Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
-
-
Gereksiz bir konu ve fazla işgüzarlık kokuyor; bir kere bu tür araçlar artsa bile istasyonlar çok yetersiz ve sayıları pati çekip duruyor, yerinde sayıyor. Ne demek istediğimi bir şarj istasyonuna gittiğinizde ordaki kuyruktan anlayabilirsiniz.
Böyle bir konunun açılabilmesi için aradan en az 5 sene geçmesi gerekiyor
-
Tamam siz 5 sene sonra konuya ugrayin. Ben elektrikli araç sahibiyim kuyruk falan görmedim randevunu uygulamadan alıyorsun gidip şarj ediyorsun bu kadar ..fırsat haberi elektrikli araç sahipleri içindir herkes konuya uğramak zorunda değil -
Benim elektrikli aracım olmamasına rağmen konuyu mantıklı ve faydalı buldum. Teşekkürler...
-
Yazar burada "Keşke elektrikli aracım olsa" demek istiyor. Ama klasik başkalarına saldırmadan bunu ifade edemiyor.
Kaynak: Türkiye'de Sıradan Bir Gün
-
Gayet yerinde bir konu olmuş. Bu sayede yarın aracımın şarjını ücretsiz full yapayım. Millet yeri geliyor burada 10₺ kazanç sağlamak için çırpınıyor, bu konu sayesinde 400-450₺ avantaj sağlanmış olacak.
konu sahibine çok teşekkürler 🙏🏼
-
2 aydan beri EV kullanıyorum kuyruk falan yok menzil konusunda batarya konusunda kullanmayan bir taraflarından uyduruyor.2500 KM oldu ki bendeki araç 380 km menzil gidiyor 1 kere bile menzilden ulan keşke daha fazla olsun demedi çünkü cidden gerek yok fazlasına 2 haftada bir şarj ediyorum oda 30 dk o aradada arabayı temizliyorum.
Şu ana kadar kampanya açıklayanlar:
*Trugo* - 29 Ekim ücretsiz
*Beefull* - 5 Kasım’a kadar 50 kW için 25 kW hediye
*Astor Şarj* - 29 Ekim ücretsiz
*En Yakıt* - 29 Ekim ücretsiz
*Sharz* - 29 Ekim ücretsiz
*Otowatt* - 29 Ekim ücretsiz
*Powerşarj* - 29 Ekim ücretsiz
*ZES* - 29 Ekim ücretsiz
*Aksa* - 29 Ekim ücretsiz
*CV Cahrging* - 29 Ekim ücretsiz
*Şarjstop* - 29 Ekim ücretsiz
*Wat* - 29,30,31 Ekim ücretsiz
*Voltgo* - 29 Ekim ücretsiz
*Geldol* - 29 Ekim ücretsiz
*oncharge* - 29 Ekim ücretsiz
*Voltrun* - 29 Ekim ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 28 Ekim 2023; 14:46:46 >
-
Süper işte konuya katkı böyle olur ilk mesaja ekliyorum müsadenizle..
-
Miggo'da ucretsiz yapti 29 ekimde.
Miggo nun avantaji birde AC sarj istasyonlarinda AC kablonun dahil olmasi.Mesela bende AC kablo yok sadece AC kablo olan istasyonlarda ancak AC sarj yapiyorum.
Ayrica MIGGO en ucuz DC sarj sunan istasyon 6.5 TL/KW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 28 Ekim 2023; 15:43:12 > -
Güzel ve faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum. Zamanla ihtiyacımız olacağı kanısındayım, şimdilik benzin le yola devam etsekte konuda yerimizi alalım tarafımız belli olsun.
-
Trugo, zes, enyakit haricindekileri teyit edemedim. Siz nereden bilgi edindiniz acaba diğer firmalar ile ilgili? -
ülkenin tamındaki şarj istasyonlarını gösteren bir uygulama var mı?
-
Plugshare -
evde zaten depoyu 120tlye fulluyo ugrasamam oralara gitmeyle
-
Voltla, lixhium ugulamalarini tercih ediyorum -
Zes ‘te sorunsuz olarak ücretsiz doldurdum bataryayı araç mini se -
Esarj Trugo Miggo Enyakit kullandim bugun totalde sanirim 700 liralik enerji aldim bedava -
Yakında hangi istasyonun şarjı daha iyi tartışmaları başlar. -
teşekkürler. bunların fiyatlar birbirine yakın mı yoksa her yeni çıkan uygulama gerçekten ucuza veriyor mu ? -
Dun zaten hepsi ucretsizdi.Parali olunca sadece miggo kullaniyorum sehiricinde DC 6.5 TL AC 5.5 TL.
Tamam siz 5 sene sonra konuya ugrayin. Ben elektrikli araç sahibiyim kuyruk falan görmedim randevunu uygulamadan alıyorsun gidip şarj ediyorsun bu kadar ..fırsat haberi elektrikli araç sahipleri içindir herkes konuya uğramak zorunda değil
|
Benim elektrikli aracım olmamasına rağmen konuyu mantıklı ve faydalı buldum. Teşekkürler... |
Yazar burada "Keşke elektrikli aracım olsa" demek istiyor. Ama klasik başkalarına saldırmadan bunu ifade edemiyor. Kaynak: Türkiye'de Sıradan Bir Gün |
2 aydan beri EV kullanıyorum kuyruk falan yok menzil konusunda batarya konusunda kullanmayan bir taraflarından uyduruyor.2500 KM oldu ki bendeki araç 380 km menzil gidiyor 1 kere bile menzilden ulan keşke daha fazla olsun demedi çünkü cidden gerek yok fazlasına 2 haftada bir şarj ediyorum oda 30 dk o aradada arabayı temizliyorum.
Şu ana kadar kampanya açıklayanlar: *Trugo* - 29 Ekim ücretsiz *Beefull* - 5 Kasım’a kadar 50 kW için 25 kW hediye *Astor Şarj* - 29 Ekim ücretsiz *En Yakıt* - 29 Ekim ücretsiz *Sharz* - 29 Ekim ücretsiz *Otowatt* - 29 Ekim ücretsiz *Powerşarj* - 29 Ekim ücretsiz *ZES* - 29 Ekim ücretsiz *Aksa* - 29 Ekim ücretsiz *CV Cahrging* - 29 Ekim ücretsiz *Şarjstop* - 29 Ekim ücretsiz *Wat* - 29,30,31 Ekim ücretsiz *Voltgo* - 29 Ekim ücretsiz *Geldol* - 29 Ekim ücretsiz *oncharge* - 29 Ekim ücretsiz *Voltrun* - 29 Ekim ücretsiz |
|
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- a101 slazenger parfüm yorum
- gnc migros yemek kodu
- bargello 561 orjinali
- ceat lastik yorumları
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X