Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O hile gibi ise bu daha fena. Aşağıdaki video da bir yöntem daha var uçurumun kenarında bekliyoruz ayı bize saldırayım derken uçurumdan düşüyor ve 3500 rün geliyor. Sürekli bunu tekrar ediyorlar

Running Butcheryoutube
    Guys Do This Before Its Patched - NEW FARMING METHOD - No fight, no Gear needed - super easy,fast farm! Elden Ring best Runes Farm! Rune Farming Method. This video will show how you can kill first Elden Ring Boss easy and get legendary loot ! This video also showcases the Beautiful Graphics & Gameplay Highlights in Elden Ring the best rpg of the year. About Elden Ring: Elden Ring is an open world action role-playing game developed by FromSoftware played in a third-person perspective and features brutal combat elements similar to the the Dark Souls series as well as Bloodborne and Sekiro: Shadows Die Twice, with gameplay focusing on combat and exploration. Published by Bandai Namco Entertainment, Elden Ring combines the best RPG elements with in depth customization and the best combat gameplay in the Soulsborne series. Elden Ring is being directed by Hidetaka Miyazaki with worldbuilding by fantasy novelist George R. R. Martin, best known for his A Song of Ice and Fire novel series, Game of Thrones. Elden Ring takes place in the realm of the Lands Between, sometime after the destruction of the titular Elden Ring and the scattering of its shards, the Great Runes. Once graced by the Ring and the Erdtree which symbolizes its presence, the realm is now ruled over by the demigod offspring of Queen Marika the Eternal, each possessing a shard of the Ring that corrupts and taints them with power. As a Tarnished — exiles from the Lands Between who lost the Ring's grace — summoned back after the Shattering, players must traverse the realm to ultimately find all the Great Runes, restore the Elden Ring, and become the Elden Lord. Elden Ring takes all of the best aspects from Dark Souls, Dark Souls 2, Dark Souls 3, Bloodborne, Sekiro, Demon's Souls, and takes the Soulsborne formula to a new level. #eldenring #eldenringxp #eldenringrunes #eldenringrune #eldenringfarm
    https://www.youtube.com/watch?v=vGgO2MhxJC0
  • Carian Study Hall için bir not.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Preceptor Miriam neymiş yahu. Oyunda en çok zorlandığım ve en çok tekrar ettiğim yer oldu. Bir noktadan sonra sabrım taştı daha çok hata yaptım. En sonunda sabırla, yeni taktikler geliştirerek alt etmeyi başardım. Buradaki kütüphanenin en üst katında merdiven var, oradan da ennn üste (farelerin olduğu ahşap platform) çıkmayı unutmayın. Orada ayrıca bir talisman var.
  • arkadaşınız ile item paylaşımı yapmanız için yöntem;
    https://www.youtube.com/watch?v=K-X-JTy7Pv8&feature=youtu.be

paylaştığınız tüm item’ler oyun açıldığında size geri dönmüş oluyor. bir nevi duplication.
    playstation tarafındayken souls oyunlarında hayatımız bu metotl ile geçti, ban falan yemiyorsunuz. içiniz rahat olsun :) orada da buluta yedekleyip, arkadaşa gönderip, önceki yedeği geri indiriyorduk. aynı olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam deniyorum ama bir türlü sayı artmadı.iki itemde var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Hocam flask upgrade islemini ilk defa yaptığınızı varsayarak;
    İlk upgrade icin 1 golden seed yeterli olacaktır ve siz ilk defa yaptiysaniz, yine flask menusunden Allocate Flask Charges kismina girip hepsini sol veya saga cekip toplamda kac flaskiniz olduğunu görebilirsiniz. Standart olarak 4 flask ile oyuna baslanir, eger keepsake olarak golden seed secerseniz direk upgrade yaptiginizda 5 adet flaskiniz olmus olur.

Ayrica belirteyim ilk iki upgrade icin 1 adet golden seed yeterli, sonraki iki icin 2 adet seklinde beli bir aralikla artiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar selam. Bu silahlara takilan ozellikler (adini unuttum simdi:) ) bir defa mi kullaniliyor? Yani suan mevcut silahima takip daha sonra alacagim baska bir silaha bu ozellihi takabilir miyim.

Birde şunu merak ediyoeum. Şu dilahlarin ilk 3 update i icin lazim olan taslari nasil farmlayabilirim. 2-3-4 bulunuyor ama 1 bulamiyorum. Magarayi vs yagmaladim ilk kisimdaki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpercck kullanıcısına yanıt

Bu da tam olarak hile sayılmaz aslında, aynı yere dönüp aynı adamları keserek Rune kasmak ile, aynı yere dönüp aynı ayıyı öldürerek kasmak pek farklı değil. Gerçi ayı yerine aşağı sihirli dev bir top düşürmek de farklı bir motivasyon istemiyor. :)

Bir seferlik +75.000 Rune veren bir yöntem de vardı, bu videolarda geçiyor mu bilmiyorum.

[spoiler] O dev topun olduğu yere yakın bir lokasyona doğru tırmandığınızda karşınıza uyuyan bir Ejderha çıkıyor, yavaş yavaş sırtından kılıçlıyorsunuz, uyanıyor ama hareket etmiyor. [/spoiler]

• Spoiler veremedim mi yine? Yoksa buton bende mi görünmüyor sadece..

• bynedim kullanıcısına yanıt
    spoiler icine almak istedigin ifadeyi secip, sonra spoiler tusuna bas hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Spoiler tuşu nerede bulamadım bir türlü :) O yüzden kod yazayım demiştim.

• Smithing Stone(2) farm lokasyonu var mı.

yanıt ekranında sol tatafta + işareti var bak. ona bastın mı minik bir menü açılacak, spoiler olanı seçeceksin. :)

Spoiler,

Evet o Ejderhanın videosunu da gördüm. Bana o biraz bug gibi geldi. Uyanıp hiç ayağa kalkamaması enteresan olmuş. Yalnız videolarda baya zor ölüyor, kalkabilse sağlam boss olurmuş.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

O kadar çok rahatladım ki şu an, boss geçmiş kadar oldum. Kaç gündür spoiler vermeyeyim diye ekrandaki herşeye basıp tuşu bulamayınca siliyordum mesajı. :)

Teşekkürler.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Evet, uzun sürmemesi için özellikle blood loss veren bir silahla girin demişler ama tek seferlik Rune vermesi hesaplanmış bir durumdur sanırım. Onu da muhtemelen oyun sonuna doğru almamızı istemişlerdir. Ben o tarafa gitmedim hiç, şimdilik haritaya ışınlanıp oradaki +1000 Rune veren düşmanları kesip farming yapıyorum. Zaten bölgenin adı da Farum galiba. :)
  • Haritanın en altında bulunan kılıcı bossu kesip aldım 40 str istiyor maşallah nasıl bir silah kullanıp memnun olan var mı aramızda?

• Kısa bir iki soru sorayım arkadaşlar.
    Konsolda oyun türkçemi ?
    Arkadaşlarınla co op tarzı beraber oynayabiliyormuyuz?

• arkadaşlar series s sahibiyim uzun yıllardır klavye mouse ile oyun oynadığım için bu tarz oyunları gamepad ile oynamak zor geldi bana bişey sormak istiyorum acaba oyun klavye mouse destekliyormu series s de ona göre diğer evimden klavye mouseu getirmeyi düşünüyorumda

• Hocam ne kadar çok yardımcı oldun şu eklediğin videolarla bilemezsin. Bazı kısımlarını hala çözebilmiş olamasam da, Asa’yı ve mor skill i çıkarmayı becerebildim. Şimdi daha iyi kasılabiliyorum. Sağolasın. @alpercck

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.