Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
48.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane oyun ELDER SCROLLS un 5. oyunu skyrim'in world premier i dün gece 2 de yapıldı.Hadi vatana millete hayırlı olsun. Buyrunnnn.....

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-elder-scrolls/708368

Hangi platformlara çıkacağı daha belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 16 Aralık 2010; 0:24:25 >

• Bu başlığı dün okudum ama hiç cevap yazılmamış garip. En sevdiğim serilerden birisidir Elder Scrolls. Haber için teşekkürler.
  • Efsane RPG serisi. Konsollara gelirse iyi olur. 4. oyunu gelmişti.
  • 4ün müzikleri gerçekten mükemmeldi umarım bununki de ondan geri kalmaz
  • Hocam konu için teşekkürler.Bu arada çıkacağı platformlar pc,360 ve ps3 olarak onaylandı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_Vin_Platformlari_Onaylandi-11758.htm
  • Elder Scrolls V:Skyrim Yeni Oyun Motoru Kullanıyor !!!

Elder Scrolls V: Skyrim'in duyurulması oyuncularda büyük heyecan yarattı. Bethesda'nın da serinin yeni oyunu ile bizi hayal kırıklığına uğratmamak için büyük çaba göstereceğine eminiz. Firma yavaş yavaş Skyrim hakkındaki bilgileri açıklamaya başladı.Bethesda'dan Nick Brecon, Twitter hesabından yaptığı açıklamada oyunla ilgili heyecanlandırıcı bir açıklama yaparak şöyle dedi:  "The Elder Scrolls V: Skyrim'in tamamen yeni bir oyun motoru kullandığını artık açıklayabiliriz. Ve bu muhteşem görünüyor.Bu yeni bir grafik ve oynanış motoru ve bizim tarafımızdan inşa edildi. Daha fazla ayrıntıyı zamanla açıklayacağız.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Elder_Scrolls_VSkyrim_Yeni_Oyun_Motoru_Kullaniyor-11747.htm

Id Sofware Yeni oyun motoru Tech5 i Bethesda haric hicbir oyun sirketiyle paylasmiyacagini belirtmisdi. Keske Tech5 olsa cok yakisirdi ama pek umitli degilim.

• 4. oyundaki saçma sapan level scaling sistemi değişmiştir umarım. ayrıca multiplatform olduğuna göre grafikler beklentilerin aşağında olacaktır muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte beklediğim oyun
  • Oblivion' ı severek oynamıştım. Bu sefer farklı platformda onyarım kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Efsane oyun ELDER SCROLLS un 5. oyunu skyrim'in world premier i dün gece 2 de yapıldı.Hadi vatana millete hayırlı olsun. Buyrunnnn.....

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-elder-scrolls/708368

Hangi platformlara çıkacağı daha belli değil.

Skyrim mi ?

• Skyrim ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Skyrim ne demek?

Elder Scrolls serisinde geçen bir bölgenin ismi.İl desek daha doğru olur.
  • Ya forumun seviyesi çok yükselmiş ya da kimse farkında değil olayın.
  • abi bu SKYRİM kelimesi ne ayak? biri laf mı sokuyor, alt metinler mi var anlamadım. sms diliyle yazıldıysa bu oyunun konusu pek hayırlı bir yere varmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Skyrim ne demek?

Teşekkür ederim.
    Oblivion'ı oynamaya çalışmıştım ama yok olmuyor, bir türlü alışamıyorum oyuna.
    Şu RPG leri oynayamamak çok koyuyor bazen.
  • 2. bir SOCOM vakası. Skyrum diye okudum ilk önce, Lazlar yapıyor sandım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 14 Aralık 2010; 22:33:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Skyrim ne demek?

Teşekkür ederim.
    Oblivion'ı oynamaya çalışmıştım ama yok olmuyor, bir türlü alışamıyorum oyuna.
    Şu RPG leri oynayamamak çok koyuyor bazen.

Bende eskiden diğer tarzları severdim başta fps olmak üzere.Rpg ve j-rpg'ye sarınca diğerleri çok sıradan gelmeye başladı.Yine başta fps olmak üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

2. bir SOCOM vakası. Skyrum diye okudum ilk önce, Lazlar yapıyor sandım oyunu.

Çok iyiydi
  • Elder Scrolls 5: Skyrim böyle işi. Oyunun ismi fena.
  • bu oyunun üstüne yok diye ismini öyle koymuşlar :) gelmesini sabırsızlıkla bekliyeceğiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.