Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, güzel bir oyun gibi görünüyor. Ama konu ilk açıldığında gözüken fiyatı ile şimdiki fiyatı arasında uçurum kadar fark var. Ben de sürekli "Keşke çıktığında değil de, önceden ön sipariş etseymişim..." diyorum. Üzgünüm. Alabilenlere de iyi oyunlar dilerim. Ben de Elden Ring için başımın çaresine bakacağım.

• ekte interaktif map var kendi keşfetmek isteyenler bakmasın tabiki ama bi 50-60 saatten sonra keşif duygusundaki tatmin yerini acıya bırakabiliyor :D

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]elden ring wiki
    Interactive Map | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Interactive+Map
  • Crafting kit satan npcyi öldürdüm bilmeden. Bu itemi başka yerden elde edebilir miyim? Çok hayati bir item mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki kişi alıp p1-p2 oynayabilirsiniz hocam. Fiyat olarak aynı hesaba gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de daha önce souls oynamadım. Vagabond ile başladım başka karakter önerisi olan var mı

• RivalGecko R kullanıcısına yanıt

Başlangıç için Astrologer gibi büyü ağırlıklı karakterler işinizi biraz daha kolaylaştırabilir. Yakın dövüş için sağlam sinirlere, reflekslere ve tecrübeye sahip olmak lazım Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] Yakın dövüş karakterler de çok karizmatik şimdi Allah var Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Hem uzak hem yakıncı olan samurayda kaldı aklım vagabond çok tank ya bütünleşemedim karakterle😃 bir de crafting kit satan elemanı öldürmem sıkıntı sanırım

• 18 saat kadar oynamışım. Prisoner başladım. Sabırla farm yaptım, seviye 60 oldum. Dext ve Int'i 31-32'lere çıkarttım. Oyunun başında gelen büyü ve Estoc kılıcı ile iyi vuruyorum. İlk bölgenin haritasını tamamen açtım, ancak hikayede hiç ilerlemedim. Sadece keşif yaparak bile çok iyi vakit geçirtiyor. Şimdi Mind'a yatırım yaparak devam etmeyi planlıyorum ancak canımı çok yükseltmediğim için acaba en azından gelen hasarı azaltarak dengeleyeyim diye Endurance'e yatırıp yapıp ağır ve iyi zırhları Heavy Loaded olmadan taşıyabilsem mi diye de düşünüyorum. Sanırım yine de önce Mind'a ağırlık vererek devam edeceğim, kararsız kaldım :)

Bu arada flask sayısını da (keşif yaparken denk gelen Golden Seed'ler sayesinde) 7'ye çıkarttım.

Estoc'a alternatif olabilecek bir kılıç bulamadım. Estoc'u upgrade ederek mi devam etsem diye düşünüyorum. Bunun için stone harcamaya değer mi acaba?

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt
    Çok çirkinmiş bi de 40 str istiyor ama kaleyi temizledim iyi oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu magriti bi kesemedik ya kaç lvl olmak lazım bu illete mahvediyo ya

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Emin misin çirkin olduğuna :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız hakikaten çirkinmiş. :)

STR kaç istiyor bu zırh? Eğer çok uzak değilsem west limgrave'den bir koşup gelirim güneye.

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Güzellik görecelidir hocam :)

Zırh fazla birşey istemiyor fakat kalkan ve silah yüksek Str ve Endurance ister. Ayrıca silah size çirkin gibi gelse de oyundaki en güçlü Greatsword'lardan birisi. Boss silahı bunlar, özel saldırı güçleri oluyor.

Doğrudur, gerçeklik dışı bir tasarım olduğu için göze ne kadar çirkin geliyor ise ortaya çıkan iş o kadar güzeldir. :)

Adım adım ilerlediğim için bana zaten oldukça uzak ama bulduğum gibi giymek isterim, bence de silahlar ile oldukça güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Şubat 2022; 21:50:19 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Zırhı da tavsiye ederim, oyunun en iyi zırh setlerinden birisidir.

Royal Remains Armor

Bulması biraz zahmetli, ama alırsanız memnun kalırsınız. Poise değeri yüksek olduğu için, yakın dövüş oynayanlar da avantaj sağlar.

Ben keşif ağırlıklı, kısmen de rehberlerden gidiyorum. Ama güçlendikçe yakın dövüşten keyif almaya başladım, adını öğrendiğim iyi oldu, bu zırha da yeri gelince mutlaka bakarım. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 28 Şubat 2022; 22:8:31 >
    Ben zarif şeyleri seviyorum 🤣 claymore buldum düz kılıç ama çok güzel duruyor

• İlk mesaja index koydum ve daha sade bir hale getirdim.

Oyunun 3 farkli sonunu nasil yapacagimizin rehberini hazirlamayi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 1 Mart 2022; 11:58:2 >
  • Beyler siz siz olun, buldugunuz her sandığı açarken dikkat edin Evin birinde sandık açtım gitti beni bir sürü elemanın olduğu madene ışınladi

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Aynen orada bende şok olmuştum ama vicdanlı oyun mağdende öldüm eyvah dedim gitti rune lar. Meğerse sandığı açtığın yer checkpoint oluyormuş çok şükür.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.