Maalesef Türkçe değil. Benim gibi ingilizceniz iyi değilse oynarken hayli zorlanıyorsunuz. Bir elim de telefon Google translate yapa yapa oynuyorum işte :) Sanırım arkadaş davet edebiliyoruz oyuna. Bazı bölgeler de heykeller oluyor ordan rast gele oyuncu da davet ediliyormuş ama henüz benim davetlerime iştirak edeni görmedim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (49. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elden Ring'de zorluğu birkaç tık aşağı çekebileceğiniz yegane mekanik summon ile ruh veya co-operatör çağırabilme şansı bence.
Şu adı Furlcalling Finger Remedy olan item'dan sürekli craft ediyorum, olmasaydı sanırım şu an ilk denemede geçebildiğim Boss'ları hala deniyor veya vazgeçmiş olurdum.
Limgrave'de summon'a izin vermeyen tek bir Boss var, onu sona bıraktım. :)
-
Harita oyunun en başında da açılabiliyor. Ben ana hikayede pek ilerlemeden sadece keşif yaptum haritada baya bir kısmı açtım. Videodaki bölgeyi de açtım sağlam vuruyorlar kolay ölmüyorlar fazla ses çıkarmayan bir zırh seti bulunursa arkalarından gidince fatketmiyorlar bacstab ve ve 3 4 attack la ölüyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim ne demek. Keyifli oyunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Meteoric Ore Blade buldum sword değil katana diye geçiyor. Bunun için STR 15 Dex 14 istiyor. Astrologer olarak bu itemi kullanmam, bunun için dex ve str e skill harcamam mantıklı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değil hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz garip tarif edeceğim ama bu kılıçlardan geniş mesafede etkili kan sıçratma gibi skiller ash of war mu? Bazı kılıçlara özel mi geliyor, yoksa asamızla büyü yapar gibi herhangi bir kılıçla da benzer şeyler yapabiliyor muyuz?
-
Ashes of war evet
bossa yardıma gelcek varmı. xbox nick:CaptainSSon6588
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSon -- 4 Mart 2022; 1:56:11 >
Tam ilk haritaların altını üstüne getirdim artık yavaş yavaş ana Boss'lara gideyim derken kelime anlamıyla altını üstüne getirmemiş olduğumu gördüm.
Başka birşey yoktur diye düşündüğünüzde oyun size gizli kapılar açıyor, üst üste binmiş haritalar, atmosferini hayal edemeyeceğiniz bulmacalı dünyalara götürüyor.
Yatmadan son bi yarım saat dolanayım dedim kaç saat oldu bilmiyorum, aradığım tarzda bir Ash of War ve bir tane Great Enemy'den düşen güçlü bir Spirit Ashes ile geceyi yüksek seviye item'lar ve Great Enemy kesmiş olmanın keyfi ile kapatıyorum.
Anladım ki Elden Ring bitmez, herkese iyi oyunlar. :)
-
Translate değilde google lens kullanın hocam. Kamerayı ekrana tutun sol altta çevire basın anında çeviriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi dostlar İngilizceniz olsada oyunun hikayesini anlamamanız olası. Miyazaki Reisin tarzı bu. Hikayeyi ve lore u tam anlamıyla anlamanız için ya manyak olacaksınız tüm diyalogları item açıklamalarını okuyup parça parça cümleleri birleştireceksiniz,yada Google. Çokta dert etmeyin oyunun İngilizce olmasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanick -- 4 Mart 2022; 9:36:48 >
Benim bir sorum var arkadaşlar, bazı oyuncular kılıcımı +15 yaptım falan diyor bense herhangi bir kılıç-kalkan vs +3 yaptıktan sonra bu kılıç en fazla +3 e kadar yükseltilebilir gibi bir ibare çıkyor ve artık smith ekranında o gear çıkmıyor. bunun sebebini bilen var mı acaba?
-
normal silahlar +25 e kadar, özel silahlar ise +10 a kadar yükseltilebiliyor. suyu çıkmış upgrade işinin. 🙃
Muhtemelen ikinci gracedeki anvilde yapıyorsundur. Daha sonraki seviyeler için round table holddaki demirciye gitmen gerekiyor
Arkadaşlar elimde kullanmadığım;
-Starscourge Greatsword
-Dragonclaw Shield
-Royal Remains Armor Set
-Radahn's Armor Set
-Black Knife Armor Set
-Veteran's Armor Set
-Sanguine Armor Set
var, isteyen birisine verebilirim.
Gt: NORMANCI4676
Glitchsiz item paylaşımı varmı?
Dostlar poison hasarı için ilaç yok mu oyunda. Aradım taradım bulamadım ya zehri yiyince mal gibi kalıyorum ortada
Darksoulsta oldugu gibi bundada legit olarak item trade sistemi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X