Bildirim
ELEKTRİK ALTUĞ HOCA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Entropi fizik kanalı çok iyi anlatıyor işin mantığını öğretiyor benim şuana kadar izleyipte anlamadığım konu yok.Kesinlikle izle hem canlı yayın açıyor korona günlerinden TYT-AYT fizik bitecek az kaldı sende izleyebilirsin her akşam 8 de canlı yayın -
Çok teşekkür ederim -
Rica ederim yarın 8 de canlı yayın var kaçırma :) -
tamam dursun hocam geliriz 8de -
-
Ben öğrencisiyim :)) o değilim -
Aynen :D -
Yerimi mi kaptın Semihciğim? Çaban için eyvallah genç beyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi-Dursun İŞLER -- 26 Nisan 2020; 19:54:56 > -
😂 hocam beni siz zannetmişler rica ederim -
Gereken cevabı bugünkü canlı yayının başında Türkçe dersi işleyerek vedim Semihciğim. Bu arada derste yoktun 11.sınıf konusu olmasa da 12.sınıfa hazırlık olurdu katılsaydın keşke... -
Tamamdır hocam :) Hocam Evde değildim evde olsam kaçırmazdım.
tamam dursun hocam geliriz 8de
|
Aynen :D
|
Entropi fizik kanalı çok iyi anlatıyor işin mantığını öğretiyor benim şuana kadar izleyipte anlamadığım konu yok.Kesinlikle izle hem canlı yayın açıyor korona günlerinden TYT-AYT fizik bitecek az kaldı sende izleyebilirsin her akşam 8 de canlı yayın
|
Rica ederim yarın 8 de canlı yayın var kaçırma :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X