Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM İTEMLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN OYUNA BUGÜN BAŞLADIM FAKAT ÇOK FAZLA İTEM BİRİKTİ KARAKTER KOŞAMIYOR (BELİRLİ BİR AĞIRLIKTAN SONRA YAVAŞLIYOR) ÇOK WEAPON ,ARMOR VB VAR BUNLARI SATABİLECEĞİM BİYER VAR MI YERE ATMAK İSTEMİYORUM AYRICA MAGİC ÜZERİNE BİR KARAKTER İSTİYORUM AMA NE SEÇSEM KARAK VEREMEDİM BENDE NORT SEÇİP BAŞLADIM (NE ALAKAYSA) KARAKTER ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM

• Esyalar icin eger oyunun ilk baslarindaysa riverwood kasabasinda demirci ve general store var bunlar malzemeleri satın alırlar fakat saticilarin uzerindeki gold miktarı sınırlıdır

General store : genellikle her oyun gunu 750 gold olur uzerinde..

Blacksmith : Genellıkle her oyun gunu uzerınde 1150 gold olur.

Bu yuzden zaten her buldugun esyayı satamayacaksın hide , iron gıbı normal sevıye herhangı bır ozellık barındırmayan zırhları normal kılıcları vs hıc almasan daha kolay bır oyun olur senın ıcın genellıkle yukte hafıf pahada agır malzemelerı toplamaya calıs.

Buyu ıle ılgılı karakterlerden hıc bır sey anlamadıgım ıcın dıger soruna yanıt vermeyeecgım ama high elf dıye bır ırk varsa kesın buyu agırlıklı olan ırk odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 26 Kasım 2011; 19:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Esyalar icin eger oyunun ilk baslarindaysa riverwood kasabasinda demirci ve general store var bunlar malzemeleri satın alırlar fakat saticilarin uzerindeki gold miktarı sınırlıdır

General store : genellikle her oyun gunu 750 gold olur uzerinde..

Blacksmith : Genellıkle her oyun gunu uzerınde 1150 gold olur.

Bu yuzden zaten her buldugun esyayı satamayacaksın hide , iron gıbı normal sevıye herhangı bır ozellık barındırmayan zırhları normal kılıcları vs hıc almasan daha kolay bır oyun olur senın ıcın genellıkle yukte hafıf pahada agır malzemelerı toplamaya calıs.

Buyu ıle ılgılı karakterlerden hıc bır sey anlamadıgım ıcın dıger soruna yanıt vermeyeecgım ama high elf dıye bır ırk varsa kesın buyu agırlıklı olan ırk odur.

sağol
  • karakterini büyücü olarak geliştireceksen ırk olarak HIGH ELF veya DARK ELF seçmeni tavsiye ederim.

Topladığın ganimetleri whiterun'daki blacksmith'in önündeki varillerde saklayabilirsin ev alana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

karakterini büyücü olarak geliştireceksen ırk olarak HIGH ELF veya DARK ELF seçmeni tavsiye ederim.

Topladığın ganimetleri whiterun'daki blacksmith'in önündeki varillerde saklayabilirsin ev alana kadar.

ev almaya olayı tam olarka nasıl oluyor ?? evlenme durumu falan da varmış.birde bazı zindanlarda hikaye vede günlük tarzı kitaplar çıkıyor bunları biriktirmenin yararı olurmu yoksa satıyım gitsinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

karakterini büyücü olarak geliştireceksen ırk olarak HIGH ELF veya DARK ELF seçmeni tavsiye ederim.

ev almaya olayı tam olarka nasıl oluyor ?? evlenme durumu falan da varmış.birde bazı zindanlarda hikaye vede günlük tarzı kitaplar çıkıyor bunları biriktirmenin yararı olurmu yoksa satıyım gitsinmi ?

Whiterun'da Jarl'ın sağ kolu Proventus Avenicci adında kel bi adam var. Onunla konuş o ev konusunda sana yardımcı olur. 5000 gold istiyor yalnız ev için, eve eşya felan alırken de onunla konuşman gerekiyor.

Zindanlarda bulduğun günlükler genellikle yan senaryoyla alakalı, yani bandit'lerin günlükleri oluyor genellikle pek önemli değil, ztn quest için gerekli olsa satamıyorsun merak etme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Elder Scrolls Skyrim Yama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.