Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik olarak destekliyor. Ancak makinayı 'standby' moduna aldığınızda ağ bağlantısını kestiği için tekrar başlatıp oyuna girdiğinizde sunucu ile bağlantı koptu hatası verip ana menüye dönüyor. Bu yüzden bence 'desteklemiyor' denilebilir.

Bu arada XSX'te performans modunda herhangi bir FPS sorunu yaşamadım. Gayet iyi çalışıyor. 60 fps sabit olmasa da en yoğun sahnede bile 45-50 arasında seyrediyordur, daha düşük olsa rahatsız ederdi beni. Bunu da bir yamayla toparlarlar muhakkak diye düşünüyorum.

Sadece açık dünyadayken haritanın ilk yüklendiği anda 1 saniyelik fps-drop yaşayabiliyorum, o da sorun olmuyor şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 25 Şubat 2022; 11:53:38 >
  • Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Aaaaahhhh!! Oyundan çıkamıyorum resmen o kadar bağladı beni, müthiş bir open-world souls oyunu yapmışlar gerçekten.Müzikleri beğenmemek elde değil fevkalade.Grafik olarak FPS olayına takıntılı olmadığım için Demons Souls a yakin hissettim(4k hdr+ tv ile oynuyorum).Fromsoftware oyunlari zaten hiçbir zaten grafik olarak üst düzey olmadi 10fps icin oyuna saydirmak hos değil bence. Dün gece karakterimi olusturup sabah oyuna başladım;

31 lvl oldum, int statimi 30 yaptim büyü hasarı için, Lone wolf ashes i +3 yaptim, Flask sayimi 7 ye cikarip flaskimi +2 yaptim ve Estoc'u +4 e bastım.ise gitmem sebebiyle şimdilik biraktim ama yarin full oyundayim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 25 Şubat 2022; 12:35:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• blackprague kullanıcısına yanıt

Merhaba, 1080p çözünürlük için mi durum böyle?

• Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Güzel günler göreceğiz çocuklar

Motorları maviliklere süreceğiz

Çocuklar inanın inanın çocuklar

Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Hani şimdi bize

Cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,

Yalnız cumaları,yalnız pazarları

Hani şimdi biz

Bir peri masalı dinler gibi seyrederiz

Işıklı caddelerde mağazaları,

Hani bunlar

77 katlı yekpare camdan mağazalardır.

Hani şimdi biz haykırırız

Cevap:

Açılır kara kaplı kitap:Zindan

Kayış kapar kolumuzu

Kırılan kemik, kan

Hani şimdi bizim soframıza

Haftada bir et gelir

Ve

Çocuklarımız işten eve

Sapsarı iskelet gelir

Hani şimdi biz

İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar

Güneşli günler göreceğiz

Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar

Işıklı maviliklere süreceğiz

• Confessor için ne düşünüyosunuz büyü hasarı verip heavy armor giysek tam paladin gibi oluru var mı?

• Nasıl bu kadar ilerleyebildin ben daha bir boss kestim flask + basma falan hak getire. Alışamadım açık dünya olayına gözden kaçırmak istemiyorum itemleri falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Şubat 2022; 12:49:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Okuduklarıma göre bossları geçmek zorunda değiliz açık dünyada yolumuza devam edebiliyormuşuz. Hiç boss kesmeden 30 saat oynayabilirsiniz diyenler var. O yüzden ilk defa souls oynamayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Hocam bari eski souls cular için mazoşistler için normal modunu yine koy. Ama türe yeni olanlari küstürmemek için de easy mod koy. Veya mapin tamamini aç. Veya nereye gideceğine dair işaretleme yap haritada. Tamam ben de biliyorum bu oyunda her seyi kendin keşfedeceksin ama böyle olunca da benim gibilerin hevesi kaçıyo. Benim zaten oyun oynama sürem kısıtlı. Yarısını da öldükten sonra tekrar boss a koşmakla mi harcayayim? 🙂 Ya easy mod falan da değil şu respawn olayını boss a yakın yap veya en son öldüğümüz yere yakın yap başka bişey istemiyorum 😄

• Sanıyorum ilgili itemları bulmak üzere planlı gitmişsiniz ve o sırada önünüze gelen herşeyi kesmişsiniz. :)

Ben bütün kampı stealth modunda 20 dakikada kesiyorum onunla da anca 1 levellik rune geliyor.

Daha mini boss'a bile gidemedim bakalım, yükselicez yavaş yavaş.

• Valla hiç bir oyunlarinda dediklerinizi yapmadılar,yapmayacaklar kendi stilleri belli bu arada size değil lafım genel için konuşuyorum söylediğiniz kısımların her birini her çıkan souls oyununda görüyoruz, yaşıyoruz valla Bile bile lades yapmak gibi birşey bu

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Hocam vakti bol olana yine gider bu oyun. Hani türe ilk kez girmisssindir vaktin boldur 1000 saat bile ayirirsin keşfederek oynarsin ya da öldükten sonra sözüm meclisten dışarı amele gibi gidip kilometrelerce koşarsın aynı yere yeniden gelebilmek için 😀 ama kısıtlı zamanı olana yaramaz.

• Deswaaa kullanıcısına yanıt

Valla hocam bende dün girdim,oynadim ama öyle kaldırıp köşeye atıp bekletilerek ya da iade edilecek bir drop,bug,hata ya da benzeri birşey görmedim daha. Bence bu teknik sorunlara olan bakışımiz biraz duygusal gibi olmaya başladı, son dönemde çıkan iyi olan ama teknik anlamda kötü olan oyunlar yüzünden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı ufak bir pürüz görsek direk eliyoruz oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte yapımcı kısıtlı zamanı olan ya da çok zamanı olan diye ayirip oyunu ona göre yapmıyor veya özellik eklemiyor neticede, burda kendinize göre seçim yapıp almak gerek oyunu dediğiniz gibi vakti az olana insana pek gitmez RPG türü oyunlar.

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Hocam elder scrolls oyunları da rpg. Ben 1000 saatimi vermekten şikayetçi değilim çok. Yayarak verirsin kısıtlı zamanını. Millet 6 ayda bitirir sen 1 senede o da mesele değil. Ama skyrim de ben canım ne zaman isterse save alabiliyorum ölünce ebesinin şeyinden koştur koştur gelmiyorum dolayısıyla koymuyo bana. Ya da ubisoft oyunlarında autosave var. Bunda da boss a yakın yerden respawn olayım tamam. Hani amaç ne niye o kadar geriden koşup geliyorum? Mantık ne yani?

• İşte hocam orada firmanın stili, konsepti,tarzi giriyor işin içine benim oyunum bu ,benim oyunumu oynamak istiyorsan zaman vereceksin birazda ugrasacaksin ama sonunda kazanmanın ve başarı hissini tadacaksin diyor benim yorumladigim bu tabi , pekala diğer firmalarda yapıyor RPG ama onlarında hardcore dediğimiz kitlede değil o yüzden oynamak, kaybetmek,kazanmak diğeri kadar haz vermiyor insana

• Bölgeyi artık değiştirebilir miyiz Oyun tamamen çıktı mı ?

• Dün işten geldikten sonra bir oturdum başına, aralıksız 7 buçuk saat oynamışım :D

Çok iyi oyun. 60fps tutturamıyor ama onun dışında teknik sorunu yok. Series X’de oynuyorum şu ana kadar hiç oyundan atma, bağlantıda kopma, çökme, bug vs yaşamadım. Bende VRR tv yok, çok kötü olursa öyle bir tv alana kadar bekletirim diyordum beni çok rahatsız etmedi. Oynamaya devam edeceğim.

Oyun quick resume destekliyor ama online açmazsanız tabi. Online açarsanız quick resume devreye girdiğinde bağlantı kopacağından ana menüye düşecektir.

Oyun zor ama. Bloodborne’da bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 25 Şubat 2022; 13:39:26 >
  • Bu flasklar önümüze mi çıkıyor yoksa kesif yaparak mı buluyoruz. Ben baya yavaş ilerliyorum bide marketteki ekipman dışındaki her şeyi aldım. Tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum.

Sürekli geri dönüp flaskları yenileyip çevredekileri tekrar toparlıyorum :) Ölünce gitmedikleri için sürekli kendimi bir şeyler toplarken buluyorum

• Bu arada merak edenler icin vrr'dan da olabilir ama fps dususu beni hic rahatsiz etmedi. Evet acik dunyada genis alanda bazen oluyor ama rahatsiz edici seviyede degil. Combatta hic denk gelmedi. Ben series x'de oynuyorum bu arada ama arkadasim da series s'de oynuyor oda ayni sekilde dedi haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Şubat 2022; 15:1:29 >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Ben dün gece 12'yi geçtiği gibi bölgeyi tekrar TR yaptım sorun yok.. Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

Flask'lar için de haritada Golden Seed bulmamız gerekiyor, ben 1 tane başta hediye olarak seçmiştim şu an flask sayım 5, haritada buldukça site of grace'de flask menüsünden ekleyebiliyorsunuz. Onlar da Erdtree'ye benzeyen daha çok parlayan fidanlar gibi haritada bulacağımız küçük ağaçların olduğu yerlerdeymiş sanırım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.