Şimdi Ara

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (BİLKENT Mİ BOĞAZİÇİ Mİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

Ben de ilk 100deyim, odtü ee düşünüyorum. Neden odtü bu kadar küçümseniyor anlayabilmiş değilim. Odtü de 50-75 öğrenci alsa, istanbulda olsa veya öğrencilerine 400-500 lira burs verse zaten ilk binden öğrenci alır rahat. Taban sıralamalara göre tercih yapmak çok doğru değil.

odtü son senelerde bilkent ve boğaziçinin gersinde. eski odtüyle karıştırmamak lazım. ayrıca sakin bi öğrencilik geçirmek için siyasetten uzak durmak için odtü ideal biyer değil. pkknın terör estirdiği okulla eski odtüyü kıyaslıyosunuz siz.

ayrıca ilk 500ü boğaiçi bilkent koç paylaşır. buralara giremeyen 500-2500 aralığındakiler de odtüyü yazar çünkü başka seçenek yok. odtüye ilk tercih olarak giren baya azdır.

Siz bu okulların üçünde de okudunuz sanırım? Neye göre gerisinde ilerisinde dediğinizi açıklarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ee_35 kullanıcısına yanıt
    bir ikincisi odtülü hocaların çoğu zaten şirket kurma sevdasında eğitimi aksatıyorlar bunu bizzat odtülü prof söylüyor
    üçüncüsü lab imkanları. ne kadar moderniz diye övünsede ben tercih dönemi öncesi odtü düşünen bir insan olarak gezdikten sonra fikrim değişti. odtü baya geride bana sorarsanda.
    dördüncü olarak imkan meselesi sen odtüde 250 tane adamla okuyacaksın çoğu senin kapasitende sıyrılman zor hocayla çalışıp referans alman zor yukarda arkadaşın dediği gibi eski odtüyle karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 21 Ekim 2014; 20:11:12 >
  • serencik S kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi pdr okurken hazırladım gazi hukuk geldi yarı okul puanı olduğu için. Ki derece ankara hukuka da yetiyordu. Ee sen neredesin cahil insan evladı ?

• cardiogod kullanıcısına yanıt
    bence bu kişiye cevap vermeye gerek yok her ne kadar diyorum bizim içimizde burslu burssuz ayrımı yok ama Bilkente gelemeyenlerde bu psikilolji var ilk 200 e girip sende tam burslu yazsaydın madem diyorum yada ilk 2000 bine girip okula 10000 lira para verip iyi eğitim alsaydın.İşte dediğin %50 burslu adam bile nerelerden giriyor. Bence sizde bu kişiye söz anlatmayın
  • quote:

quote:

quote:

Ben de ilk 100deyim, odtü ee düşünüyorum. Neden odtü bu kadar küçümseniyor anlayabilmiş değilim. Odtü de 50-75 öğrenci alsa, istanbulda olsa veya öğrencilerine 400-500 lira burs verse zaten ilk binden öğrenci alır rahat. Taban sıralamalara göre tercih yapmak çok doğru değil.

odtü son senelerde bilkent ve boğaziçinin gersinde. eski odtüyle karıştırmamak lazım. ayrıca sakin bi öğrencilik geçirmek için siyasetten uzak durmak için odtü ideal biyer değil. pkknın terör estirdiği okulla eski odtüyü kıyaslıyosunuz siz.

ayrıca ilk 500ü boğaiçi bilkent koç paylaşır. buralara giremeyen 500-2500 aralığındakiler de odtüyü yazar çünkü başka seçenek yok. odtüye ilk tercih olarak giren baya azdır.

Siz bu okulların üçünde de okudunuz sanırım? Neye göre gerisinde ilerisinde dediğinizi açıklarsanız sevinirim.

stanford MIT hersene türkiyeden 1-2şer öğrenci alır. bunlar da genelde bilkentten ve boğaziçinden çıkar. bu gayet yeterli bi veri benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: cardiogod

gazi hukuk çok yüksek çünkü.

Yabancı dilden sınava girip tercih yapıp benim gibi köklü bir hukuk fakültesinde okuyan abin yaşındaki insana laf atmak senin ne haddine derece fakiri

• SorryForAll S kullanıcısına yanıt
    Şey ben Bilkentteyimde 4 ay sonra University Of Chicagoya gidicem :) Gelmek ister misin benimle.Eminim bunada inanmazsın.Hemde tam bursla gidiyorum hadi sende gel
  • ayrıca odtüdeki hocaların çoğu odtülü hatta çoğu master doktorasını da odtüde yapmış. bilkentteki hocalar mit stanford ucla mezunu(phd). hangi hocaların vizyonu daha geniştir sen kıyasla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 28 Haziran 2014; 20:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Şey ben Bilkentteyimde 4 ay sonra University Of Chicagoya gidicem :) Gelmek ister misin benimle.Eminim bunada inanmazsın.Hemde tam bursla gidiyorum hadi sende gel

Tüh üzüldüm buna bende Erasmus ile 2 dönem berlin hukuk fakültesinde okuyacağım napacağız ki şimdi almayanya da uzak sana

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT bu bir
    bir ikincisi odtülü hocaların çoğu zaten şirket kurma sevdasında eğitimi aksatıyorlar bunu bizzat odtülü prof söylüyor
    üçüncüsü lab imkanları. ne kadar moderniz diye övünsede ben tercih dönemi öncesi odtü düşünen bir insan olarak gezdikten sonra fikrim değişti. odtü baya geride bana sorarsanda.
    dördüncü olarak imkan meselesi sen odtüde 250 tane adamla okuyacaksın çoğu senin kapasitende sıyrılman zor hocayla çalışıp referans alman zor yukarda arkadaşın dediği gibi eski odtüyle karıştırmayın

Fikirlerinize saygı duyarım ama ben şahsen on bine girememiş insanlarla okumaktansa kendi kapasitemde insanlarla yarışmayı tercih ederim. Kimse de kalkıp egoist falan demesin lütfen doğruya doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Tüh üzüldüm buna bende Erasmus ile 2 dönem berlin hukuk fakültesinde okuyacağım napacağız ki şimdi almayanya da uzak sana

Başka türlü gidemezdin zaten.
  • SorryForAll S kullanıcısına yanıt
    şey canım ama benimki erasmus değil yani yüksek lisans için bu . Şey bu arada ben biraz internet kullanmayı biliyorumda erasmusla gideceğiniz okullarda Berlin yok ? sen gidene kadar çıkacak sanırım .
  • quote:

quote:

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2013-14/subject-ranking/subject/engineering-and-IT bu bir

Fikirlerinize saygı duyarım ama ben şahsen on bine girememiş insanlarla okumaktansa kendi kapasitemde insanlarla yarışmayı tercih ederim. Kimse de kalkıp egoist falan demesin lütfen doğruya doğru.

akademik kadroyu da yazayım da neden bilkent anlarsın:)
    http://tinypic.com/view.php?pic=2ccsao5&s=8#.U674E5R_t2s
    http://i62.tinypic.com/35cr31c.png

• serencik S kullanıcısına yanıt
    Erasmusu farabi yapmış olduğum akdeniz üniversitesinde kazanmıştım

• quote:

ayrıca odtüdeki hocaların çoğu odtülü hatta çoğu master doktorasını da odtüde yapmış. bilkentteki hocalar mit stanford ucla mezunu(phd). hangi hocaların vizyonu daha geniştir sen kıyasla bence.

Sizi hatırladım Akdeniz tıpta okuyodunuz hatta bi ara bırakmayı düşünüyodunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bu söylediğiniz bilgilere nerden ulaştınız merak ettim mit ve stanford nerden öğrenci aldı, odtü hocaları nerden mezun vs.

• quote:

quote:

ayrıca odtüdeki hocaların çoğu odtülü hatta çoğu master doktorasını da odtüde yapmış. bilkentteki hocalar mit stanford ucla mezunu(phd). hangi hocaların vizyonu daha geniştir sen kıyasla bence.

Sizi hatırladım Akdeniz tıpta okuyodunuz hatta bi ara bırakmayı düşünüyodunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bu söylediğiniz bilgilere nerden ulaştınız merak ettim mit ve stanford nerden öğrenci aldı, odtü hocaları nerden mezun vs.

tıpı neden bırakmayı düşündüğü mü hatırlıyo musun peki? biraz araştırırsan iyi bi elektrik elektronik kazanmak için bırakacaktım. araştırmam normal değil mi sence de?

• sen hakkari üniversitesinde yüksek lisans yaparken 10 bine giremeyenler adı altındaki arkadaşlar amerika uçağından el sallarlar sana o zaman. hani olayı bu noktaya kadar getirdiniz.
  • quote:

quote:

Sen uniye girdiginde oyle adamlarla karsilascaksinki bu adam nasi on bine girmis diyeceksin
    Dusunceleriniz yanlis arkadaslar lise degil universite bura saka goturmez
    Begenmediginiz 30bininciler suan bizim bolumun 3.90 ortalamayla birincileri burada test kitabi cozulmuyo ezberle sinif gecilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent'e git kesinlikle. Boğaziçi mühendislik için iyi bir yer değil. Bilkent'in İngilizce eğitimini veremez. Bilkent sana sıralamadan ötürü burs verir kalacak tek kişilik oda verir. Yurtdışı bağlantıları daha sağlamdır. Mühendislik için daha iyi bir ortamdır.
    Ayrıca kötü sıralamalarla gelmiş kişilerle okumak ne? Bilkent'in paralı mühendislikleri bile oldukça yüksek ayrıca gelecek adamlar Boğaziçi'ndeki gibi inek ot çevreden olmayacak büyük bir çoğunlu iyi durumlu ailelerden gelcek ki bu da senin çevreni genişletmene yeni insanlar tanımana olanak sağlayacak.
    Eğer illa İstanbul olsun takıntın yoksa kesinlikle Bilkent yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardiogod

sen hakkari üniversitesinde yüksek lisans yaparken 10 bine giremeyenler adı altındaki arkadaşlar amerika uçağından el sallarlar sana o zaman. hani olayı bu noktaya kadar getirdiniz.

Güldürdün beni helal olsun. Bana gazinin en dandik bölümü dahi olsa Hakkari Üniversitesinde yüksek lisans yapan birini göster tek bir örnek? Şunu da unutma her zaman mesleğimden dolayı senden daha fazla saygı göreceğim her zaman önümde ceketini ilikleyeceksin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.