Şimdi Ara

elektirik ve donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de yaşadığım ilk sorun elektirk gidip gelmesiydi. aldığım yere götürdüm sorun yok dediler ses fazla diye fanı değiştirdim sorun ortadan kalktı şimdi ise elektirk gidecek gibi oluyo kasanın çalışmasından anlıyorum susuyo gibi oluyo tekrar çalışıyo. ama pc kapanmıyo donuyo çare resetlemek oluyor. pc yi aldığım yer bişey yok kasada diyor napacağımı şaşırdım. he bide evin elektirikleriyle ilgili olabilir mi?

• sen bilgisayar başındayken evde fırın ütü gibi yüksek voltaj isteyen şeyler çalışırsa bilgisayarına düşük voltaj gelir budur belki sorun bide powerin kaç?400?230?* düşüükmü?
  • Eğer PC ile birlikte evdeki lambanın da ışığı azalıp çoğalıyorsa problem elektrik şebekesindedir , aksi takdirde ; prizlerde , kablolarda ya da PSU'da olma ihtimali çok yüksek. Başka bir odada ve başka bir prizle dene. Eğer problem devam ediyorsa , komşunda ya da başka bir evde denemeye çalış sistemi. Eğer hata devam ediyorsa büyük ihtimalle sistemden kaynaklanan bir problem var ve sana sistemi satanlar , ya art niyetliler ve parçanın bozuk olduğunu bile bile değiştirmek istemiyorlar , ya da bu işten pek anlamayan insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.