Şimdi Ara

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (BİLKENT Mİ BOĞAZİÇİ Mİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    onu sana dememiştim. kardeş sen nasıl bir travma yaşamışsın nasıl bir ego bu
  • Malum kişi beni özel mesajdan taciz ediyor nasıl şikayet edebilirim bu kişiyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Malum kişi beni özel mesajdan taciz ediyor nasıl şikayet edebilirim bu kişiyi ?

Dava aç bana is çıkar banada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Malum kişi beni özel mesajdan taciz ediyor nasıl şikayet edebilirim bu kişiyi ?

attığı mesajın üzerine gelince sağ alt köşede şikayet et butonu çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

ayrıca odtüdeki hocaların çoğu odtülü hatta çoğu master doktorasını da odtüde yapmış. bilkentteki hocalar mit stanford ucla mezunu(phd). hangi hocaların vizyonu daha geniştir sen kıyasla bence.

Sizi hatırladım Akdeniz tıpta okuyodunuz hatta bi ara bırakmayı düşünüyodunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bu söylediğiniz bilgilere nerden ulaştınız merak ettim mit ve stanford nerden öğrenci aldı, odtü hocaları nerden mezun vs.

tıpı neden bırakmayı düşündüğü mü hatırlıyo musun peki? biraz araştırırsan iyi bi elektrik elektronik kazanmak için bırakacaktım. araştırmam normal değil mi sence de?

Mevzuyu hatırlıyorum, sadece bu bilgilere nerden ulaştığınızı merak ettim.

• İleri de yükselebileceğin konum ikisinde de aynı. Ama elektroniğe aşkın filan varsa Bilkent çünkü bu konuda daha hareket var orada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca odtüdeki hocaların çoğu odtülü hatta çoğu master doktorasını da odtüde yapmış. bilkentteki hocalar mit stanford ucla mezunu(phd). hangi hocaların vizyonu daha geniştir sen kıyasla bence.

Sizi hatırladım Akdeniz tıpta okuyodunuz hatta bi ara bırakmayı düşünüyodunuz yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bu söylediğiniz bilgilere nerden ulaştınız merak ettim mit ve stanford nerden öğrenci aldı, odtü hocaları nerden mezun vs.

tıpı neden bırakmayı düşündüğü mü hatırlıyo musun peki? biraz araştırırsan iyi bi elektrik elektronik kazanmak için bırakacaktım. araştırmam normal değil mi sence de?

Mevzuyu hatırlıyorum, sadece bu bilgilere nerden ulaştığınızı merak ettim.

bırakmayı düşündüğüm dönem çok araştırmıştım. öğrencilerle hocalarla falan konuşmuştum

• bence odtüye gitmelisin boğaziçi bildiğim kadarıyla 50 kişi aldığı için puanlar öyle uçuyor bilkentte ise burssuz parayla gelen adamlar senin 5 sn. de anladığını 4-5 kez soracaklar muhtemelen odtü 110 kişi alıyor diye biliyorum ona rağmen sıralaması çok yüksek bu bile sana nereyi seçmen gerektiğini gösterir
  • courageuxx kullanıcısına yanıt
    insanlar niye böyle ya arkadaşım burssuz dediğin adam 1500 den giriyor en kötüsü 20.000 den giriyor anlamakta mı zorlanıyorsunuz bilmiyorum ama liseyle karıştıyorsunuz üniversiteyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: courageuxx
    bilkentte ise burssuz parayla gelen adamlar senin 5 sn. de anladığını 4-5 kez soracaklar muhtemelen

• quote:

Ben de ilk 100deyim, odtü ee düşünüyorum. Neden odtü bu kadar küçümseniyor anlayabilmiş değilim. Odtü de 50-75 öğrenci alsa, istanbulda olsa veya öğrencilerine 400-500 lira burs verse zaten ilk binden öğrenci alır rahat. Taban sıralamalara göre tercih yapmak çok doğru değil.

Sonuna kadar haklisin.Yok odtu ye gitme devrimci olursun yok odtunun imkanlar cok kotu dalga geciyorlar herhalde odtu turkiyenin kalbidir.Teknik universite olmasi bile yeter.Kontenjanlari 50 yapsa ilk 500 den alir.Koskoca odtuyu nasil kucumsuyorlar anlamis degilim.Hirsizin kurdugu bilkenti savunuyorlar.Bogazicine lafim yok ama bir odtu degil.

• adam 30 bininci elemanı küçümsüyor. olm benim liseden arkadşım ilk senesinde 35 bininci oldu mezuna kaldı 2 bininci oldu cerrahpaşaya gitti. bu adamın bir sene de iqsumu arttı. 30 bininci adam aptaldır mantığı nedir arkadaş. bütün mezuna kalıp boğaziçi odtü tıp kazananlar salak mı o zaman? nasıl bi mantığınız var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

quote:

Şey ben Bilkentteyimde 4 ay sonra University Of Chicagoya gidicem :) Gelmek ister misin benimle.Eminim bunada inanmazsın.Hemde tam bursla gidiyorum hadi sende gel

Tüh üzüldüm buna bende Erasmus ile 2 dönem berlin hukuk fakültesinde okuyacağım napacağız ki şimdi almayanya da uzak sana

Başka türlü gidemezdin zaten.

Haykirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    Dalga gecen yok git gor dedigim gibi bende odtu istiyordum ta ki gorene kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

quote:

Ben de ilk 100deyim, odtü ee düşünüyorum. Neden odtü bu kadar küçümseniyor anlayabilmiş değilim. Odtü de 50-75 öğrenci alsa, istanbulda olsa veya öğrencilerine 400-500 lira burs verse zaten ilk binden öğrenci alır rahat. Taban sıralamalara göre tercih yapmak çok doğru değil.

Sonuna kadar haklisin.Yok odtu ye gitme devrimci olursun yok odtunun imkanlar cok kotu dalga geciyorlar herhalde odtu turkiyenin kalbidir.Teknik universite olmasi bile yeter.Kontenjanlari 50 yapsa ilk 500 den alir.Koskoca odtuyu nasil kucumsuyorlar anlamis degilim.Hirsizin kurdugu bilkenti savunuyorlar.Bogazicine lafim yok ama bir odtu degil.

maçı izlemeye gittim buralar karışmış hocam hırsız mı bilmiyorum ama hacettepe tıpa da kimse gitmemeli senin mantığına göre onu da ihsan doğramacı kurmuş çünkü. hatta vikipediaya göre 2 sene odtü mütevelli heyeti başkanlığı yapmış senin de odtüye gitmemen gerek o zaman.

• Ben odtü eede okuyorum burada yazanların yüzde 90ı sallamasyon. Biri demiş memur mantığı var. Aselsan odtüde sıçrama tahtası olarak görülür. Büyük şirketler kapar bizleri aselsandan sonra. Bölümler arasında konuşmak gerekirse gerçek mühendisi odtü ve bilkent yetiştirir. Boğaziçi yönetici yetiştirir genelde (tabii ki herkes yönetici olmuyor) ayrıca ilk bine 500e giripte odtü yazan o kadar çok arkadaşım var ki. Birde yurtdışı için bilkent ve boun uygundur odtüden zor o iş bilkentteki bursunda hepsi yemeğe gidiyor arkadaşımdan biliyorum 1tost 6liraydı geçen gittiğimde

• Bilkent Üniversitesi, University of California, Berkeley'in Electrical Engineering and Computer Science bölümünün emektar profesörlerinden Tsu-Jae King Liu'nun "Electrical Engineering for the Curious: Why Study Electrical Engineering?" kitabında bahsettiği, ABD üniversitelerinin bir öğrencinin akademik eğitimi ve gelişimi sırasında öğrenciye sağlaması gereken minumum teknoloji ve minumum kaynak birikiminin tam karşılığına denk gelmesine rağmen, Bilkent Üniversitesi'nin akademik kadrosunun, ABD'nin önde gelen üniversitelerinin Electrical Engineering and Computer Science ve Electrical Engineering bölümlerindeki akademik kadrolarından aşağı kalır yanı yoktur.

• Susskind kullanıcısına yanıt
    Peki ya fizik bölumu hakkinda bilginiz var mi?

• nemesis2014 N kullanıcısına yanıt
    Akademisyen olmak isteyen biri için Türkiye sınırları içersindeki cennettir, ayrıca az sayıdaki öğrenci kitlesine rağmen, MIT'ye senede birden fazla doktora öğrencisi göndermeyi alışkanlık hâline getirmiştir. Uluslararası sıralamaların Türkiye sıralamasında Türkiye birinciliğini kaptırmadığı gibi, dünya sıralamalarında sıklıkla ilk yüzde yer alır. Türkiye'de, ABD'nin kesinlikle orta seviyede ve kısmen üst seviyedeki üniversitelerinin Fizik bölümlerinin prestijine yaklaşan birkaç Fizik bölümünün lideridir.

• konuya bak be şampiyonlar ligi gibi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.