Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Müh. İçın Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Staj için kendimi geliştirebileceğim , masa başı ya da getir götür yaptırmak yerine stajyer öğrenciye verimli olması adına bir şeyler öğretmeye çalışan firma , kurum ,şirket önerebileceğiniz yerler var mı ? Ya da ben şurada yaptim şöyle şöyleydi derseniz bilmedigim yerler olduğunu da görebilirim. Stajyer öğrenci kendi talep etmedikçe bir şey öğrenemez evet bu yüzden talep konusunda sıkıntı yok her ayrıntıyı soran biriyim biraz meraklı da denebilir hatta . Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şey konudan alakasız ama bende ee istiyorum üni sınavına hazırlanıyorum okumak zormu

• Savunma sanayii şirketlerine başvur. Getir götürü vs. olmaz. Ufak bir tasarım projesi verirler bunu yaparsın.
  • Apdipasa A kullanıcısına yanıt
    Üçüncü yılım bu yıla kadar hiç zorlanmamistim

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Savunma sanayi de biraz torpil dönüyor açıkçası :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tivibik

Savunma sanayi de biraz torpil dönüyor açıkçası :(

alakası yok.
    Bizzat orada çalışan mühendislerden duydum bunu. Staj için torpil gerekiyor dediler

• tivibik kullanıcısına yanıt
    Sen her giren torpille giriyor, başka türlü giremiyor gibi konuşuyorsun. Bu dediğin not ortalaması 2.5, 1.8 olup üstüne bir de taşra üniversitesinden gelen adamlar için geçerli. Torpille gelen onlar.

Not ortalaması 3.00 üzeri + eli yüzü düzgün bir üniversiteden gelen adamların hemen hemen hepsi alınıyor.
    Hadi inşallah bu sene bi şansımı deneyeceğim ortalama ve üniversiteden yüzümüz gülüyor ama staj bulmak zor iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.