Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <<<<<<<evet arkadaşlar bayram sonu alcağim değim gitarı alamıyorum bayramda işler istediğim gibi gittmedi adi dayım bu bayram para vermedi (para vermediği için adi diyorum sanmayın kendisi doğustan şer....dir ) 220 ytl param var ama bi WI 14 de yetmiyo yaw su ek kontenjan olayları olna kadar alsam cok süper olcak yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 5 Ekim 2008; 16:02:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Genelde Hard Rock ve bazen Metal türü ama dediğim gibi ağırlı olarak Hard Rock, ya aslında çaldın mı böyle ses çıkacak yani ama apartman koşullarında öyle olmuyor böyle milleti rahatsız etmeden güzel güzel çalayım gitarımı istiyorum? Bu arada gibson marka gitarlara baktım baba gitarmış hoşuma gitti tipi bile
    Şöyle bir Gibson Les Paul serisine baktım da off feci gitarlar alsam mundar etmiş olur muyum acaba?
    Ben de melodic death metal çalarım yani çalacak olsam o tür çalardım ya da hard rock işte.

paran varsa her türlü gibson death metal için dean gitarlara bakabilirsin. aslında sevdiğin grupların gitarsitlerine bak. hangi gitarları kullanıyolarsa onları araştır

Aslında pedere aldırıcak olsam hiç sorun değil ama hayatımda ilk defa bir şeyi kendim almak istiyorum

Tipine ve fiyatına bakarak hemen yarın alabileceğim bir kaç gitar seçtim yorumlarınıza göre bir tanesini alıcam.
    Epiphone Goth Collection Goth G400 Black Satin
    Epiphone LesPaul Collection LesPaul Studio Worn Cherry
    Gibson Les Paul Menace Flat Black
    Ibanez RG Prestige RG-1570 SDB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 5 Ekim 2008; 17:50:35 >

• quote:

quote:

quote:

Genelde Hard Rock ve bazen Metal türü ama dediğim gibi ağırlı olarak Hard Rock, ya aslında çaldın mı böyle ses çıkacak yani ama apartman koşullarında öyle olmuyor böyle milleti rahatsız etmeden güzel güzel çalayım gitarımı istiyorum? Bu arada gibson marka gitarlara baktım baba gitarmış hoşuma gitti tipi bile
    Şöyle bir Gibson Les Paul serisine baktım da off feci gitarlar alsam mundar etmiş olur muyum acaba?
    Ben de melodic death metal çalarım yani çalacak olsam o tür çalardım ya da hard rock işte.

paran varsa her türlü gibson death metal için dean gitarlara bakabilirsin. aslında sevdiğin grupların gitarsitlerine bak. hangi gitarları kullanıyolarsa onları araştır

Aslında pedere aldırıcak olsam hiç sorun değil ama hayatımda ilk defa bir şeyi kendim almak istiyorum

Tipine ve fiyatına bakarak hemen yarın alabileceğim bir kaç gitar seçtim yorumlarınıza göre bir tanesini alıcam.

Bunlardan birini alabilecek maddi güce sahipsen ben kesinlikle gibson derim.Eğer onu alırsan bir daha gitar değiştirmene gerek kalmaz zaten.Ama gibsonlar biraz ağır oluyor ve klavyesi de diğer gitarlara göre biraz kalın.İlk başta sorun yaşayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choppe® -- 5 Ekim 2008; 17:59:01 >

• Ibanez RG1570.Ben de ondan almayı düşünüyorum .

Ama eğer pro falan değilsen Epiphone Les Paul seni uzun bir süre götürür.
  • Aldım mı iyisi olsun istiyorum sadece hani senin tabirinle şimdi alacağım gitar beni pro olana kadar götürsün istiyorum.
    Zaten pro olduğumda alıcağım gitarı çoktan seçtim
  • quote:

Aldım mı iyisi olsun istiyorum sadece hani senin tabirinle şimdi alacağım gitar beni pro olana kadar götürsün istiyorum.
    Zaten pro olduğumda alıcağım gitarı çoktan seçtim

Ne alıcaksın?Pro olunca.
  • İşte bunu, çok seviyorum napayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

<<<<<<<evet arkadaşlar bayram sonu alcağim değim gitarı alamıyorum bayramda işler istediğim gibi gittmedi adi dayım bu bayram para vermedi (para vermediği için adi diyorum sanmayın kendisi doğustan şer....dir ) 220 ytl param var ama bi WI 14 de yetmiyo yaw su ek kontenjan olayları olna kadar alsam cok süper olcak yaw

kardeş itiyorsan makul bir ücrete elimdeki cort u verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

<<<<<<<evet arkadaşlar bayram sonu alcağim değim gitarı alamıyorum bayramda işler istediğim gibi gittmedi adi dayım bu bayram para vermedi (para vermediği için adi diyorum sanmayın kendisi doğustan şer....dir ) 220 ytl param var ama bi WI 14 de yetmiyo yaw su ek kontenjan olayları olna kadar alsam cok süper olcak yaw

kardeş itiyorsan makul bir ücrete elimdeki cort u verebilirim.

fiyat belirtirsen ona gore ala bilirim pmden iletirsen sevinirim
  • quote:

İşte bunu, çok seviyorum napayım

Tam bir klasik.Ama ben alacağım gitarı belirledim.Herkesin bilmediği bir gitar.Tam bir şaheser.Bekliyorum o yüzden 9 ocak'ı.
  • Tahmin edeyim desem bilmemin imkanı yok, 9 ocakta öğrenicez biz de o zaman
  • Yeterli.Ben de ondan kullanıyorum
  • @Chuck Schuldiner,
    Epiphone LesPaul Studio Worn Cherry elektro gitarı alacağımı varsayarsak, amfi olarak ne almalıyım?
  • quote:

@Chuck Schuldiner,
    Epiphone LesPaul Studio Worn Cherry elektro gitarı alacağımı varsayarsak, amfi olarak ne almalıyım?

Şu anlık eğer maddi sıkıntın yoksa 30 watt bi Marshall yeterli olur.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4451&gid=89
  • Maddi sıkıntım yok ta, amfiye bu kadar para vermek aklımdan geçmemişti. Bunun sesini kısabiliyoruz değil mi sonra alıp ta bir de komşuları dinlemeyelim car car.
    Eeee bir de pedal lazım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 5 Ekim 2008; 21:13:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Onların arasından kesinlikle İbanez i seçerdim.İbanezin en çok satan modeli.Zaten japon yapımı.İlerde zevkine uygun beğendiğin müzisyenlere göre manyetik modifiyesi yaparsın canavar olur.

• quote:

Maddi sıkıntım yok ta, amfiye bu kadar para vermek aklımdan geçmemişti. Bunun sesini kısabiliyoruz değil mi sonra alıp ta bir de komşuları dinlemeyelim car car.
    Eeee bir de pedal lazım galiba

Bunun sesini kısabiliyosun merak etme

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2314&gid=726
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=431&gid=188

İkincisini denedim güzeldi tonları.Ama 2.sini çok övüyorlar.Bence git bir dene.

@Scream_SlipKnoT

Ibanez alınabilir ama o bir pro gitar.Prestige nasıl olsa.

• İkincisini alayım ben de o zaman ne alıyor muşum DigiTech XMM Metal Master Heavy Metal Distortion Pedalı alıyormuşum Şimdi ben en iyisi gidip gitarı alayım
  • Selam arkadaşlar,

Elimde br adet şu gitardan var 2.el. Stüdyo Smart'ta kullanılmıştır. Üstünde çizik vs kozmetik problemler var haliyle ama işlevsel olarak hiç bir problemi yoktur.

Stüdyoda kullanıldığı sürede düzenli olarak bakımları yapıldı. Şu anda yeni gitarlarımız var, bu nedenle kullanılmıyor.

Fiyat olarak 150 YTL düşünüyorum. "0" bir kılıf + Kablo + Pena hediyem.

İlgilenene resim gönderebilirim. Özel mesaj atın.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.