Şimdi Ara

Eldorado Server ında Full Str Blader 64 Lv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içine elden satılacaktır ilgilenen arkadaşlar msn den ulaşabilir forum u kirletmeye gerek yok.
    21 günlük Premium Plus ve Perisi vardır
    Msn: [email]f_kocakara@hotmail.com[/email]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Olmuyor__ -- 2 Ağustos 2008; 12:26:31 >

• eger eldoradoda gold karsılıgı satmayı dusunursen msj at
  • ss koymak çar hakkında bilgi vermek forumun kirletilmesi anlamına gelmez bilakis forum üyelerinin bilinçli olduğunu gösterir
  • muazsel,
    ben ss koymanın forumu kirlettiğini söylemedim ki ztn bu konuyu açarken ss ler yanımda olmadığı için koymadım sadece bugün eklicem ilgilenen arkadaşlar msn den ulaşsın ltf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Olmuyor__ -- 2 Ağustos 2008; 12:25:18 >
  • Char 67 lvl oldu
    Blade Skilleri : 66 Lv de max
    Fire Skilleri : 60 Lv de max
    Light Skilleri : 50 Lv de max
  • kaç lira
  • 68 lvl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Olmuyor__ -- 8 Ağustos 2008; 14:46:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okadar istedim bu charıda takasa hep yok dedin ne olurdu sana 73 glavier verseydim de bunu verseydin
    istanbul içi elden takas ederdik alır bunu satardın
    vlkn.gndz@hotmail.com
  • Konuya mesaj atılması forumu kirletmez..konuya boş mesaj atılması forumu kirletir..zira konuya mesaj atılmaz ise konu aşağıya düşer ve diger kişilerin gormesi zorlaşır..
    ayrıca konunu bu linke gore düzenlersen satışın kolaylaşır, aynı zamanda kurallara uygun hale gelmiş olur :http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm

hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 16 Ağustos 2008; 20:16:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.