Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakkın ödenmez, yıllarca yararlanacak insanlar şu yaptığın işten. eline sağlık. 😇

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun optimizasyonun da düzelme varmı yoksa hala devam ediyormu bu durum hala başlayamadım rezalet durum da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam.30 saat civarı oldu,hala Bloodhound Feng(+2) ile oynuyorum.Silah önerisi yapın arkadaşlar,malzemelerimi hangi silaha bassam biilemedim,boşa harcarım diye korkuyorum.Aslında denemek istediğim bazı kılıçlar çıktı,Regalia of Eochaid,Meteoric Ore Blade,Moonveil,Golden Halberd..Ancak 50 levelım ve genelde dex,str,vigor ağırlıklı geliştim.Bu silahların kimi int,kimi faith istiyor.Hangi birini geliştirelim de silah kullanmaya değer mi görelim?Ayrıca satıcıdan aldığım Knight Armor ile devam ediyorum,pek zırh seti de bulamadım.Tavsiyesi olan varsa bekliyorum

• Selamlar herkese,bende elden ring çukura düşmüş durumdayım, Samurai olarak ilerliyorum ama halen katana ve bow olarak silah bulamadım, zırhlara değinmiyorum bile onlar yok gibi birşey. Samurai için item olarak tavsiye edeceğiniz bölge var mı ? Kasılma içinde doğu bölgesi ideal gibi ama elemanlar bayag zorlayıcı Yerden bitme elemanlar var boyuna bakan adam sanmaz ama tek atıyor pestolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByEgcn kullanıcısına yanıt

Ben almanızı öneririm. Oyunun ilk birkaç saatinde mekanikleri öğrenmeye başlarsınız. Oyun açık dünya olduğu için takıldım kaldım hissi olmuyor. Artı fast travel, summon edilebilen spirit ve NPC'ler, büyü/incantation/bow ile ranged attack oyunu biraz kolaylaştırıyor. Boss'lar elbette zor ama onlara da arkadaşlarınızla veya bu summon'larla girişebilirsiniz.

Oyun oynadığım her şeyden bambaşka, kesinlikle deneyin v)ve ölmenin oyunun ana mekaniği olduğunu unutmayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi class ile oynuyorsun, belirtmemişsin.

@UyGaR___ Rica ederim işe yararsa ne mutlu bana, devamı gelecek :)

@cnbzkrt Selam, Samurai için Moonveil Katana öneririm, videoya bakınız.Kasma yeri olarak o yerden bitmeler en iyi seçenek şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 11:57:11 >
  • Hocam mage gidiyorum ben kafayı yiyecem oyun çok derin, hangi staff hangi büyü nereden alınacak. Nereye gideceğiz Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

İlk mesaja birdaha bakayım ben

• Ayar oldum valla katana ve bow için on numara dagger buldum işimi gormuyor keza uzun kılıç ve mizrak falanda buldum Evet en iyisi onlar gibi duruyor artı birde mezarlıklarda iyi Gold rune kasılma yerleri harita bir kaç tane mezarlık var her bir mezarligin içinden Gold rune çıkıyor onları toplayarak ta güzel rune elde edilebilir üstüne rune boost veren itemi basıp sağlam rune kasilabilir.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Hocam Astrologer olduğunuzu varsayarak Staff olarak;

Lusat's Glintstone Staff

veya

Demi Human Queen Staff (bu staff 'a +basmak lazim)

Armor Set olarak;

Carian Knight Armor

veya

Astrologer standart armor seti

Her büyü ayni merchanttan alinamiyor malesef, bazi büyüleri satin almak icin o saticinin questline(gorev zinciri)ni tamamlamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 12:44:53 >

• Astrologer başladım hsonu 30 saat civarı oynadım sanırım , oyun muazzam keşfetme hissi müthiş zaten 1 gün tüm haritayı dolaşmakla geçti. oyunu oynama dışında da sürekli web de bişiler araştırmak zorunda hissettiriyor sürekli ödev veriyor, karakterin metası ne , büyüler , büyü soketleri , Boss ların hikaye kırıntıları vs. oyunun atmosferini bu kadar yoğun yaşamak bi oyunun içine bukadar girebilmek çok keyifli gerçekten .

• İnanılmaz faydalı oldu teşekkürlerr akşam hallediyorum hemen.

İlk mesaja eklense iyi olur aslında.

• Samurai oynuyorum.Statları böyle dağıttım,çağırmak istediğim bir ruh vardı o yüzden Mind da böyle yüksek.Bloodhound Fang'i +5 yaptım yine de az vuruyorum gibi.Moonveil katanayı deneyeceğim de 23 int istiyor.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
  • HP Debuff'ini nasil kaldirabilecegimizi (HP mizin % 5 ni götüren debuffı kaldırmaya yarar)

Golden Seed toplama rehberi (Flask sayımızı artırmaya yarar)

ilk mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 13:24:22 >
  • @volcy123

Acaba asa hiç değişmiyor mu geliştirmek mi gerekecek diye düşünürken böyle birşeyin olduğunu görmek iyi oldu. Tabi daha farklı harita açmadığım için bana uzak lokasyonlar ama en yakınından hızlıca yolu takip edip, Prisoner'a bir Meteorite Staff alabilirsem çok iyi olur.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Şubat 2022; 13:6:14 >
  • Hocam Hp %05 debuff olduğunu oyun içinde görebiliyor muyuz. Bunu arıyorum ama bulamadım bir türlü

• @volcy123 Hocam öncelikle rehber için teşekkürler. Küçük bir tavsiye vermek istiyorum.

Ana sayfayı başlıklar halinde düzenlerseniz daha sağlıklı olur baya bilgi olmuş tekrar bakarken bulunması zor oluyor. Spoiler sekmesi gibi yapıp sadece tıkladığınızda altındaki bilgiler gözükürse aradığımızı daha kolay bulabiliriz.

• Oyun başında seçtiğimiz keepstake mi neydi itemler varya orda rune seçmiçtim ben golden seed seçmediğim için pişman olur muyum haritanın bayağı yerini açtıç açmış olmasam sıfırlardım karakteri

• Agregoor kullanıcısına yanıt
    Hocam Moonveil katana magic hasari verir, eger siz int vermek istemezseniz Serpentbone katanayi kullanin(pasif olarak zehir hasarı verir, uchigatanadaki kanama gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Şubat 2022; 13:47:26 >
  • Nereye gideyim ne yapayım diye düşünenler için ilk mesaja Spoiler butonu ile @volcy123 ''Yol Haritası'' eklemiş.

West Limgrave'den sonra sırasıyla nerelere hangi seviyelerde gidebiliriz gibi güzel önerileri de var.

Harita yüksek çözünürlükte, arada göz gezdirip planlama yapmak için iş bilgisayarına duvar kağıdı yapmak lazım. :)

Teşekkürler, çok işe yarayacak. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
    Herkese iyi oyunlar. Oyunda daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi çok çok çok yeniyim 😅 şimdi şu arkadaşı takip ederek benim elemanı güçlendiriyorum ve sürekli vigor basıyorum tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı acaba? Vagabond sınıfında olup tavsiye verecek arkadaş varsa memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.