oyunda bana Bardcholic nickliyle ulaşabilirsiniz,genelde hotanda en ucuz wind2 ve fire 2 leri satıyoruz ama burdan olan toplu alım veya sürekli alım yapıcak arkadaşlara indirimli satış yapıcam konuyu açmamın sebebi acil golda ihtiyacım olması,salı günü elimde yaklaşık 15k kadar wind2 ve fire2 olucak earh 2 ve water 2 den daha fazla var elimde bunları stallda satmıyorum fakat almak isteyen olursa ucuz fiyattan satarım.
almak isteyen arkadaşlara
250 unit wind 2 600k
250 unit fire 2 120k
normalde wind2 leri 50k fire 2 leri 80k daha pahalıdan satıyorum
uppp hotanda daha ucuzunu bulmanıza imkan yok bu arada 7 dg elementlerde bulunmaktadır 5000 fire 7 = 1,5m 5000 water 7 =1,5m 5000 wind 7 = 2,5m 4000 earth 7 = 2m
bugün networkde biraz kontrol ettim adamlar 500 unit 1,8m'e 1000 unit 3m'e satıyordu bazıları bide benim sattığımı pahalı buluyo bir müşteri çıktımı bütün stallı süpürüyo ama daha seri üretim yapabilmek için toptan veya sürekli alım yapıcak müşteri arıyorum
90 lvl gelmese str stone üretelim diyecemde zararlı o iş :|
eminim forumda eldorado'da oynayan yüksek lvl kişiler vardır bu fırsatı kaçırmazlar bekleyelim biraz
elementleri npc ye satıcam valla 5000 tanesi 550k ediyo
600k dan stalla koy o zaman
50k için boşwer oyuna gel ufak bi mevla biriktirdim.
oyuna giremiyorum bi türlü charı satıyosan eğer bizim elemanlardan birine ver parayı
daha satamadım oyuna gelince mekanda stall dayım fire 6 lardan 5000 i gitti sonunda
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme