Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
48.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)

• Keşke Epic Dungeon'lar yapıp, 5-10 kişilik takımlar halinde bunlara girebilseydik. WOW'un en hoşuma giden tarafı buydu. Hazır Ejderha'lar oyunda iken, bu kadar güçlü yaratıkları tek başımıza öldürmek hiç gerçekçi olmaz.
  • bf3 gibi bunuda bekliyoruz
  • konuyu biraz uplasak fena olmaz beyler.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim'den Harika Görseller

The Elder Scrolls: Skyrim'i beklemeyen oyuncu var mı? Üstelik bir RPG sever olup Skyrim'i büyük bir heyecanla beklememek olmaz.

Bethesda şimdi oyundan yeni ekran görüntüleri yayınladı. Bu görüntüler yine sabırsızlığımızı arttıracak. Çeşitli ırkların yanı sıra farklı mekanlara ait bu görüntülerde grafiklerin bu neslin standartlarını sonuna kadar zorladığını görüyoruz.

11 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyundan beklentiler çok yüksek. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)  ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)

Kaynak :

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_V_Skyrimden_Harika_Gorseller-14962.htm

• Olagan ustu. Uncharted3, The Elder Scrolls V Skyrim, BF3, hepsinin asagi yukari ayni zaman diliminde hatta ayni ay icerisinde cikmasi biraz kotu. Cepler bosalacak ozellikle Kasim ayi bomba.
  • zaman geçmiyor ki azizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Olagan ustu. Uncharted3, The Elder Scrolls V Skyrim, BF3, hepsinin asagi yukari ayni zaman diliminde hatta ayni ay icerisinde cikmasi biraz kotu. Cepler bosalacak ozellikle Kasim ayi bomba.

Haklısın abi.Ben Uncharted 3,Skyrim ve Bf3 ü istiyorum fakat.Maddi olanaklar pek elvermez sanırım.Abim önce Skyrim alırız diyor ama hayırlısı
  • ali nerdesin ya özlettin kardeişm. konsolu mu sattı abin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

ali nerdesin ya özlettin kardeişm. konsolu mu sattı abin?

Aynen abi sattı abim konsolu.Ama okul bitince yeniden almayı planlıyoruz
    Bende sizleri özledim
  • bekliyoruz az kan dökmedik beraber.
  • Bu oyunun Türkçe çıkma ihtimali nedir arkadaşlar?
    Şimdiden Bethesda'ya mail göndermeye başlasak mı
  • Keske Turkce olsa Oblivionda bayagi zorlanmisdim.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim yapım sorumlusu Todd Howard yaptığı açıklamada, Microsoft ve Sony ilePC üzerinde yapılmış modları konsol versiyonlarına getirmek üzere görüştüklerini dile getirdi: " Bu projemiz her iki konsol üzerinde de çalışıyor. Ancak bu çalışmaları PS3 ve Xbox360'a getirmek için hiçbir yolumuz yok. Ancak bunu bir şekilde halletmeyi çok isterdik.Microsoft ve Sony ile konu hakkında görüştük ve bunun bir gün gerçekleşebileceğine dair bir şansımız var. Fakat çıkış zamanında bunun olacağını düşünmüyorum.  Bunun gerçekleşmesini samimi olarak çok istiyoruz, çünkü işe yarıyor. Oyunu böyle yaptık. Yaptığımız şeyin gerçekten etkileyici olduğunu düşünüyorum. Lakin oyunu bekleyenlerin % 90'ı konsol oyuncuları ve bu modları konsollara getirmek için bir yol bulamazsak, oyunu alanların % 90'ı bundan mahrum kalacak.O yüzden gerçekleşmesini çok istiyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrim_PC_Modlari_Konsollara_Gelebilir-15043.htm

• Mod olayı gerçekleşirse harika olur. Türkçe desteği bile mümkün olabilir bu yolla. Hele level scaling gibi şeyleri fiksleyen modlar varki oyun tecrübesini tamamen değiştirebiliyorlar. Giyilebilir daedric armorlar vs harika olur.
  • Bir RPG hastası olarak Elder Scrolls çoğu RPG hastalarında olduğu gibi benimde kalbimde taht kurmuştur.Oblivion çıktığında maalesef PS3 sahibi değildim ve Oblivion'u zar zor çalıştıran bir bilgisayarım vardı,efektlerine hayran olduğum nadir oyunlardandır.Şöyle ki bugün kalkıp Oblivion'u modlayıp çağı ve senaryoyu değiştirse ve yeniden paketleyip Zoblivion diye çıkarsa hiç kimse "aaa bu 2006 yılının oyunu" demez. Çünkü aradan 5 yıl geçmesine rağmen yeni oyunlarla arasında görsel açıdan hiçbir fark yok.
    Neyse uzatmadan,önsipariş verebildiğimiz an oyunu satın almayı düşünüyorum,fiyatı falan hiç önemli değil.Konuyu güncel tuttuğunuz için teşekkür ederim SİPAHİ_ .
  • Rica ederim ben tesekkurederim Suspect.TWT.
  • Mod olayı cidden mükemmel olur bencede,konsol oyunculuğunu çok değiştirir.Fakat firmalar illegal yöntemlere kapı açacağı gerekçesiyle onay vermez bence.
  • Arkadaşlar bu oyun hangi kamera açısından oynanılacak, oblivion çok güzel olmasına rağmen kamera açıları yüzünden bir türlü ısınamamıştım, ben daha çok tps tarzı rpg leri beğeniyorum, mass affect,dragon age vs...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.