Şimdi Ara

Electrolux ESF6600ROW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araştırmalar ve mağazalarda yaptığım incelemeler sonucunda linkteki ürünü almaya karar verdim. Bana malzeme kalitesi ve iç tasarımı Bosch 58N02 den bariz daha iyi
    geldi. Özellik olarakta eksik bir tarafı yok. Sormak istediğim bu makineyi tavsiye eder misiniz? Kullananlar ve üstadlar yorumlarsa çok sevinirim :)

http://www.electrolux.com.tr/Products/Bula%c5%9f%c4%b1k_Y%c4%b1kama/Solo/Standart_geni%c5%9flik/ESF6600ROW

Electrolux ESF6600ROW RealLife XXL TimeSaver Bulaşık Makinesi Ürün Detay Bilgisi

XXL iç hacimi ve FlexiSpray patentli su spreyleme sistemine sahip, kir ve yük sensörleri ile otomatik yıkama yapabilen ve TimeSaver fonksiyonu ile yıkama süresini yarıya indirebileceğiniz RealLife bulaşık makinesi

Montaj: Solo
    Enerji sınıfı / Temizleme performansı / Kurutma performansı: A / A / A
    Yükleme kapasitesi: 12 kişilik yemek takımı
    Ses seviyesi: Sadece 46 dB (IEC 60704-3)
    Su ve enerji tüketimi: 11 l, 1,03 kWsaat; ölçümlenen program: Eco 50
    6 program, 4 yıkama sıcaklığı
    Yıkama programları: Yoğun 70, QuickPlus 60°, Durulama ve bekletme, AutoFlex, Eco 50, GlassCare 45°
    FlexiSpray uydu püskürtme kolu
    Kurutma sistemi: DryTech sistemi
    Yazılı/sembollü panel
    Otomatik kapanma fonksiyonu
    Thermo Efficient Sistem
    Gecikmeli başlatma seçeneği ile makineyi 1-24 saat sonra çalışmak üzere ayarlayabilme olanağı
    Kalan süre göstergesi
    Multitablet fonksiyonu
    SensorControl
    Kir seviyesini ölçerek su tüketimini belirleyen su sensörü
    Tuz ve parlatıcı göstergeleri
    Diğer göstergeler: Gecikmeli başlatma 1-24 saat, Kapı, Kurutma safhası, Enerji tasarrufu, Multitablet fonksiyonu, Favorilerim, Seçili program, Parlatıcı, Tuz, Zaman tasarrufu, Yıkama fonksiyonu
    Kolay çekilip itilebilen üst sepet
    FlexiLift üst sepet
    Üst sepet özellikleri: Tabaklar için 1 adet katlanabilir tel, 1 adet katlanabilir raf, Blue Fire handle, Katlanabilir fincan rafları, Kauçuk sabitleyici
    Alt sepet özellikleri: 2 adet katlanabilir tabak rafı, Blue Fire handle
    Çatal bıçak sepeti
    Waterstop sistemi
    Teknik Özellikler

Mobilya ölçüleri Y xG x D (mm)-
    Ürün ölçüleri Y x G x D (mm)850 x 596 x 610
    Enerji sınıfıA
    Yıkama performansıA
    Kurutma performansıA
    Yıllık enerji tüketimi (kWsaat)226.6
    Ölçümlenen programEco 50
    Yemek takımı (kişi)12
    Panel rengiBeyaz
    Kapı rengiBeyaz
    Voltaj (V)220-240
    Ürün kodu (PNC)911 414 081
    RenkBeyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kepils

Merhaba Arkadaşlar

Araştırmalar ve mağazalarda yaptığım incelemeler sonucunda linkteki ürünü almaya karar verdim. Bana malzeme kalitesi ve iç tasarımı Bosch 58N02 den bariz daha iyi
    geldi. Özellik olarakta eksik bir tarafı yok. Sormak istediğim bu makineyi tavsiye eder misiniz? Kullananlar ve üstadlar yorumlarsa çok sevinirim :)

http://www.electrolux.com.tr/Products/Bula%c5%9f%c4%b1k_Y%c4%b1kama/Solo/Standart_geni%c5%9flik/ESF6600ROW

Electrolux ESF6600ROW RealLife XXL TimeSaver Bulaşık Makinesi Ürün Detay Bilgisi

XXL iç hacimi ve FlexiSpray patentli su spreyleme sistemine sahip, kir ve yük sensörleri ile otomatik yıkama yapabilen ve TimeSaver fonksiyonu ile yıkama süresini yarıya indirebileceğiniz RealLife bulaşık makinesi

Montaj: Solo
    Enerji sınıfı / Temizleme performansı / Kurutma performansı: A / A / A
    Yükleme kapasitesi: 12 kişilik yemek takımı
    Ses seviyesi: Sadece 46 dB (IEC 60704-3)
    Su ve enerji tüketimi: 11 l, 1,03 kWsaat; ölçümlenen program: Eco 50
    6 program, 4 yıkama sıcaklığı
    Yıkama programları: Yoğun 70, QuickPlus 60°, Durulama ve bekletme, AutoFlex, Eco 50, GlassCare 45°
    FlexiSpray uydu püskürtme kolu
    Kurutma sistemi: DryTech sistemi
    Yazılı/sembollü panel
    Otomatik kapanma fonksiyonu
    Thermo Efficient Sistem
    Gecikmeli başlatma seçeneği ile makineyi 1-24 saat sonra çalışmak üzere ayarlayabilme olanağı
    Kalan süre göstergesi
    Multitablet fonksiyonu
    SensorControl
    Kir seviyesini ölçerek su tüketimini belirleyen su sensörü
    Tuz ve parlatıcı göstergeleri
    Diğer göstergeler: Gecikmeli başlatma 1-24 saat, Kapı, Kurutma safhası, Enerji tasarrufu, Multitablet fonksiyonu, Favorilerim, Seçili program, Parlatıcı, Tuz, Zaman tasarrufu, Yıkama fonksiyonu
    Kolay çekilip itilebilen üst sepet
    FlexiLift üst sepet
    Üst sepet özellikleri: Tabaklar için 1 adet katlanabilir tel, 1 adet katlanabilir raf, Blue Fire handle, Katlanabilir fincan rafları, Kauçuk sabitleyici
    Alt sepet özellikleri: 2 adet katlanabilir tabak rafı, Blue Fire handle
    Çatal bıçak sepeti
    Waterstop sistemi
    Teknik Özellikler

Mobilya ölçüleri Y xG x D (mm)-
    Ürün ölçüleri Y x G x D (mm)850 x 596 x 610
    Enerji sınıfıA
    Yıkama performansıA
    Kurutma performansıA
    Yıllık enerji tüketimi (kWsaat)226.6
    Ölçümlenen programEco 50
    Yemek takımı (kişi)12
    Panel rengiBeyaz
    Kapı rengiBeyaz
    Voltaj (V)220-240
    Ürün kodu (PNC)911 414 081
    RenkBeyaz

Hayırlı olsun diyebiliriz. :)

• Teşekkürler :)
  • Hangi magaza ? Kac lira? Olmazsa 2 tane alalim beraber alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de kullanış, kalite ve hacim yönünden güzel bir cihaz. AEG'deki gibi üst sepetinde sağa-sola kayan servis sepetinen de olsaydı tadından yenmezdi. Türkiye'ye F99009W0P modeli gelse ben de direkt alacağım :) Ya da ESF6710ROW olsa onu da istiyorum. Şansıma beğendiğim modeller hep inox
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence de kullanış, kalite ve hacim yönünden güzel bir cihaz. AEG'deki gibi üst sepetinde sağa-sola kayan servis sepetinen de olsaydı tadından yenmezdi. Türkiye'ye F99009W0P modeli gelse ben de direkt alacağım :) Ya da ESF6710ROW olsa onu da istiyorum. Şansıma beğendiğim modeller hep inox

6800 ROW var beyaz olarak hocam. onu niye düşünmediniz? 99009 dan farkı o üst sepetteki servis sepeti yok ve en üstteki üçüncü kol yok. ama orda 4 yönlü su püskürten bi yer var yine. program farklarıda aeg deki ekstra sessiz program sadece. electroluxte eco programda otomatik kapı açma va kurutma için. o güzel bişey aslında.
    birde emin değilim ama aeg deki proboost ve hijyen fonksiyonları tüm programlarla kullanılabiliyor galiba, gerçi hassas programda yada eco da kullanmak mantıklı değil ama emin olamadım. kendiminkini bi kurabilsem bakıcam ama kurulmadı henüz. electroluxte bu ikisi intensive 70 programı seçilince otomatik aktif oluyor sanırım. daha doğrusu ben öyle anladım kılavuzundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 13 Mart 2013; 23:58:04 >

• hayırlı olsun güzel makinadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOSCH-SIEMENS-PROFILO
    13 yıl önce açıldı
    Bosch WAS20461
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun 3 ay önce Electrolux ESF6630ROW aldım, inverter motor olduğu için tercih ettim fakat bulaşık makinesinde pekde gerekli değilmiş, servisi ve yıkama perf. çok başarılı. İlk çalıştığında biraz koku oldu, servis yeni makine kokusu olduğunu söyledi 3 kere şikayette bulundum her seferinde yeni bir servis gönderip test ettiler :) 3 servisinde ortak görüşü yeni makine kokusu olunca bende onları rahat bırakmaya karar verdim :) şu anda koku bitti ve gayet başarılı bir cihaz. Sepet genişliği süper, en önemliside çok sezsiz çalışıyor olması bazen çalışıp çalışmadığını anlamak için kulağımı dayayıp su sesini dinliyorum :)
  • Herkese yorumları için teşekkürler...

Eletroworld Torium da 1249 TL fiyat veriler. Bana uygun gibi geldi. Eğer alacaklar varsa yarın akşam sipariş vermeye gideceğim. Torium da buluşabiliriz, pazarlık şansımız our
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepils

Herkese yorumları için teşekkürler...

Eletroworld Torium da 1249 TL fiyat veriler. Bana uygun gibi geldi. Eğer alacaklar varsa yarın akşam sipariş vermeye gideceğim. Torium da buluşabiliriz, pazarlık şansımız our

aynı şehirde değiliz, ama forumda darty çek satan arkadaşlar var, onlardan çek alırsan darty den daha ucuz fiyata alabilirsin haberin olsun, bir de eğer düşünürsün sahibinden.com da çekmeköy de spotçu da gördüm,

yine ayrıca bir de teşhir ürünü aeg77023mop var 1290 fiyatı var bu daha güzel, istanbulda olsam fırsat çok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence de kullanış, kalite ve hacim yönünden güzel bir cihaz. AEG'deki gibi üst sepetinde sağa-sola kayan servis sepetinen de olsaydı tadından yenmezdi. Türkiye'ye F99009W0P modeli gelse ben de direkt alacağım :) Ya da ESF6710ROW olsa onu da istiyorum. Şansıma beğendiğim modeller hep inox

Marka tercihiniz bu olması nedeniyle daha çok sevindim şu an Ancak daha fazla araştırma yapmak istemiyorum. Malum bütçeye de uygun olması lazım

• MErhabalar,

bu modelin inox muadili nedir?

Tavsiye edermisiniz?
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Candoğanbey Electrolux ESF6600MG yi bende almak istiyorum ama ürün kendi sitesi dahil hiçbir yerde yok. üretimimi yok, yoksa modelde eksik yada fazla bir harf yada rakam mı var bilemiyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.