Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
48.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım Oblivion daki saçmalıkları bu oyunda yapmazlar. Morrowind kalitesinde olur.
  • beyenerek oynadigim oyunlarin basinda geliyor. Yeni ELDER SCROLLS daha guclu oyun motoruyla uretiliyormus. Gecenlerde Id Sofware'in yeni oyun motoru Tech5 i Bethesda haricinde hicbir firmayla paylasmiyacagiz diye bir aciklamalari vardi. Acaba Id Tech5 oyun motorumu kullanicak bu yeni oyunda muthis olurdu gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

2. bir SOCOM vakası. Skyrum diye okudum ilk önce, Lazlar yapıyor sandım oyunu.

bende soykırım diye okudum ilk gördüğümde. dediğim ne oluyoruz kendime ban
  • Umarım skill sistemi değişir.Çünkü bir assasin olduğumda gizlenerek gitmem gerekmesine rağmen light armor darbe almadığım sürece gelişmediği için direk dalıyordum düşmana :\ Diyaloglarda umarım FO gibi karakterimizi ve izleyecğimiz yolu etkiler de biraz daha atraksiyon olur =)
    Merak ettiğim şu Morrowind Bloodmoon da gittiğimiz yerlere tekrardan gidecek miyiz?
    O Urtifact i bi daha kesmek istiyorum =))
    Gell 11.11.11 bea gel =))
  • beyler bende daha bu gün haberini aldım. şu anda birçok merak ettiğim olay var ama içlerinden bir tanesi multiplayer desteği ile birlikte bu yeni oyun acaba nasıl olacak
  • dört gözle bekliyorum, obliviondan çok zevk almıştım.
  • Oyunun dünyası 5 büyük şehire ayrılmış olacak. Mağaralar, yeraltı mekanları, zindanlar da önceki oyunlardaki gibi Skyrim'de de bulunacak.Zaten oyunun motorunun değiştiği daha önce açıklanmıştı.Tamamen yeni olan bu oyun motoru sayesinde karakterlerin görünümünün yanı sıra dinamik kar yağışı, ağaçlar ve diğer bitkilerin rüzgara göre hareket etmesi, suyun akışındaki harika görünüm oyuncuları büyüleyecek.. Dövüşler artık daha dinamik ve taktiksel olacak, ayrıca her bir elimize farklı bir fonksiyon atayacağız. Mesela bir elimize büyü, diğer elimize ise kılıç almamız mümkün olacak.  Görevler ise tıpkı dövüş sistemi gibi geliştirici ekibin gurur duyduğu bir başka önemli nokta oluyor. Görevlere karakterinizi nasıl geliştirdiğinize bağlı olarak atanacaksınız. Oyunda öğrenebileceğiniz 18 yetenek olacak. Bu sayı Oblivion'dan 3, Morrowind'den 11 sayı aşağıda bulunuyor. Yeteneklerde sizin bir konuda uzmanlaşmanıza veya hepsinden biraz bilmenize izin verilecek.

• CRT tv de ilk oyun Oblivion u siyah beyaz oynamisdim. Oyun renkli gostermiyordu. Fakat yinede Oblivion u okadar cok beyenerek oynamisdimki asla vaz gecmemisdim. Benim icin yeri doldurulamaz bir RPG varsa Oblivion ve Demon s Souls dur. Yeni Elder Scrolls V: Skyrim de bu gorsellerde oynamak heycan verici olucak.

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

CRT tv de ilk oyun Oblivion u siyah beyaz oynamisdim. Oyun renkli gostermiyordu. Fakat yinede Oblivion u okadar cok beyenerek oynamisdimki asla vaz gecmemisdim. Benim icin yeri doldurulamaz bir RPG varsa Oblivion ve Demon s Souls dur. Yeni Elder Scrolls V: Skyrim de bu gorsellerde oynamak heycan verici olucak.

oyun içi değil,değilmi hoca bu screen?

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Skyrim ne demek?

hocam cok sakat ya... akla neler geliyor.. isme bak... Bide bunun Game of the year oldugunu dusunsenize

Elder Scrolls : Skyrim : Gotye edition

ne bulursa yiyor :D
  • quote:

CRT tv de ilk oyun Oblivion u siyah beyaz oynamisdim. Oyun renkli gostermiyordu. Fakat yinede Oblivion u okadar cok beyenerek oynamisdimki asla vaz gecmemisdim. Benim icin yeri doldurulamaz bir RPG varsa Oblivion ve Demon s Souls dur. Yeni Elder Scrolls V: Skyrim de bu gorsellerde oynamak heycan verici olucak.

bildiğin fotoğraf değil mi bu yahu!?

• Resimin linkinde Elder Scrolls V: Skyrim yaziyor, fakat gercek resim gibi.

http://fc02.deviantart.net/fs18/f/2007/127/3/5/The_Elder_Scrolls_V__Skyrim_by_vermaden.jpg
  • REsim gerçek arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Skyrim ne demek?

hocam cok sakat ya... akla neler geliyor.. isme bak... Bide bunun Game of the year oldugunu dusunsenize

Gitçen mağazdan isteyecen böyle skyrim gotye var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 8 Ocak 2011; 16:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Elder Scrolls 5: Skyrim böyle işi. Oyunun ismi fena.

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Skyrim ne demek?

• Elder Scrolls V: Skyrim de sanirim Demon's Souls a benzer bir pvp sistemi olabilir. Eger boyle olursa muhtesem olan bu oyun inanilmaz bir hal alir. Yeni gelen bu muthis SS siz sevgili Oblivion severlerle paylasiyorum. Ovguyu sonuna kadar hakkediyor. ilginc bu oyuna nedense fazla bir ilgi yok forumda, fakat ilk gameplay vidyolar geldikten hemen sonra Elder Scrolls V: Skyrim dahada ciddiye alinmasi gerektigi anlasilacak. Nitekim enson detaylar ve ilk Oblivion bunun ispatiydi. Ben istahinizi asagida vermis oldugum resimle kabartmaya basliyim. :)
    http://www.gamersmint.com/elder-scrolls-v-skyrim-info-inside-keep-the-fap-gif-ready

• quote:

Elder Scrolls V: Skyrim de sanirim Demon's Souls a benzer bir pvp sistemi olabilir. Eger boyle olursa muhtesem olan bu oyun inanilmaz bir hal alir. Yeni gelen bu muthis SS siz sevgili Oblivion severlerle paylasiyorum. Ovguyu sonuna kadar hakkediyor. ilginc bu oyuna nedense fazla bir ilgi yok forumda, fakat ilk gameplay vidyolar geldikten hemen sonra Elder Scrolls V: Skyrim dahada ciddiye alinmasi gerektigi anlasilacak. Nitekim enson detaylar ve ilk Oblivion bunun ispatiydi. Ben istahinizi asagida vermis oldugum resimle kabartmaya basliyim. :)

http://www.gamersmint.com/elder-scrolls-v-skyrim-info-inside-keep-the-fap-gif-ready

Harika.....Bu oyun yılın oyunu olmaya şimdiden benim için adaydır....Bundan önceki seriler zaten çıktıkları yıl tüm ödülleri toplamışlardı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 10 Ocak 2011; 12:23:24 >

• Hele hele su resimin oyun ici goruntu oldugunu dusunursek Elder Scrolls V: Skyrim ile gelen yeni oyun motorunun nedenli guclu oldugunun ve gorsellere buyuk gercekcilik kazandiracaginin bir kaniti. Oblivion daki gibi yine hayran birakacak hatta Demons Souls daki gibi pvp savaslariyla dahada fazlasi.
  • Cok taze dun yayinlanan The Elder Scrolls V: Skyrim Preview vidyosunu siz sevgili Oblivion severlerle paylasiyim. Zira bu The Elder Scrolls V: Skyrim oyuna nedense bir kac kisi haricinde kimsenin ilgisi yok, ilk oyunu 9,4 9, 5 bir ortalama elde etmis efsane bir RPG oyunu.Daha cok ilgiyi hakkediyor.

• dostum merak etme bence konuya bakıpta mesaj yazmayan daha dogrusu sevipte sadece takip eden cok kisi vardır gibi geliyor mesela ben oblivionu cok seviyordum bunuda cıkınca alıcam ins. ama konuya mesaj yazmıyordum sen böyle diyince yazasım geldi :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.