Merhabalar kısa bir süre sonra evlenmeyi düşünüyorum ve malumunuz beyaz eşya araştırması yapıyorum sürekli. Beyaz eşya konusunda uzun süredir forumu takip ediyorum ve gerçekten belli bir seviyeye geldim diyebilirim bu sebeple emeği geçen herkese teşekkürler.
Şuan buzdolabı için karar verme aşamasındayım diğer ürünleri tavsiyelere uyarak BOSCH dan aldım fakat buzdolabı konusu biraz sorunlu dolayısıyla samsung,electrolux gibi markalara yöneldim. SAMSUNG RL62ZBPN modeli gerçekten çok başarılı fakat kiracı olacağım için yer konusu sıkıntı olabilir diye düşündüm ve ELECTROLUX ENB 43693 X modeline yöneldim bu dolapla ilgili forumda neredeyse hiç bilgi yok, ürünün şuanki peşin fiyatı TEKNOSA'da 1.805 TL. Acaba bu dolabı alsam BOSCH ve SIEMENS'teki sorunları yaşarmıyım fikriniz nedir arkadaşlar?
http://forum.donanimhaber.com/m_40074862/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40074862 aynı ürünün aeg modelini aldım biraz daha işçiliği daha iyi mesela sizin baktığınız üründe iç rafların kenarı plastik benim aldığımda krom vs.... 2050 tl ye almıştım işçiliği ve kalitesi piyasada bulunan bilinen bosch samsung lara nazaran oldukca iyi ...yalnız buzdolabının sadece buzluk kısmı no-frost bilginiz olsun ...bana göre bu sistem çok daha sağlıklı ama bazıları için dezavantaj olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme