kılıç ismi önerirseniz bulmak için uğraşırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer STR bazlı gidecekseniz iyi bir silah önereyim. Haritanın en altındaki, Castle Morne bölgesine gidin. Ordaki Boss'u kesince oldukça iyi bir silah vericek. Mergit'i kestiginiz için StormCastle'dan devam ediceksiniz. Fakat önce biraz Farm yapmakta fayda var. Mergit'den sonra ilk Demigod var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Roundtable daki adam mergitten sonra diğer lordların yerini tarif ediyordu geride değil mi o bosslardan bazıları. En sağ üstte diye anlamıştım bitanesini.
Henüz tam yerlerini bilmiyoruz. Size bahsettiğim bölge opsiyonel zaten. Fakat STR bazlı gideceğim dediğiniz için, ordaki Boss'u kestiğiniz zaman alacağınız silah işinize yarayabilir.
Teşekkürler lordsworn greatswordla oynuyorum oyunun başından beri değişiklik iyi olur
https://www.youtube.com/watch?v=d70zlT7azxQ&feature=youtu.be
Şunu da tavsiye ederim. Bir deneyin. :)
Bunu aldığım zaman lordsworn a +3 basmıştım çoktan ondan buna taş harcamak istemedim daha iyi bişey gelir belki diye. B ya da A scale olan str silah arıyorum ashes of warla falan. Dediğiniz yere giderim yarın.
Açıkçası demon souls ve dark souls 1-2 oynayan biri olarak. Oyun çok acayip değişik birşey olmuş ben çok sevdim. Ama bukadar büyük bir oyunu nasıl bitireceim bilemiyorum.
Büyücü harika birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox series s alarak konsol kervanına ben de katıldım :) bu tür bir oyun hiç oynamadım denemek istiyorum ama sever miyim bilmiyorum. Bu oyundan önce bu türü deneyimleyebileceğim bir oyun öneriniz var mı? Neyden başlamak güzel olur. Veya korkmadan basıp parayı bu oyunu alayım mı? Sever miyim diye biraz çekiniyorum karışık gelecekmiş ve içinden çıkamayacakmışım gibi duruyor
Gamepass'de The surge 2 var. Bu oyunun kafasında. Önce onu deneyebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lords of the fallen al onu oyna dostum o oyun zor gelirse yada sevmezsen hiç bulaşma derim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşya kapasitesi hakkında dodge'ların ve kılıç vuruşlarının hızlı olabilmesi için heavy load'u medium load'a çekmemiz yeterli mi? Yoksa equipment bölümüne dizdiklerimizi ne kadar hafifletirsek o kadar iyi mi?
-
Prisoner sinifi için
*Videolar oyun ile ilgili spoiler icerir bunu goze alarak izleyin.
S tier Meteorite staff(Gravity büyüsü pasifi) ve Gravity büyü lokasyonu;
+8 Rogier's Rapier lokasyonu;
Rogier's SpellBlade Regalia Armor Set
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 6:19:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam harikasın. Bende staff filan nereden bulacağım diyordum. Büyücü için zırh varmıdır. ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Prisoner sinifi için
*Videolar oyun ile ilgili spoiler icerir bunu goze alarak izleyin.
S tier Meteorite staff(Gravity büyüsü pasifi) ve Gravity büyü lokasyonu;
+8 Rogier's Rapier lokasyonu;
Rogier's SpellBlade Regalia Armor Set
Ateş büyüleri için gerekli olan silah kimden alıyoruz bilgin varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Armor seti üstteki mesajima ekledim.
Ateş büyüleri için Faith stat vermek gerekir.Prisoner icin pek tavsiye etmem, kisiye gore değişir tabi.
Faith buyulerini kullanmak icin;
Roundtable Hold'ta bulunan satıcı Twin Maiden Husks tan 800 rune karsiliginda alacağınız Finger Seal isimli eşya ile yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stat Sıfırlama rehberi ilk mesaja eklenmiştir.
Statlarını yanlış şekilde verip sıfırlamak isteyenler rehberi kullanarak statlarını sıfırlayabilirler.
Yol haritası ilk mesaja eklenmiştir.
Oyunu bitirmek için nereye gidiceğini bilmeyenler sıralamayı takip ederek oyunun sonunu görebilirler.
Sacred Tear rehberi ilk mesaja eklenmiştir.
Kullandığımız flaskların gücünü artırmak için kullanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 8:3:35 > -
O oyun çok zor ve kötü bence..
Oyun deli eder adamı. Farklı yayıncılardan izliyorum boss ws de tepkiler çok iyi
bir tane magara yada catacomb un ıcınde beklıyor lokasyon aklıma gelmıyor.ama atla yukarı uculan bı yerlerdeydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X