Şimdi Ara

Elektrik Elektronik - Bilgisayar Müh. ile ilgili sorusu olan gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik Elektronik yeni bitti gençlik üzerine bide çift anadal yaptım bilgisayar müh de hatta yarım dönemde Matematik bölümü derslerine girdim özetle bokunu çıkardım :) sorun cevaplayım sonradan bu nasıl bölümmüş demeyin pişman olmayın :)

• Hangi üniversite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam makine ve elektronik arasinda kararsızım bana bölümünüzün makineye göre avantajlarini söyleyebilir misiniz ?
  • ege bilgisayar yazsam mi nasildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. soru Eskişehir osmangazi üniversitesi
    2. soru senin soruna gelince makine ve elektrik elektronik bam başka bölümler çağın gidişatı yazılım ve elektronikten yana ve bana göre çalışma alanı olarak mühendisliklerde en geniş yelpazesi olan bölümdür.
    ama makine yi seviyorum diyorsan her zaman sevdiğin bölümde oku :)
    3. soru eğer fizik bilgine güveniyorsan elektrik elektronik yaz. bilgisayar müh alt dalıdır aslında elektrik elektroniğin aynı programlama eğitimlerini alıyorsun.
  • elektrik elektronik için 80k lık bi üniden mezun olsak(kendimizi o üni çapında geliştrimiş bir şekilde) iş durumu ve maaşı nasıl olur tahminen teşekkürler.
  • Okuldaki bir hocamın sözü ile cevap vereyim sana " ODTÜ Boğaziçi vb gibi okullardan mezun değilseniz iş ararken geri kalan bütün okullarla eşit önceliğiniz var Herşey Kendinizi Geliştirmek ile Bitiriyor" demişti :) o yüzden 80k 150k takma, kendini o üni çapında değil en iyisi olmak için geliştir gerisi gelir :)
  • maaş konusuda şuan yeni mezunum bu ay sonu işe başlıcam 3500 verecekler her sene maaş planlaması yapılcak 5 sene sonra 5 - 6bin lira alabilirsin pozisyonuna göre tahminim öyle benim :)
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.