Şimdi Ara

elektirikli scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elektirikli akülü scootur kullanan varmı..
    bende almayı düşünüyorum oturucaklı 150ytl en fazla verebileceyim fita düzgün bişey tavsiye edicek varmı..

• Bir ara bende araştırmıştım. Ancak trafiğe çıkamıyorsun. En kötüsüde galiba ona bile A2 gerekebiliyor. Bunu tam bilmiyorum ama kanunda açık var. Motorlu bisikletler filan diye bir ibare var. Polisin biri yok ben bunu bağlıyacam diyebilir. Gerçi 50cc diye bir ibarede var ama bir süre önce başka bir yerde tartışırken biri söylemişti. Teorik olarak bisiklet için bile ehliyet gerekiyor. Kolay mı babalar 200 YTL para kazanıyorlar. Benim B+A2 ehliyeti yamuk bastılar birde 30 YTL aldılar. Valla sahte gibi sanki PVC ile kaplanmış karton misali duruyor ama yok aga birdaha gidipte emniyette polislerle birlite saatlerce nöbet tutamam. Ben sıradayken 2 polisin nöbeti bitmişti bana sıra gelene kadar

• sen en iyisi motor alll
  • motor alıcam da ailemden karşı çıkıyoırlar kazalar falandiğe..
  • ben rahatım bana kimze karışmıyo gecelere kadar evin ekmek parasını çıkartıyom 300milyon topluyom haftada ben
  • iyi iyi evin ekmek parasını çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

motor alıcam da ailemden karşı çıkıyoırlar kazalar falandiğe..

ya korumalarını filan iyi tak düzgün kullan dikkatli ol, tehlikeli işler yapma, bişi olmaz.
  • ABİ BENDE MOTOR BİLGİSİ VARDIR AMA MOTORU ALACAKSAN SCOOTER TAVSİYE EDERİM VE ÖNDE OTUR ÇÜNKÜ ÖNDE OTURDUĞUN ZAMAN AYAKLARIN BOŞTA KALIYO VE KIRILMA RİSKİ AZALIO BENİM AYAĞIMDA AYRIŞMA OLMUŞTU BİDE SEN NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET ABİ TRAFİKTE 2 TEKERLİLERE PEK İİ DAVRANILMIO ÇÜNKÜ BEN YAŞADIM ABİ BEN HEM PEjO 206 X DESİNG 130 HP (ÖZEL YAPIM) KULLANIYORUM HEMDE ASYA MOTOR 150 T AMA BANA EN ÇOK HANGİ MOTORU SEVİYOSUN VE KULLANDIN DERSEN SAN ZX12R DERİM MANİA BİŞİ 210 KİLO AMA TAM 190 BEYGİR UÇUYOSUN BİZİM 150T YANIN DA YAVRU KALIYO AMA BEN PEjO MU DEĞİŞMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakluk -- 21 Temmuz 2006; 16:49:04 >
  • Arkadaşlar,
    Elektrikli scooter aküsü bitinceye kadar iyi hoştur rampalarda özellikle çabuk biter aküsü ve ağır yolcu yada binic olduğu zaman doalyısıyla maalesef türkiye şartlarına uygun bir araç değildir .
    Ben bunu bildiğim için bir tane bile elektrikli scooter ithal etemdim özellikle önceden geln küçük tekerli olanlardan
    evet bundan dolayı mutlak pedalı olsun diye elektrikli bisikleti getirdim en azından şarzı bitse bile pedalla gidilebilsin.
    Bne konyadayım Konya en düz şehir buna rağmen alt geçit ve köprülerde bile güç kaybı olmaktadır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.