Arkadaslar bugun harman kardon avr 145 + infinity tss 500 5+1 hoperlor seti ikisini 899 ytl pesin aldim.. bu konuda tamamen saticinin fikirlerine gore hareket ettim. Geri verme sansim var.. bana konunun uzmanlari fiyat/performans olarak fikir beyan ederse cok sevinirim... bu receiver yamaha rxv361 ile mukayase edilse daha iyi oldugu soylenebilirmi acaba? Saygılar...
Bu urunu dun gordum electroworld'de. Sırf AVR145 icin alınabilir mi diye ben de merak ettim. Cunku AVR145 tek almaya kalkarsanız bin küsur ytl tutuyor. AVR145 icin yazılmış cizilmiş pek birşey bulamadım. Fakat orada Hi Fi odasında diger hop.'leri 145'le kullanıyorlardı gordugum kadarıyla. Bilemedim ben de olur mu olmaz mı diye
quote:
Orjinalden alıntı: keskin98
Arkadaslar bugun harman kardon avr 145 + infinity tss 500 5+1 hoperlor seti ikisini 899 ytl pesin aldim.. bu konuda tamamen saticinin fikirlerine gore hareket ettim. Geri verme sansim var.. bana konunun uzmanlari fiyat/performans olarak fikir beyan ederse cok sevinirim... bu receiver yamaha rxv361 ile mukayase edilse daha iyi oldugu soylenebilirmi acaba? Saygılar...
kimseden net bir cevap gelmediğine göre daha iyi değil
quote:
Orjinalden alıntı: joyberk
quote:
Orjinalden alıntı: keskin98
kimseden net bir cevap gelmediğine göre daha iyi değil
Arkadaslar, bu AVR145'le AVR147 arasındaki bariz fark, 147'nin HDMI giriş/çıkışlarının olması sanırım. 145'i dinledikten sonra 147'i listeye almaya karar verdim.
Forumlarda 147 hakkında pek degil, hiçbirşey bulamadım. Bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi, rica etsem?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme