Şimdi Ara

Electrolux pure c9 süpürge makinesi. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle almayın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yıllık süpürge makinemi değiştirmek istedim. Dünyaca ünlü bir marka fakat servisinden çok şikayetçiydim.

Araştırma sonucunda electrolux marka c9 model süpürge aldım. Yeni aldığım süpürgenin gelir gelmez ana başlığını taktım ve halı süpürmek istedim. En düşük güç ayarında halıya vücudumla yüklenirsem ancak o zaman hareket ediyor. Daha ince halıları denedim sonuç yine aynı. Başlığın üzerindeki halı parke ayarını değiştirdim sonuç aynı.

0850 li Electrolux müşteri hizmetlerini aradım. Başlıklarının arızalı olabileceğini isterse kameralı görüşme yapıp gösterebileceğimi, başlığın yerinden oynamadığını söyledim. Müşteri hizmetleri makinelerin başlığının böyle olduğunu bu sorun ile karşılaşmamam için turbo başlık almam geretiğini söyledi. Ben de kendisine makinenin ana görevini yerine getirmediğini, başlığın halıda hiç gitmediğini söyledim. Bana yapacaları tek şeyin turbo başlık almayı önermek olduğunu söyledi. Ankara servisin numarasını verdi. Konuyu onlara da söyledim. Onlar da aynı cevabı verdi.

Tüketici hakem heyetlerinde uğraşmak, paranızla rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle bu firmadan uzak durun.

Bir süpürge asli görevini yerine getirmez mi. Çok normalmiş bu olay. Bu arada turbo başlık 259 TL

Videosu da burada

[ link=https://www.youtube.com/watch?v=E9t6eGwnP_Q&feature=youtu.be [ /link ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenaz -- 23 Aralık 2020; 20:6:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç para verdiniz, üzerine 250 daha konulduğu zaman benzer bir ürünle fiyat kıyaslaması yapılabilir. bu süpürgenin farklı aksesuarla satılan kutusu var mı? araştırın derim..

şimdi aynı süpürge metal borulu 600 tl, plastik borulu 450 tl, 600 lükte perde aparatı da var diğerinde sadece tek halı kafası vb diyorum.. eğer turbo başlıklı bir modeli varsa eh diyeceğim ama tek kutu tek aksesuarlı model olarak satılıyorsa kesinlikle iade kabul etmeliler.. online aldıysanız zaten verirsiniz..

videonuzu seyrettim haklısınız, asıl işlevini yapmıyor

• 2.400 tl verdim. Baktığım ürünlerden fiyatı uygun. Dikey şarjlı süpürge bakıyordum. Fakat bu fiyatlardaki süpürgeleri hiç bilmiyorum.

Süpürgenin farklı versiyonları var. Turbo hariç yan aparatları veriliyor bazılarında. Bu modelde turbo hariç tüm aparatlar var. En fazla bunda aparat var yani.

Bazılarında ise ek olarak hiç aparat yok. Ama bu çekmeyen aparat hepsinde standart. Hiçbirinde ise turbo başlık yok.

Aslında 250 tl verebilir. Fakat garipsediğim esas konu firmanın bu anlattığım konuya normal demesi.

Şimdi ben yarın servise sonra hakem heyetine gideceğim sırasıyla. Söyleyeceğim tek şey şu buyrun makine bu ve başlığı bu. Halıda kullanın lütfen. Sonuçta kullanamayacaklar. İade alınacak sonra.

Firma deseki başlığa bir bakalım hata var mı diye, ama resmen dalga geçiyor adamlar.

Nete bakınca buna benzer problemler görsüm fakat insan bu şikayetleri görünce anlamaz bizzat yaşaması lazım.

Anladığım kadarıyla firmanın umrumda değil Türkiye piyasasını çerez görüyorlar demek ki. Avrupada olsa muhtemelen hepsi toplatılır başka başlık verilir.

Hadi adamlar dalga geçmese de turbo başlık alalım desek onun da garantisi yok ki. Onda ne çıkar kimbilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenaz -- 23 Aralık 2020; 22:51:16 >

• iskenaz İ kullanıcısına yanıt

şikayetvar.com a da yazın.. hakem heyetine gideceğinizi yada gittiğinizi yazın..

turbo başlıklı model satılmıyorsa kesinlikle suçlular..

bende fakir darky nin ikincisini aldım.. ilkini belki 5 yıl önce aldım bu ikincisi halıda zor gidiyor çünkü emiş yeri elips şeklinde ve ufak iki çentik var.. yani çok emiyor etkisi vermek için hava çekecek alan bırakmamışlar. vantuz gibi olmuş. halbuki böyle birşeye ihtiyacı yok.. zaten piyasanın en iyi çeken pratik süpürgesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 24 Aralık 2020; 21:15:34 >
  • Evet o siteye yazdım. Fakat bunlar da hemen otomatik cevaplarını yapıştırmışlar. Akıllarınca müşteri cevaplamaları yüksek puan gözüksün diye. Cevap verdikleri müşterilere hep aynı cevap yani. Fakat çözüm yok tabi.

Bulunduğum ilde süpürge makinesi servisi yokmuş. Sadece beyaz eşya servisi varmış. Kargo ile ankara servise gönderdim. Gelince kabul olmazsa doğduca hakem heyetine gideceğim.

Çok kötü firma insan aklıyla dalga geçiyorlar akıllarınca. Halı süpürmemesi normalmiş süpürgenin. Süpürmek istiyorsam turbo başlık alacakmışım. Adamlardaki zihniyete bakın. Servisi aradığımda da aynısını söylediler. Gariban işçilerin suçu yok. Firma politikası demek ki.

• İnşallah sonuç alırsınız. Bende de bu markanın farklı model süpürgesi var. Yeni iken hortumu kağıt gibi yırtıldı. Servisinin kötü olduğunu öğrenince uğraşmadım. Ucuz modeli olduğundan uğraşmadım. Uzak duracağım bir markadır.

Birde iyi çekiyor gibi göstermek için başlığın yere temas eden yüzeyi dümdüz. Yapışıp kalıyor. Hava geçmeyen, yere yapışan süpürge tozu nasıl çekecek. Ben testere ile başlığa hava kanalları açıp öyle kullandım. Bir daha alırken tecrübe olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 26 Aralık 2020; 20:9:51 >
  • Çok haklısınız başlığı tamamen hava geçirmez bir şekle sokmuşlar. Bu da çok iyi çekiyor izlenimi veriyor insanlara. Tutma kolu üzerinde tüm süpürgelerde olan hava kapağı olmaması da bunu doğruluyor. Hava kapağı olsa azıcık açsan bu sefer yerden birşey çekmeyecek.

İlk süpürdüğümde ben de başlığın sağ ve sol kanallarından hava alması için kesikler atmayı düşündüm. Fakat tutma kolunda hava kapağının olmadığını görünce kesikleri attığımda iyi süpürmeyeceğini anlayıp vazgeçmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.