Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alpercck hocamın paylaştığı video tam benlik. İzleyeceğim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 2 Mart 2022; 12:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashes of War konusunu tam anlayamadım, silahlara eklediğimiz özel skiller ancak kullanmak için kalkanı bırakmak ve L2 ile aktif etmek gerekiyor değil mi? Yani kılıcı çift el tutmak gerekli mutlaka?

Eğer öyleyse elimdekiler pek işe yarar şeyler değil, daha etkili büyü ile karışık şekilde kullanıma yönelik bulabileceğim lokasyonlar var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Ashes of War konusunu tam anlayamadım, silahlara eklediğimiz özel skiller ancak kullanmak için kalkanı bırakmak ve L2 ile aktif etmek gerekiyor değil mi? Yani kılıcı çift el tutmak gerekli mutlaka?

Eğer öyleyse elimdekiler pek işe yarar şeyler değil, daha etkili büyü ile karışık şekilde kullanıma yönelik bulabileceğim lokasyonlar var mı acaba?

L2 tuşu kalkanla parry yaptığı için ashesi kullanamıyorsun. Kalkanla kullanabilmen için ya parry ve atak özelliği olmayan bir kalkan bulman lazım. Bir diğer yolda no skill diye bir ashes of war, onunla kalkanda parry yeteneğini kaldırman. Bu şekilde elinde kalkan olsada ashes of war kullanabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

Hocam ben de mage oynuyorum. Skilleri nasıl veriyorsun full int mi ? Bu ara da xbox tarafındaysan hesap adını verirsen arkadaş olarak ekleyebilirim.

• Parry hiç kullanmıyorum, öyleyse no skill ashes of war’u bir deneyeyim teşekkürler.

@Black Hawk.

Prisoner ile başladım ama great sword ve güçlü bir kalkan kullanmak istediğim için yakın dövüşte de etkili olabilmek adına ilk STR gittim, sonrasında farklı sorcery’ler bulunca INT ve HP , FP ağırlıklı ilerlettim.

Boss’larda büyü ağırlıklı gidiyorum, sahada ise kılıç kalkanla yakın kombat. Keyifli oluyor.

GT : Nedim Bey , isterseniz ekleyebilirsiniz.

• Oyuna confessor sınıfıyla başladım, amacım dex ve faith buildi yapmaktı… baya araştırdım ama hem dex hemde faith ten bonus alan bir silah bulamadım… int ve dex var ancak dex ve faith olan yok…. Bu durumda ilerlersem silah damegi açısından dezavantajlı olacak galiba karakter.. tavsiyesi olan varmıdır….

• 19. Büyü slotunu artırmak (Memory Stone Lokasyonları)

ilk mesaja eklenmiştir.

Bugün eve geçince her silah türü için en iyi olanlari ve nasil alinacagini iceren bir rehbere baslayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Mart 2022; 15:14:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim demiş fotoğraf modu yok diye?

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• Teşekkürler,

Büyü slotunu hikayeden götürüldüğüm bir yerde satın aldığım item ile arttırdım. Ancak sahip olduğum büyüyü oyun sırasında değiştirmeye hiç ihtiyaç duymadım daha.

Asıl talisman slotlarını arttırmak etkili olur diye düşünüyorum, o da sanıyorum etrafta aramadan hikayeyi takip ettiğimiz sürece kendiliğinden açılacakmış.

• Mc Angel kullanıcısına yanıt

Hocam Confessor için straightsword sınıfında bir silah kullandığınızı varsayarak Faith bonuslu ( her ikisi de D bonus ) 2 adet silah var "Sword of Night and Flame" ve "Golden Epitaph". Stat olarak faith kullanmak silahtan ziyade incantationları kullanmak ve onları güçlendirmek adına olmalı.

• Şu bilgi birikim ben de olsun daha ne isterim be :) Bazı şeyleri anlamak için ne ingilicce yetiyor ne de IQ :( Sabırla öğrenmeye devam edicem bakalım..

• Ash of War satan NPC'yi gece vakti olaylar gelişince öldürmüştüm. Fakat öncesinde bir alışveriş de yapamadım, şimdi No Skill Ash of War alabileceğim başka bir yer kalmadı sanırım oyunda. :(

Bazı NPC'leri geri hayata döndürme finger'ı gibi birşey yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 2 Mart 2022; 17:18:20 >

Rica ederim,

Hocam ihtiyaç duymasanız bile yakın dövüşlerde hasarınızı artırmak için Scholar's Armament büyüsünü kullanmanızı öneririm.Bu magic silahınızı geçici süreliğine büyü ile kaplar.

Talisman slotu artırma rehberi

ilk mesaja eklenmiştir.

• Scholar's Armament'i aldım ve bir kere denedim. Daha büyük boss'larda etkisini merak ediyorum.

• Rehber çok faydalı olmuş elinize sağlık, itemlerin ne ise yaradığını açıklayan bir rehber de eklenirse tam süper olacak. Ne ise yaradığını bilmediğim için kullanmaya kıyamadığım pek çok item var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Souls oyunlarında ki temel kurallardan biri NPC leri yok yere saldırmamak ve öldürmemektir, zamanında hepimiz bu hataya düştük tabi :)

Ölen NPC ler tekrar diriltilemezler.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Stormveil Castle da tanıştığımız Rogier isimli karakter de Ashes of War satıyor olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Mart 2022; 17:36:34 >
    Hangi npc o ash of war satan?

• Sınıflarına Göre En İyi Silahlar ve Lokasyonları' nı ilk mesaja eklemeye başladım. (bugünlük 2 sınıf ekleyebildim)

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Ash of War satan NPC'yi gece vakti olaylar gelişince öldürmüştüm. Fakat öncesinde bir alışveriş de yapamadım, şimdi No Skill Ash of War alabileceğim başka bir yer kalmadı sanırım oyunda. :(

Bazı NPC'leri geri hayata döndürme finger'ı gibi birşey yok mu?

Stormweildeki askerlerden düşen bronze renkli kalkanlardan bulursan da olur. http://https://eldenring.wiki.fextralife.com/Brass+Shield
    Çok dert edilebilecek bir durum değil. Ama arkadaşların dediği gibi Souls evrenlerinde bir NPC yi öldürmeden önce 50 kere düşünmekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.