Şimdi Ara

Electrolux bu kadar iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse haziran ayında evleniyorum. beyaz eşya için biraz araştırma yaptıktan sonra dartyden bosch buzdolabı almaya karar vermiştikki ordaki bi eleman electroluxun aynı fiyattaki buzdolabını ve markayı öve öve bitiremedi. kafam tamamen karıştı. Sertifikasına kadar en iyi yiyecek korumaya sahip olduğunu ithal bi ürün olduğunu söyledi. servis sıkıntısı felan olmadığından bahsetti. linkte övdüğü buzdolabı var. aynı fiyatta bosch, siemens ve profilonunda buzdolapları var ama taktı electroluxe.
    sizce Electrolux ürünleri iyimidir. Alınırmı yani?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Derin-Donduruculu-Buzdolabi/ELECTROLUX/ENF4451AOX-p-79117-c-82.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coalescer -- 19 Kasım 2013; 21:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Electrolux kaliteli markadır
  • Kuzenimde camasir makinesi vardi servis ve parca yuzunden 7 sene kullandi ve atti. Dedigine gore kayisciyim ama kayisini ben bile bulamadim dedi. Muhtemelen serviste yok tedariki uzun surecekti kendi imkanlari ile bulmaya calisti ama basarili olamadi. Yalniz makineden memnundu hakkini yemeyelim simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 20 Kasım 2013; 7:21:37 >
  • Sorun makinede değilki kanun bilmez sizde.
    Şirket size 10 yıl parça bulmak zorunda
    Kendi bilgisizliğiniz yüzünden markaya bok atmayın.
    Biraz tüketici yasasını oku panpa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

Sorun makinede değilki kanun bilmez sizde.
    Şirket size 10 yıl parça bulmak zorunda
    Kendi bilgisizliğiniz yüzünden markaya bok atmayın.
    Biraz tüketici yasasını oku panpa.

• Ben senin kankin degilim, duzgun sekilde cevap ver bana. Sorun tedarik surecinde. Esas sorun da insanlarin csmasir yikamadan kac gun dayanabilegi. Adam sana 1 ay bekleyeceksin derse bekleyebilirmisin?

• trojana T kullanıcısına yanıt
    Sizi 1 ay bekletemezler geçici makina verirler merak etmeyin

• karti K kullanıcısına yanıt
    Bu is basina gelen kisi kuzenim ve bir kac sene olmus bir olay. O yuzden oyle bir teklifleri oldumu bilmiyorum acikcasi, yada olduysa neden kabul etmedigi.

• Neyimsen nesin, çokta tınsın genel anlamda.
    Kanun bilmiyor halen saçmalıyor.
    Ne yazdım aç kanun kitabını oku (çalgı aleti olanı değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tostmania -- 21 Kasım 2013; 15:16:54 >
  • electrolux gonul rahatlığı ile alınabilecek bir markadır. servis de sorun olmaz. merak etmeyin. bu firma yıllardır türkiye de. kendisi türkiye de hemde. dağıtıcı falan filan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ben senin kankin degilim, duzgun sekilde cevap ver bana. Sorun tedarik surecinde. Esas sorun da insanlarin csmasir yikamadan kac gun dayanabilegi. Adam sana 1 ay bekleyeceksin derse bekleyebilirmisin?

sallama operatörü gibisiniz, adam sana kafasına göre bir şey diyemez kanunda ne yazarsa o halen dünyadan bir habersiniz.

• Sanshô dayû S kullanıcısına yanıt
    Yıl sonu işlerim yoğun, beni uğraştırma fazla. Sallamıyorum, yaşanmış bir mesele var. İnanmak zorunda değilsin, cevap vermek zorunda değilsin, olaya müdahil olmak zorunda değilsin. Bu ülkede kanun ne zaman adam gibi uygulandı? Bunu bir düşün. Türkiye ve kanun? Amerika sanki burası.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    eger vip urun almıyorsanız bu hızmetı Türkiye'de alamazsınız ben
    samsung lg bosch ta bu sekılde kac kısı magdur edıldıgını gormus bırı olarak konusuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.