Şimdi Ara

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (BİLKENT Mİ BOĞAZİÇİ Mİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kişi ne görmek, anlamak istiyorsa onu görür. Ben ne kimseye züppe ne de gerizekalı dedim o senin terbiyesizliğin. Ben de Ankara'da okuyorum ve Bilkent'i gayet iyi biliyorum. Öyle bi anlatıyorsun ki sanki bana Çorum Hitit Üniversitesi'nde okuyacaklar. Anadolu'nun bağrı mı yoksa sınava geç kalıp babasının helikopteriyle sınava yetişmeye çalışan birileriyle mi okuyacaklar doğru düzgün öğrensinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candas19

Kişi ne görmek, anlamak istiyorsa onu görür. Ben ne kimseye züppe ne de gerizekalı dedim o senin terbiyesizliğin. Ben de Ankara'da okuyorum ve Bilkent'i gayet iyi biliyorum. Öyle bi anlatıyorsun ki sanki bana Çorum Hitit Üniversitesi'nde okuyacaklar. Anadolu'nun bağrı mı yoksa sınava geç kalıp babasının helikopteriyle sınava yetişmeye çalışan birileriyle mi okuyacaklar doğru düzgün öğrensinler.

Ne demeye çalıştığını anlamadım ama bilkent eeyi kamçılama konusunda boğaziçinden oldukça geri sanıyorsan yanılıyorsun.
  • Birileri sana Boğaziçi'nde gelişemeyeceğini falan mı söyledi?
  • quote:

Birileri sana Boğaziçi'nde gelişemeyeceğini falan mı söyledi?

tabiki öyle bişey söylemediler ama yukarda anlattığım gibi labları falan görünce biraz soğudum yoksa boğaziçi türkiyenin en iyilerinden ona bişey demiyorum. zaten hala kafamın karışık olmasının nedeni seçeneklerden birinin boğazçi olması. aksi taktirde başlık falan açmadan direk bilkennte karar kılardım.
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    Benden önce sistem ayırıyor ve herkes bu sistemin bir parçası ;)
    Ayrıca derece yapmış kişilerle okuyacağına benim gibi sıradan kişilerle okuması arasında bir fark olacağını mı söylemeye getiriyorsun anlamadım gitti.
  • Kardeşim sen konuyu açmışsın bende fikrimi söyledim ve tekrar ediyorum Boğaziçi. Hem İstanbul gibi bir şehirde geçireceğin 4-5 yılı unutma. Hayatının en güzel yılları arasında girecek o yıllar.
  • bilkente git sen yurtdışı imkanları geniş + burs var daha ne
  • quote:

Kardeşim sen konuyu açmışsın bende fikrimi söyledim ve tekrar ediyorum Boğaziçi. Hem İstanbul gibi bir şehirde geçireceğin 4-5 yılı unutma. Hayatının en güzel yılları arasında girecek o yıllar.

istanbul benim için avantajdan ziyade biraz dezavantaj. ailem konyada ve üniversitede bağımı çok koparmak istemiyorum. ankara yakın olduğu için de biraz bilkenti istiyorum. konuyu açtığım ilk mesajımda aslında yazmıştım bunu.
  • İstersem babamın helikopteriyle sınava yetişirim, istersem minibüsle yetişirim. Bunların arasındaki fark seni gocunduracaksa sen direk üniversite okuma zaten Boğaziçinde de herkes fakir değil yani. Sen kalbinin ve beyninin sesini dinle. Türkiye birincisi lab değil sonuç olarak, birinciyle okuma şerefine ermek için lab olanaklarından vazgeçmek saçmalık ki zaten birinci de Bilkentte
  • quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

Kardeşim sen konuyu açmışsın bende fikrimi söyledim ve tekrar ediyorum Boğaziçi. Hem İstanbul gibi bir şehirde geçireceğin 4-5 yılı unutma. Hayatının en güzel yılları arasında girecek o yıllar.

istanbul benim için avantajdan ziyade biraz dezavantaj. ailem konyada ve üniversitede bağımı çok koparmak istemiyorum. ankara yakın olduğu için de biraz bilkenti istiyorum. konuyu açtığım ilk mesajımda aslında yazmıştım bunu.

Evet işte bende ona rağmen İstanbul diyorum. Ayrıca burs diyen dostlar Boğaziçi'ne giderse kardeşimiz emin olun o kadar alacaktır.
  • Daha Bilkent mantığını anlamamış 20-30 binden gelen züppeler diyor ne kadar yazık.Bizim bilkent ailesinde kim burslu kim burssuz bilinmez.Hatta çoğu kimse brbirine sormaz bile.Burssuz birinin burslu birisini geçemeyeceği kurallar yok yada.Umarım kör cahil savunmaların devam eder.Ankaralıyım demişsin buranın ders ortamını biliyormusun ? Haftalar boyu gece 3 te yatıp sabah 7 de kalktığımız şeyleri hep birlikte burslu burssuz ayrımı yapmadan yapıyoruz.Ki burada burssuz olan arkadaşlarda çok çalıştıkları için herhangi bir ayrımı kalmıyor diğer kişilerden.Bu dediklerim fen ve mühendislik fakültelerinde hep böyle.
  • quote:

quote:

ankara-konya hızlı trenle 2 saat. istanbul hayatının en güzel yılı olacak demiş, ben 1 sene yaşadım, parası bol olmayan biri için hiç de öyle değil. kalabalık yurt eziyet, eve çıksan daha büyük eziyet. sık sık memlekete de gidemezsin. okulların statüsü önemli bu iki okulun "tanınmışlık" açısından o kadar farklı olduğunu sanmıyorum. az fark için 5 sene sıkıntılı yaşamaya değmez. bu faktörü değerlendir. bence ikisini de gez, en içine sinen kararı öyle verirsin.

• Bende kararsizim mf4 te 24 uncuyum boun mu odtu mu bilkent mi diye muhtemelen odtuyu sececegim.Hem devlet olmasi hem laboratuar sartlari odtu en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bölümleri yazmayı düşünen başkası varsa bilgilerimizi paylaşabiliriz. daha bilerek tercih yaparız en azından.
  • en iyisi gidip yerinde öğrenmek.Gidince sizi 1 öğrenci karşılıyor ( hangi bölümü istiyorsanız o bölümün öğrencisi) sizi gezdiriyor Bilkentte kütüphanesi olsun labları olsun.Gezmeden öğrencileriye konuşmadan karar vermeyin aynısı Boğaziçi içinde geçerlidir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Bende kararsizim mf4 te 24 uncuyum boun mu odtu mu bilkent mi diye muhtemelen odtuyu sececegim.Hem devlet olmasi hem laboratuar sartlari odtu en iyisi.

odtüde memur mantığı çok fazla diyorlar. mezunların çoğu aslesana veya havelsana girip emekli olana kadar orada çaışıyormuş. ben biraz daha yurtdışına açılmayı düşünüyorum o yüzden odtüye çok sıcak bakmıyorum. bi de başbakanın odtülülerden terörist gibi bahsetmesi ilerde sıkıntı yaratır mı diye de düşünmüyo değilim
  • Bilkent EE türkiye standartlarının üzerinde bir bölüm kıyaslamam bile
    ortam konusuna gelince 700 800. olup yarı burslu okuyan insanlarda var o bölümde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Bende kararsizim mf4 te 24 uncuyum boun mu odtu mu bilkent mi diye muhtemelen odtuyu sececegim.Hem devlet olmasi hem laboratuar sartlari odtu en iyisi.

odtüde memur mantığı çok fazla diyorlar. mezunların çoğu aslesana veya havelsana girip emekli olana kadar orada çaışıyormuş. ben biraz daha yurtdışına açılmayı düşünüyorum o yüzden odtüye çok sıcak bakmıyorum. bi de başbakanın odtülülerden terörist gibi bahsetmesi ilerde sıkıntı yaratır mı diye de düşünmüyo değilim

Kardesim afedersinde basbakani hangi ulke ipliyor.Her neyse is olanaklari olarak isteyenler aselsana yani devlete gidiyor.Genelde oyle bir sey yokmus.Bende 2 3 gune kadar senin gibi dusunuyordum ama odtu ee li biriyle konustum seneye google da staja baslicak.Eger googleda calismaya devam ederse google san francisco mountain view ana kampus yerleskesine gecme sansi var.Boun odtu farketmiyor.Bilkentte burslu bir universite sikinti yasayabilirsin.Ayrics kampusu odtu kadar iyi degil.

Egitim zorlugu odtu>bilkent>boun

Kampus odtu=boun>bilkent

Dunya capinda taninirlik odtu > bilkent > boun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junkieismylord- -- 28 Haziran 2014; 17:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Daha Bilkent mantığını anlamamış 20-30 binden gelen züppeler diyor ne kadar yazık.Bizim bilkent ailesinde kim burslu kim burssuz bilinmez.Hatta çoğu kimse brbirine sormaz bile.Burssuz birinin burslu birisini geçemeyeceği kurallar yok yada.Umarım kör cahil savunmaların devam eder.Ankaralıyım demişsin buranın ders ortamını biliyormusun ? Haftalar boyu gece 3 te yatıp sabah 7 de kalktığımız şeyleri hep birlikte burslu burssuz ayrımı yapmadan yapıyoruz.Ki burada burssuz olan arkadaşlarda çok çalıştıkları için herhangi bir ayrımı kalmıyor diğer kişilerden.Bu dediklerim fen ve mühendislik fakültelerinde hep böyle.

Kim kime nerede züppe demiş? Hayatınız yalan yahu, uydurup uydurup konuşma. Sizin Bilkentli arkadaşınız ilk kez züppe kelimesini kullandı. Ayıptır, günahtır insanları haksız yere suçlamak. İnsanlıktan nasibini alsaydın keşke. Oruç oruç adamın ağzını bozduracaksınız.

• junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 21 Ekim 2014; 20:12:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.