< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanick -- 4 Mart 2022; 12:38:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (50. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam prisoner için hafif ve etkili bir armor sete ihtiyacım var, hala üstüm başım dökük geziyorum. :)
Black Knife vs. buna uygunsa alabiliyorsak sevinirim ama işlemi nasıl yapıyoruz?
-
O kadar seti nerden buldunuz hocam bana birtane bile denk gelmedi hala oyunun başındaki ile oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu finger remedy'yi coop'a random insan çağırmak için nasıl kullanıyoruz? Boss için birilerini çağırmak istiyorum.
Gamepad üzerindeki 3 cizgiye basıp acilan menüden multiplayer kismina girip itemi kullanabilirsin.Kullandiktan sonra yerde sari parlak renkli yazi gordugunde gelmek isteyen kisileri cagirabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarıda yazidigim GT ye mesaj atin, elimde olanlari vereyim siz seçersiniz.
Arkadaşlar merhaba, xbox ss'de oynuyorum. Son günlerde sürekli "unable to summon cooperator" hatası alıyorum. başkaları beni çağırırken sorun yok ancak ben host olduğumda kimseyi çağıramıyorum. kablolu/kablosuz internette denedik, multiplayer passwordler ile denedik, voice chati aç kapa vs olabilecek bütün oyun içi ayarlarda denedim. Cihazın nat ve ağ durumunu da test ettim bir sorun gözükmüyor. Var mı yaşayan bu durumu?
-
Merhaba, oyunla ilgili bir sorun değil, oyundaki popülasyon simdilik cok fazla olduğu için summon etmekte geç kalıyorsunuz, yani birileri sizden önce o kisiyi summon ettiği için fail oluyor.
Haritanın her yerinde başka kimselerin summon etmeyeceği yerlerde de denedik. Ayrıca aynı senaryoda (yine group passwordleri kullanarak), o kişi beni summonlayabiliyor fakat ben yapamıyorum.
-
Soulslardan sadece Sekiro oynayıp bu oyuna giren oldu mu? Alışabilir miyim merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sekiroyu bitiren bunu rahat oynar.
Akşam olsa da oynasak :) Ben fotoğraf çekerek devam ediyorum :) Biraz fazla heyecanlanıp Twitter hesabı bile açtım :p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 4 Mart 2022; 14:39:9 >
-
Ben oynadim sekiro ng5. Karakter yarattım elden ring icin girdim tuş yerleri farklı, cok daha agir ve detay olduğu icin baya zorlanırım diye devam etmedim. Ng7 yapıp birakicam sonra elden ringe devam
Ben öyle yaptim. Rahat oynarsiniz
Oyunu remote play ile oynayabilen var mı? Ben oynayamıyorum sadece elden ringte tuşu algılamayacak kadar inanılmaz input lag oluyor
12. seviye rünleri fulledim, 700 adet. tanesi 7500 rün veriyor. dileyene atarım. (akşam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 4 Mart 2022; 16:31:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Network üzerinden oynanmaması gelen oyunlar arasında ilk 3e girer diye düşünüyorum :) Çevrimdışı bir oyun olmasına rağmen saliselik gecikmelerle oyundan hızla soğutabilir.
-
nereden buldunuz o kadar?
-
oynama amacıyla değil statik olarak gideceğim bölgeler oluyor bazen tv açmadan halledeyim dedim.
-
hocam önceki sayfalarda kopyalama metodunun linkini vermiştim, dün olsa gerek. o yöntem ile çoğaltabiliyorsun. tıpkı diğer souls oyunlarının tümünde yaptığımız gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X