Şimdi Ara

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (BİLKENT Mİ BOĞAZİÇİ Mİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

quote:

quote:

Neden küfür edeyim ki birader kötü bir kelime mi ? Önce biraderin sözlük anlamına bak lütfen. Arkadaş özelde burs kesilme derdi var bikere

Bilkentte okula devam etmeme dışında ortalamadan bursun kesilmez 2+5 sene üstüne para alırsın 7. sene sonunda da bitirmezsen bursun kesilmez sadece okuldan alacağın para kesilir.
    Ayrıca yeni YÖK düzenlemesinde devlet okulları 7 senede bitmek zorunda sana 9 sene burs veriyor bilkent

Arkadaşım biraz bilgili ol yök yeni bir düzenleme yaparsa bu tüm üniversiteleri kapsar azıcık araştırın lütfen

http://www.radikal.com.tr/turkiye/10_maddede_yeni_yok_yasasi-1198457
    Bize bilkentte bişe öğretirler bilmediğiniz bir konuda iddalı olmayın diye
    ayrıca yök özeller üstünde bu tarz yapamaz arkadşaım azcık bilgili ol

Sen benim gibi bir hukukçuyla mı tartışacaksın bu konuda önce verdiğin linki oku
    Kanun tasarısına göre daha önce kaldırılan üniversiteden atılma uygulaması tekrar getiriliyor. Tasarıda yer alan madde 27’ye göre öğrenciler, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın; 
    Öğrenim süresi 2 yıl olan önlisans programları 4 yılda 
    Öğrenim süresi 4 yıl olan lisans programları 7 yılda 
    Öğrenim süresi 5 yıl olan lisans programlarını 8 yılda 
    Öğrenim süresi 6 yıl olan lisans programlarını 9 yılda tamamlamak zorunda. Bu süreler içerisinde diploma alamayan öğrenciler okuldan atılacak. Kanun tasarısıyla ayrıca hazırlık bölümlerine de sınırlama getiriliyor. Hazırlık okuyanlar, en fazla 2 yıl öğrenim görebilecek. 2 yıl içerisinde hazırlığı geçemeyen olursa, üniversiteyle ilişiği kesilecek. Hazırlık okuma süresi ise önlisans ve lisans bölümleri ile ilgili sınırlamaya dahil değil.

hani burada devlet yada özel yazmıyor. Söze bilkentte okuma yazma öğretmiyorlar mi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SorryForAll S kullanıcısına yanıt
    Kardeş madem hukukcusun yökün özellere bu konularda dokunamadığını bilmiyor musun yoksa size hukuk fakültesinde öğretmiyolar mı ?
  • Tartışmayı fazla uzatmaya gerek yok bu okulların hepsi birbirine yakın okullar + ve -leri ortaya koyup kafanıza yatanı tercih edin
  • candas19 C kullanıcısına yanıt
    kardeş çok güldürdün ya
  • @SorryForAll burs kesilme durumu falan yok 2 + 7 sene. bunu ortaya attın şimdi lafı başka yerlere götürüp ben biliyorum hukukçuyum ayağı yapma.
  • tartışmasız Bilkent, Boğaziçi mühendislik eğitimi üst düzey değil.
  • quote:

Kardeş madem hukukcusun yökün özellere bu konularda dokunamadığını bilmiyor musun yoksa size hukuk fakültesinde öğretmiyolar mı ?

Ne demek dokunulmuyor burası hukuk devleti yök ne çıkarırsa seve seve uygulamak zorundasınız kimsiniz siz ki size imtiyaz verilsin insanları yanlış yönlendirme araştır öyle gel

Neden polis özel okullara giremiyor YÖK öyle diyor? Neden özellerin kendi güvenlikçileri var YÖK polis diyor?
    Kardeş sen 250 kişi içinden nereye kendini geliştircen benim UNAM'da çalışan arkadaşlarım var bizzat hocayla çalışıyorlar hatta biri MIT'ye gitti
    yani 30binlik adamla okumanın bir zararı yok ki zaten öyle adamların ortalaması daha yüksek oluyor sen de dersin bu nasıl 30bininci olmuş
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Bana bilkentte bir tane olay göster ki polis girmesi gerektirsin. Bu sene yanlış hatırlamıyorsam berkin Elvan olaylarında dogus üniversitesinin kampüsünde tona öğrenci kovaladı ? Cahilik yapma bana kanitlarla gel

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    Neden :D

Ben polisin girmesinden bahsetmedim polisin güvenlik görevlisi olmasından bahsettim iyi oku bilkentte de böyle birşey olursa polis girer bu yökle değil rektörlükle alakalı ama güvenlik görevlisi yökle ilgili
  • quote:

Kardeş sen 250 kişi içinden nereye kendini geliştircen benim UNAM'da çalışan arkadaşlarım var bizzat hocayla çalışıyorlar hatta biri MIT'ye gitti
    yani 30binlik adamla okumanın bir zararı yok ki zaten öyle adamların ortalaması daha yüksek oluyor sen de dersin bu nasıl 30bininci olmuş

Bogazici mezunları suan nerelerde bilkenttekiler nerelerde bir araştır öyle gel. Çok boş konusuyorsun

• Neden elektronik bu kadar popüler gerçekten ilginç.

Burası üretim ve arge ülkesi değil.

Anlıyorum gençler telefon,bilgisayar...vs içinde büyüyor ve bunu istiyor.

Ama tanıdığım çoğu elektronikçi bankacı,satın alımcı ve bir sürü alakasız meslekte çalışıyor.

Kazanıyorlar ama tamamen boşuna

Mühendislik istiyorsanız makine ya da inşaat seçin.

Doğru düzgün mühendislik öğrenin hem iş imkanları da çok geniştir.

Mesleğinizi yapmış olursunuz
  • quote:

quote:

Bogazici mezunları suan nerelerde bilkenttekiler nerelerde bir araştır öyle gel. Çok boş konusuyorsun

Boğaziçi mezunları genelde türkiyede yönetici konumundalar bilkentliler genelde bilim adamı
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Akdeniz üniversite devlet Üniversitesi ve özel güvenlik var ? Kanıt sun artık Cahilik yapma. Hangi devlet üniversitesinde polis guvenlikci

• şuna cevap vermeyelim. yoksa gitmeyecek.

@Thomassee vestel, beko, arçelik?
    kardeş hem hukukcuyum diyorsun hem de ülkede geçen yasaları bilmiyorsun buna kanıt sunmak senin işin

haber olarak
    http://www.egitimtercihi.com/gundem/9741-universitelerde-ozel-guvenlik-gidiyor-polis-geliyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 28 Haziran 2014; 19:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

şuna cevap vermeyelim. yoksa gitmeyecek.

@Thomassee vestel, beko, arçelik?

Montaj mı

Sektörü gayet iyi biliyorum.

Sadece birkaç bin tane iyi mühendis alanında iş bulur diğerleri başka alanlara mecbur gider.

Tercih yaparken gerçekçi olun
  • quote:

kardeş hem hukukcuyum diyorsun hem de ülkede geçen yasaları bilmiyorsun buna kanıt sunmak senin işin

haber olarak
    http://www.egitimtercihi.com/gundem/9741-universitelerde-ozel-guvenlik-gidiyor-polis-geliyor.html

Iddia makamı iddiasini ispatla yükümlüdür bana fakültede bunu öğretilir göster bana polisin guvenlikci olduğu okulu. Sen varya içi boş konserve gibisin çok ses cikariyorsun. Buradan anlıyoruz özel okulların kaltesini

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.